מודעה של חי"ל

Fleddermaus

New member
מודעה של חי"ל

לאחרונה הופצה ברחבי בארץ המודעה הבאה. בתמונה מופיעים יהודים הנדחפים אל תוך רכבות המוות ומתחת כתוב "לעולם לא עוד!!!" מה דעתכם?

גועל נפש!

המתנחבלים הפיצו אותה. ובכך- הם ממשיכים להשתמש בשואה שימוש ציני למטרותיהם הנלוזות! ארתור גילקרוב.

Fleddermaus

New member
אני מסכים אתך, אבל...

(רק לצורך הדיון) באתר חי"ל כתוב לגבי המודעה: " את המודעות האלה הוצאנו לרגל צום עשירי בטבת, יום הקדיש הכללי. אם זה מעורר אסוציאציה של גירוש יהודים אז על ראש הגנב בוער הכובע. " אז מה בעצם הכוונה?

תשובה:

שלום לך, כל שהם מנסים לעשות בכך שהם מאשימים:"אם זה מעורר אסוציאציה של גירוש יהודים אז על ראש הגנב בוער הכובע" זה בשביל לבלבל אותנו. האמצעי התקשורת פורסם באופן ברור שזהו חלק מהמאבק שלהם בהינתקות ושהם רוצים לדמות את "גירוש היהודים מביתם" ע"י ההינתקות לגירוש שהיה בשואה. זה הכול: פרובוקציה רגילה, מכוונת, מתנשאת, מזלזלת בשואה וחצופה של המתנחלים. כולם יכולים להירגע! אזעקת שווא!

Fleddermaus

New member
אדם בוחר להיות מתנחל

אדם מבוגר הבוחר לחיות במאחז לא חוקי, מסכן את מדינתו בבחירתו זו ולכן הוא ראוי לכינוי "מתנחבל". לדעתי, לא כל מתנחל הוא מתנחבל. רק הקיצוניים אשר במאחזים הם המתנחבלים האמיתיים. לעומת זאת, כל התנחלות היא התנחבלות. "פלסטינאצי" הוא כינוי שניתן לאדם שנולד להורים פלסטינים. בגלל היותו בן עם אחר, ולא בגלל מעשיו הוא אדם סוג ב', לדעתו של בורא הכינוי.

Deathatred

New member
ובדיוק באותו אופן אפשר לומר

שפלשתינאצי הוא פלשתיני שבוחר באידיאולוגיה הנאצית של רצח יהודים מעל לכל. זה ידוע שארגוני הטרור הפלשתינים, כדוגמת חמאס ואפילו מיודענו אבו מאזן - הם מכחישי שואה - ושספרי הלימוד ותוכניות הטלוויזיה ברשות הפלשתינית מתייחסות ליהודים כאל חיידקים שיש להשמידם.

פשוט מאוד../images/Emo70.gif

מתנחבל: מתנחל שמגיע לו השם הזה משום שהוא מחבל, מבחינתי ומבחינת רבים אחרים, בדמוקרטיה הישראלית באופן קשה. פלסטינאצי: האשה חסרת כל קשר של פלסטיני לנאצי שהיה אחראי לרצח של שישה מיליונים של יהודים, הומואים, מפגרים ועוד ועוד. נראה לי שיש "קצת" הבדל.... שבוע טוב לך

Islington

New member
בכל ההודעות שראיתי בפורם שהיה

בהם שימוש במילה "פלשתינאצי" זה היה בהקשר של פעילות טרור, רוצח הוא רוצח והשוואה לרוצח שווה בחומרתה לכל השוואה לרוצח.

נימוק../images/Emo35.gif

אני לא חושב כך. אני קורא למתנחלים מתנחבלים (לא לכולם) משום שהם מחבלים בדמוקרטיה הישראלית. זה הכול

ערב רב

New member
הראתי לאן נגיע אם נפנה את המלה

"מחבל" כלפי כל מי שאינו מוצא חן בעינינו. מחבל זה התרגום המקובל של טרוריסט וכדאי שתתחיל להפנים את זה כשאתה עושה שימוש בביטוי הזה.

Islington

New member
תרבות דיון ../images/Emo4.gif

אתה לא מסכים עם מה שהוא ואמר? למה שלא תגיד את זה כמו שצריך?

למעלה