מודא"ל.....

User531

New member
מודא"ל......./images/Emo160.gif

אני 3 חודשים לפני גיוס וסימנתי את התפקיד הזה כהעדפה ראשונה(בחוברת שקיבלתי מזמן ועדיין לא יצרו איתי קשר בעניין התפקיד הזה)...אם מישהו יודע על "מפעיל מערכות מודיעין אלקטרוני מוטס" משהו בבקשה שישרשר כי אני רק יודע שזה קשור לחיל האוויר....

אם עדיין לא קיבלת תשובה אז...

נראה לי שאתה יכול לשכוח מזה פחות או יותר... מסלול הקבלה למודא"ל ארוך ומייגע וכולל בתוכו כמה שלבים של תחקיר בטחוני... אין סיכוי שתוכל לעבור את זה ב-3 חודשים... אם אני לא טועה זה סיפור של קרוב לחצי שנה... אסור למסור מידע בקשר לתפקיד מטעמי בט"ש! ש.צ.

צחי:)

New member
עיקובים ../images/Emo29.gif

אני לא בדיוק מסכים עם ש.צ. .... הכל תלוי באיזה שלב של הזימונים היית, במידה ועברת כבר תחקיר בטחוני, אז סביר להניח שהליכי בדיקתו מתעקבים (גם זה קורה לבטחון שדה, מה לעשות) ואז יודיעו לך על הקבלה בקורס ממש בסמוך לתחילתו (אני מכיר שני מאזיני מודיעין ותכניתן אחד שזה קרה להם) במידה ועוד לא עברת תחקיר בטחוני...אני מסכים עם שוטר צבאי נחמד...אבל שווה לך לנסות ולברר בהצלחה!

תראה... גם אני בדעה שלך... אבל...

הוא פשוט כתב במפורש "ועדיין לא יצרו איתי קשר בעניין התפקיד הזה" אז אני מנחש שהוא לא עבר שום שלב במיון לתפקיד... כך או כך, שיהיה לו המון בהצלחה...
ש.צ.

User531

New member
נכון, באמת עוד לא יצרו איתי קשר אבל

חבר שלי שמשרת בתל-השומר בדק עלי במחשבים שם וראה שמודא"ל רשום אצלי והוא גם ראה שרשום שעברתי איזה סוג של מיונים בקשר לזה או מבחני התאמה (למרות שהם לא זימנו אותי לשום דבר שקשור לזה עד היום...) ככה שבמחשבים שלהם אני רשום...(אולי זאת פשלה שלהם?!) יכול להיות שיש להם עיכובים? או שהתהליך יותר קצר מחצי שנה???

זה מה שאני הייתי עושה...

משיג את הפקס שלהם, ושולח להם שאלה בנושא, ת´אמת, הייתי מציף להם את הצורה בפקסים... אבל אני בכל-זאת חושב שהתהליך ארוך יותר מ-3 חודשים. כך או כך, ב"מחשב של תל השומר" רשומים המקצועות שדירגת במנילה, ולפי זה שולחים לך זימונים... יכול להיות שאתה מתאים לתפקיד מבחינת נתונים, אבל מה לעשות שאין גיוס למודא"ל, ז"א אין תקנים פנוייים... הצבא עובד ככה, ע"פ תקנים... אתה יכול להיות הכי מתאים לתפקיד, אבל אם אין מקום, הם אפילו לא ינסו לסנן אותך (למה להשקיע במבחנים יקרים, בזימון פסיכולוגים מיוחדים וכדומה אם אין מקום?!) תנסה, אין לך מה להפסיד... בהצלחה! ש.צ.

User531

New member
תודה..../images/Emo13.gif זה מה שאני כנראה אעשה

אני רק מקווה שמזה שאני אשלח המון פקסים לא ישלחו מ.צ הביתה לנתק לי את הפקס מהקיר....

so

New member
שאלה

השאלה העיקרית היא אם עשית כבר מינויים כלשהם? עקרונית אפשר לדחות לך את הגיוס בשביל הקורס

User531

New member
אמממ....

לא עשיתי מיונים לתפקיד הזה.הם בכלל לא נתנו לי תאריך למיונים. אבל אני לא חושב שכדאי לדחות גיוס...אני גם ממש לא רוצה לדחות גיוס, סוף סוף נשארו רק 3 חודשים (אני מוכן!) אולי יש איזו אפשרות לעשות את המיונים האלה לבד...(3 חודשים זה גם מספיק זמן למיונים)

למעלה