מה???

פיקוש

New member
>>

נינט הייתה מתה להיות יפה כמו נטליה! נינט הייתה מתה להיות רזה כמו נטליה! נינט הייתה מתה להצליח כמו נטליה! עכשיו OUT מפה!

קומי מהחלום...

הלו!?!?! תתבגרו! נינט יותר יפה מנטליה.. נינט לא צריכה לרזות גרם בשביל אף אחד! היא יפה כמו שהיא!! ואם לא שמת לב... אז ההצלחה של נטליה פה בארץ כבר מזמן מזמן עברה ונעלמה!!.. *וגם אני הערצתי את נטליה... והיא יפה.. והיא חמודה לאללה... ואני עדיין שומעת שירים שלה לפעמים.. אני אוהבת.... אבל תפקחו את העיניים.. הערצה זה ילדותי.. ואף אחד לא שווה שיעריצו אותו.....**כוכבים יש רק בשמיים** נינט מוכשרת ברמות!! הרבה יותר מנטליה... טוב זהו.. אין לי רצון להרגיז כאן אף אחד.. ביי!

פיקוש

New member
את חיה באשליות!!

נינט הייתה מתה להיראות כמו נטליה עם גוף כזה עם עינים ועם אופי כזה! ומותקקקק עוד 5 שנים נראה בכלל מי יזכור את נינט! את נטליה עוד אוהבים ככה זה! הרבה כוכבים הפסיקו לאהוב גם את הספיס גירלס כבר אף אחד לא זוכר ובכלל מי גם שם עכשיו על נינטי שלך? תאמיני לי שהרבה כבר שכחו ממנה אני גם ממש התלהבתי ממנה אבל גם לי ירד! נינט תעבור בקרוב! וגם לך! ונינט מוכשרת? אוקיי... כל אחד והטעם שלו תעשי טובה ולכי חפשי פורום של נינט ותכתבי שם מה שבא לך כי פה אוהבים את נטליה מה שאת לא אוהבת... אז למה בכלל את פה? יאללה קישטה יש לך פתור מהפורום! ביי

נכון יש הרבה כוכבים בשמים....

אבל רק אחת על האדמה ושמה הוא -נטליה אוריירו אוקיי??? אם לא שמת לב זה פורום של נטליה לא של נינט קפיש?!!? אז אם את באה לפה להגיד לנו כמה שנינט "יותר טובה" מנטליה עדיף שתלכי ומהרר יאללה חפשי לך פורום אחר להגיד בו שטויות וואלה טוב לדעת שאת גם יודעת על מה את מדברת ממש שכחו מנטליה כן טוב מה שתגידי בגלל זה יש לה פה בארץ אלפי מעריצים יותר מ-5 שנים רגע ואת נינט כמה זמן? חצי שנה,שנה....שבי בשקט טוב את עולה על העצבים בחיי...גררררררררר

ולריה1

New member
ארררררררגגגגגג

במילה אחת: חה!!!!!!!!!!! אחד גדול! וגמני לא אוהבת להשתמש במילה מעריצה סוו?! ולמה בכלל את מתחילה את הויכוח המטופש הזה בין נינט לנטי? נינט זה משהו אחר לגמרי ונטי זה משהו אחר..לא צריך בכלל להשוות בניהן! ועלק נינט מוכשרת ברמות?!פחחחחחחח טוב אולי יש לה קול יפה זה לא עושה אותה מוכשרת ברמות.. אם היא הייתה מוכשרת ב"רמות" אז היום היא הייתה מצליחה בזכות עצמה כמו נטי שעשתה את כל הדרך מצעירותה..ולא הייתה הולכת לאיזה תוכנית שזה בית חרושת ל"כוכבים.." בכלל לא הייתה צריכה להתאמץ..הולכת מבחנים ויאלהה לפרסום..נטליה ל הצליחה לבדההההההה! ועוד כמה זמן כל הנינט פאשן הזה יעבור לכולם..תבוא נינט חדשה ושלום על ישראל...ממנה כבר ישכחו..לא שאיכפת לי ממנה כי אני לא שונאת אותה ולא אוהבת.. טוב אני לא מבינה מה אני כותבת לך את זה בכלל כי לאנשים כמוך יש ראש א-ט-ו-ם! טוטאל.. אז שלום ולא להתראות עופי לך לפורום כוכב נולד..

kitten5

New member
ומה הקטע שלך עם נינט?

לא הערצה? חוץ מזה שמעריצים של נטי לא הולים לפורום של נינט ואומרים שהיא טובה יותר פשוט יודעים את זה! חה!

אוקיי כנסו שניכם!!

דבר ראשון..אני גם מאוד אוהבת את נינט!רק לידע כללי... אז אין קשר בין רזה ללא רזה!! להיות רזה זה לא להיות הכל בחיים!! (רוניק לצמת ליבך!!) עכשיו בקשר להודעה שלך.... למה את ל מכבדת אותנו? מה עשינו לך? אנחנו אוהבים אותה מהסיבות שלנו...ושמישהו אוהב בנאדם אז לא תמיד אחרים מבינים למה אבל צריך לדעת לכבד את זה! אז אני לא מבינה....מה זה נתן לך עכשיו ההודעה הזאת? יש לנטי המון מעריצים..תתפלאי!! את לא אוהבת אותה...זכותך!! אבל אנחנו כן ומאוד....אז מה מפריע לך?? אני לא מבינה את הצורך הזה להיכנס לפה ולכתוב כזאת הודעה טיפשית!! ועוד משהו....אני אוהבת גם את נטי וגם את נינט (את נטי הרבה יותר אבל זה לא משנה בכלל) ואני לא מבינה את הצורך הזה להשוות ביניהן!! מה הקשר בכלל?? כל אחד עומד בפניי עצמו!! שתיהן מדהימות, מתוקות, יפות, מוכשרות... אבל למה להשוות? לכל אחת יש את הקסם שלה ואין צורך בכלל להשוות!! אז אנא ממך קצת בגרות ואם את לא אוהבת מישהו לא אומר שאת צריכה להתנהג כמו ילדה קטנה ולהשאיר הודעות טיפשיות!! זהו, לילה טוב!! סיון נ.ב הידעת?? גם לבריטני יש עוד מעריצים!!

niravital

New member
בכלל אני לא מבין את כל הקטע הזה

כל הזמן לעשות השוואות... נגיד כשהיה כוכב נולד, לפני הגמר היו הרבה הודעות של כאלה שאוהבים את נינט נגד שירי, ולהפך... אם אתה אוהב מישהו, זה לא אומר שאתה צריך לשנוא בן-אדם אחר, כי זה עניין של טעם אצל כל אחד, ואני לא מבין למה ציפית, כשאת באה לפורום של נטליה, חשבת שיהיו פה אנשים שלא אוהבים את נטליה
נ.ב. חחחחחחח סיון, את בטוחה שיש עוד מעריצים של בריטני

צודק../images/Emo45.gif

שונאת שמשווים בין אנשים
ועוד מה הקשר בכלל בין נטי לנינט
(טוב לשתיהן יש את האותיות נ', ט' ו-י' בשם, y????) וניר, זה משהו שצריך לחקור
אולי נמצא שרידים

niravital

New member
אם כך, לדעתי צריך להכריז על מינוי

ועדת חקירה כדי לגלות אם עדיין נשאר משהו
חחחחחחח תראי... אם משתמשים בשם המלא אז לנטי יש גם ל' ו-ה', אבל לנינט יש פעמיים נ'

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo67.gif

רק לא זה
אני מתחננת
אתה לא יודע על כמה ועדות חקירה למדתי לקראת המתכונת בהיסטוריה
פשוט זוועה הבריטים האלו...לכל דבר הקימו מאה ועדות חקירה
ושלא נדבר על הספרים הלבנים שלהם
וטוב שהזכרת לי...כבר שכחתי השם שלה זה נטליה

niravital

New member
חחחחחח, מה שאת לומדת עכשיו

אני כבר הספקתי לשכוח
אני זוכר במעורפל שני ספרים לבנים... ואוי, הספר הלבן השני, איזה זוועה
ספר "אנטי-יהודי ופרו-ערבי"... טוב, תמיד טענו שההמשך הורס את המקור (ספיד 2 לעומת ספיד, ספר לבן 2 לעומת ספר לבן)

../images/Emo6.gif

הבריטים לא שמעו על כל המוסיף גורע
ומה אכפת להם?? אנחנו אלו שסובלים בללמוד את זה...בבריטניה הם בטח לומדים איך לשתות קאפ אופ טי כל יום בשעה 4

niravital

New member
חחחחחחח וחוץ מ-../images/Emo96.gif (תחשבו שזה תה)

הם גם לומדים לדבר במבטא

niravital

New member
בטיחות בדרכים../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

לא ידעתי שבכלל יש דבר כזה

nananaty

New member
חמודה אני לא פותחת עלייך את

הפה כי ניר מבקש לא לקלל בפורום... אבל תיזהרי לדבר ככה על נטי אני יראה לך מזה..... נינט שלך חמודה + אבל היא לא מישתווה אפילו לקרסוליים של נטי.... אז לכי חפשי פורום אחר... כי אם לא שמת לב זה פורום "נטליה" לאיית לך יא פוסטמה?? נ-ט-ל-י-ה!!!!! יפה הבנת... יאלללה בייוש! בעעעע

למעלה