מואץ לתואר שני

מואץ לתואר שני

מספר שאלות מקווה שתוכלו לעזור לי - 1. איך אני מחשבת ממוצע ציונים שלי עד כה . 2. אם אני מנסה להתקבל למואץ האם אני צריכה להגיש מעמדות לתואר שני כבר בנה ב' או רק לאחר שנה ג' אחרי שעמדתי בהתחייבות של שמיעת 12 שעות מתוך המ.א? 3. אם טרם הגשתי עבודה סמנריונית זה פוסל אותי ? חשוב לציין שעקב מחסור בקורסים כבר עשיתי קורסים של תוכנת מ.א הם פשוט נחשבים לי בתוך הב.א שלי תודה מראש אני

amitk80

New member
מסלול מואץ

קודם כל לחישוב הממוצע את עושה דבר כזה באקסל: עמודה אחת של שמות הקורסים, עמודה שניה של נק' של אותו קורס, עמודה שלישית של הציון באותו קורס, ועמודה רביעית המכפלה של הנק' בציון. בכדי לחשב את הממוצע את סוכמת את כל הנק' שעשית עד עכשיו בתואר, סוכמת את כל המכפלה של הציון * מספר הנק'. בכדי לחשב ממוצע מחלקים את סך משקל הציון * הנק' חלקי סך כל הנק'. אם זה לשני חוגים אז עושים את זה לכל חוג בנפרד. אני לא יודע באיזה חוג את לומדת אבל בסטטיסטיקה בלימודי אקטואריה אני יודע שמישהי שלומדת איתי עכשיו שנה שלישית כבר החלה במסלול המואץ ונתנו לה ולדעתי היא הגישה מועמדות בשנה שניה. לגבי שאר השאלות אני ממש לא יודע ואין לי תשובות בשבילך. תשאלי את המזכירות או שתגידי על איזה חוג מדובר ואולי יהיה פה מישהו שיוכל לעזור לך. בהצלחה

למעלה