מודל חדש TAKE 2

האלי

New member
מודל חדש TAKE 2

תסתכלו על התמונה שצירפתי להודעה. כל אחד מהפרחים יפה כשלעצמו. אבל לשילוב המיוחד שלהם יש איזו איכות שאין לפרח היחיד. יש מישהי שאני נורא אוהב לשוחח איתה. שיחות פילוסופיות מעמיקות. אחת אחרת שרק איתה אני מרגיש שאפשר לצחוק באמת מכל הלב. יש מישהי שאיתה אני אוהב ללכת מחובק על חוף הים ולשיר לה שירים. יש אחת שאיתה הסקס, פשוט לא מהעולם הזה... (אל תבקשו ממני את הטלפונים שלהן חברים, הן נמצאות רק בדמיון שלי בינתיים) המודל שאני מציע הוא: מודל של מעגלים משיקים. אני נמצא במוקד המעגל שלי. ופעם הוא משיק למעגל זה, ופעם למעגל אחר. וכל המעגלים האחרים, אפשר שגם הם ישיקו בצורות כאלו או אחרות. עם או בלי קשר להשקה שלהם למעגל שלי. בעצם, קהילה. שבה כל אחד ארוג בחיי האחרים בקהילה באופן ובדרך שמתאימה לו. אני מתכוון לזוגיות שאיננה טוטאלית, כזו שבה כל דבורה מחוייבת רק לפרח אחד. אלא למעין מחול שבו נרקמים קשרי הזוגיות לפי הרצון והצורך כשכל מפגש נותן למשתתפים בו מענה על צורך או רצון כזה או אחר. שבו כל אחד נותן משקל לקשר זה או אחר לפי הרגשתו ולפי רצונו. להזכירכם, אני מדבר על פרק ב´, בהנחה שכולנו (לפי ההגדרות של עפרה) אנשים שייכים המחוייבים לעצמנו. מה דעתכם? שלכם, האלי.

העקשנית

New member
האלי-אתה מוכן לפשט?../images/Emo140.gif

לא להתפשט.....עדיין.... לא הבנתי מה אתה רוצה בעצם? זוגיות עם אשה אחת, שיהיו בה כל אותן תכונות-שתוכל לשוחח איתה, ללכת על החוף מחובק, לצחוק, לעשות סקס טוב או שאתה רוצה אלף נשים שכל אחת תספק לך משהו אחר? כי לדעתי לפחות כל מה שציינת בהחלט יכול להמצא באשה אחת....ואני מכירה לפחות אחת כזאת......
אלא מה-צריכה להיות ביניכם כימיה, התאמה ומשיכה-זה הכל. ולגבי כמה זמן זה יימשך? תלוי ביכולת שלכם להחזיק בקשר. אולי בעצם הבעייה שלך, שאתה משתעמם מהר? שאתה מפחד להיות מחוייב בקשר? שאתה מעדיף יזיזות על פני קשר אחד ויציב? שאתה פוחד להשקיע בקשר? אולי פוחד להקשר לאחת ולהפגע? משהו פה לא ברור לי. זה נשמע לי רחוק מהמציאות, או מודל ליחסים מזדמנים, ולא לזוגיות.

האלי ,אני לא בטוחה שתאהב לשמוע

את דעתי אבל תזכור ששאלת. המודל שאתה מציע הוא מודל שמתחמק מלהסתכל לעצמך בעיניים, הוא מודל שבו אתה אומר ,אני לא נקשר לאף אחת,מכל אחת אני אקח את מה שטוב לי,את מה שאני רואה מלמעלה.אני במרכז - כולן "ידאגו" שלי יהיה טוב,אני לא אהיה מחוייב לאף אחת אלה אסתובב לי במעגלים הנוחים לי. במודל הקודם שדיברת עליו שאלתי אותך שאלה. לא ענית לי! אני אתעקש ואשאל עוד פעם ומקווה שהפעם לא תתעלם ממנה... אתה באמת חושב שאם תאהב אישה לא יהיה אכפת לך שגם היא נעה במעגלים? באמת לא יהיה אכפת לך שאותה אחת איתה אתה נהנה ללכת על החוף ולשיר לה שירים תאמר לך : "לא היום האלי , כי היום בא לי על ההוא ששר לי שירים אבל גם יש לי איתו סקס מדהים" ? או אולי אתה בא ואומר מראש - בדרך הזו אני בעצם מגן על עצמי ולא מתאהב באף אחת. אני סתם נע לי מפרח לפרח,היום נהנה מצופו של זה ומחר אחר. אין כאן זוגיות האלי,אין כאן חברות האלי ויותר מזה? אין כאן אינטימיות. על כן אין כאן כל מודל מהפכני יש כאן דרך בנאלית למדי בה נוהגים כל אותם אלו שמפחדים פחד מוות מקשר. יש כאן דרך שאותה אנו כפנויים רואים יום יום - אנשים שאטמו את עצמם ריגשית ומשחקים בפני עצמם ובפני אחרים כאילו והם נאורים. צר לי לומר לך האלי - הם אולי מצליחים לעבוד על עצמם אבל לא עלי

r e d head

New member
יש לי שאלה

הכרתם גברים שעבר להם הפחד הזה? שכשהם פגשו באמת אישה שמצאה חן בעיניהם הפחד לאבד אותה היה גדול מהפחד מקשר? זה אפשרי ?

רות 2

New member
הוא בסך הכל

רוצה לגור בקומונה... רק עם נשים ..ואם זה יהיה בשפת הים ועם פרחים אז זה יהיה מושלם.

אורלי41

New member
רעיון מדהים... גם אני מצטרפת../images/Emo19.gif|שמ

רעיון פשוט מדהים בפתחו של שבוע חדש ללא גברים , ללא כאבי לב, ללא כל השאר... רק ...... מים שמיים חול ושמש ממממממממממ רעיון מדהים.........כשתמצאי את אות אי או פינה שקטה אני מגיעה

השתגעתן ../images/Emo12.gif

אי שלם מלא נשים
נו טוב אני בכולופן בוחרת אי אחר מלא גברים

וזה בשביל כל הנשים שהולכות לאי

בלונדינית אחד מדברת עם החברה שלה בטלפון על גברים. "האמת היא שנמאס לי מגברים", מספרת הבלונדינית הראשונה, "הם שקרנים, חמקנים, לא עדינים ולא שווים כלום!" חברתה מהנהנת בראשה בהסכמה. "החל מהיום", היא ממשיכה, "אם ארצה סקס אני אשתמש בחבר שלי העשוי פלסטיק." "ומה תעשי כאשר יגמרו הסוללות?" שואלת הבלונדינית השניה. "מממממ...", היא חושבת לשניה ואומרת, "אז אזייף אורגזמה, כרגיל..."

ophra

New member
אם כבר הזכרת קומונה....

ממליצה בחום לראות סרט שוודי...
שנקרא בעברית: "כולם בסדר" על קומונה בסטוקהולם של שנות ה-70.... סרט נפלא! מלא הומור אהבה עצב ובסוף - פיכחון....
זה אמנם לא קומונה שכולה נשים אבל זה אולי יכול לפתוח נקודות למחשבה להאלי ולכולם...
עפ
(כבר לא ילדת-פרחים)

לא נראה לי שזה יהיה המניע

הפחד לאבד... ואדמו יש גם נשים כאלה... הכרתי,את גדול המטיפים ל"מודל" הזה של האלי לקח לו כמה שנים להבין שכבר המון זמן הוא בורח מהצל של עצמו... כשחזר והודה - צדקת ועכשיו יהיה אחרת היה מאוחר!

r e d head

New member
אז מה כן המניע?טפול פסיכולוגי או

שוק חשמלי? להיות בודד בגיל 60? או אולי אחרי התקף לב ראשון בהמלצת הרופא?

../images/Emo6.gif הרגת אותי אדמו

אבל לפחות שלושה מניעים מצאתי בין רעיונותייך ואולי התסכול , הריקנות וההבנה שהם/הן בעצם חיים על הגדר.

ophra

New member
בטח שכן ניצתי....

יצא לי לראות סרט תיעודי שנעשה על דודו טופז (סרט שנעשה עבור "קשת" ונגנז בגלל וטו שמר טופז הטיל...
) הסרט צולם לאורך שנתיים-שלוש ולמרות התיעוב הרב שאני חשה לאיש הזה (ואולי בגללו) היה סרט טוב. באחת הסצינות, יום לפני נישואיו לרוני כלשהי הוא משוחח עם הבמאי במטבח ביתו. "למה אתה מתחתן?" שואל אותו הבמאי. טופז מהסס, לא לגמרי בטוח בעצמו, הוא הרי אחרי שני נישואים שכשלו.... ואז הוא אומר: "אני אגיד לך למה: כי אני לא רוצה שהיא תהיה של מישהו אחר" אז מה זה אם לא הפחד לאבד??? לפחות דודו טופז מספיק ישר כדי להודות... עפ
(מפחדת לאבד רק את השפיות)

למעלה