מה???

nananaty

New member
פיקוש ממי!!!

היתגעגעתי אלייך מזמן לא דיברנו.. אבל אני חייבת לעוף ידיד שלי מחכה לי... נשיקות בייוש:)

niravital

New member
רק בלי הפוסטמה ../images/Emo11.gif

להבא

דפנושית

New member
אהה...נראה לי שהיא כבר לא פה.....

חח...אבל בכל מקרה...באמת נינט חמודה ושרה יפה והכל....אבל ראיתם את נטי??? היא הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה....הרבה יותררררר!!!!!!!!!! טוב אין יותר למי להגיד את זה אז בי..... אהה....ויש לי רק שאלה 1 לרעות הזאת....אם אמרת שאת לא רוצה לעצבן פה אף אחד והכל, אז למה בכלל כתבת את ההודעה הזאת?? מה, זה מהנה אותך???????????????????? זה צריך לענות אותך....כי אם תחזרי ואי ואי תראי מה יהיה לך פה

איך אנשים אוהבים להגזים! ../images/Emo26.gif

נינט יותר יפה מנטליה
בפנים
אם כל הכבוד לנינט, היא מוכשרת והכל אבל נטליה היא סוף הדרך ואם כל הכבוד באמת שאין מה להשוות... "אם עובדות לא מתווכחים!"

או פליזזזזז

תפסיקו כבר
לדעתי לנטי יש יופי לא נורמלי גם בפנים וגם בחוץ אני ווי זה לא משנה...אנחנו לא אוהבים אותה (רק) בגלל הפנים היפות שלה

niravital

New member
נכון ../images/Emo45.gif

אנחנו אוהבים אותה גם בגלל הגוף היפה שלה
חחחחחחחחחח סתם

N a T o o S h

New member
יאללה גם כן היא... תעזבו אותה ש..

תמשיך לחיות במחשבות שלהה.. זה אולי נכון שנינט מוכשרת וחמודה אבל לא כמו נטי!! שבואו בכלל לא נשווה.. חחח

niravital

New member
אז בואו באמת לא נשווה

כבודה של כל אחת מהן מונח במקומו
אני מבקש לכתוב רק אם יש דברים נחמדים להגיד, ולא לכתוב יותר זאת שווה יותר או השניה

N a T o o S h

New member
למה ניר אני חושבת ..

שכל אחד יכול להגיד מי לדעתו יותר שווה.. אבל לא נגיד לעשות מזה סיפור וריב וקללות ועיניינים.. להגיד וזהו לסגור עיניין! לא!? נ.ב סתכלו על זה שתבמונה?? נכון חתיך?? מישהו יודע ת'שם שלו!!? חיחיחחי

niravital

New member
אוקיי, אבל בד"כ דברים מהסוג הזה

מתפתחים ל"הוא יותר שווה ממנה" ואז יש תגובות של "לא נכון ההיא הרבה יותר שווה מההוא" וככה זה מתגלגל... פשוט לא רציתי שזה יגיע למצב כזה

N a T o o S h

New member
צודק וגם יודע מה שמתי לב??

הילדה הזאת שהתחילה ת'שיחה... אמרה איכס מגעילה וכאלהה... שתתביש..!! חח

niravital

New member
נכון ../images/Emo45.gif

אין לזה מקום בפורום, אבל אהבתי את הדיון שהתפתח חחחחחחחח

Moreiro

New member
הממ קוראים לו שיין ווסט ../images/Emo121.gif

הוא שיחק בסרט "סיפור אהבה בלתי נשכח" (סרט מדהיייםם!!!) ובסדרה "להתחיל מחדש". והוא אכן חתיך
יש לי מאגר תמונות שלו במחשב

למעלה