הנה הקופה - החדשה לדעתי הישנה הרבה יותר שווה.
E Efrat44 New member 13/1/04 #98 יוווווווווו.. מה מכוניות?!?!?!?!? אני חולה על מכוניות... יש לי אובססיה למכוניות!!
P PePener New member 13/1/04 #102 בואי תשפכי לנו קצת ידע תגידי לנו איזה מכוניות את הכי אוהבת, וייייייייייי איזה מגניב שיש כאן אוהבי מכוניות
בואי תשפכי לנו קצת ידע תגידי לנו איזה מכוניות את הכי אוהבת, וייייייייייי איזה מגניב שיש כאן אוהבי מכוניות
F F a i r y Girl New member 12/1/04 #20 חחחח סבבה הנה פיטר הפעם לא לקחתי שום קרדיט... חחח (איך אני חולה על הסמיילי הזה הוא כזה שווה!)
P PePener New member 12/1/04 #28 חחחחחחחחחחחחח אני מציע פשרה. גם אני וגם את מורשים להשתמש בו כאהבת נפשנו
F F a i r y Girl New member 12/1/04 #29 אוף... בסדר..... אני... אוהבת פשרות אז אני מסכימה ששנינו נשתמש בו ואני אמצא לי עוד אחד.. כמו זה: איזה חאפושית חמודה!!! (ולא, לא טעיתי במילה!)
אוף... בסדר..... אני... אוהבת פשרות אז אני מסכימה ששנינו נשתמש בו ואני אמצא לי עוד אחד.. כמו זה: איזה חאפושית חמודה!!! (ולא, לא טעיתי במילה!)
A asi man New member 12/1/04 #62 אוף ../images/Emo110.gif... אני לא מתעניין בדיבורי מכוניות,אז אני נהנה לראות אתכם מבינים בזה משהו כי אני ממש לא חחחחחחחחח
אוף ../images/Emo110.gif... אני לא מתעניין בדיבורי מכוניות,אז אני נהנה לראות אתכם מבינים בזה משהו כי אני ממש לא חחחחחחחחח
P PePener New member 12/1/04 #68 חחח, איזה חמוד (לא במובן ההומואי) אל תדאג, מרוב דיבורים זה יכנס בך (או שלא). אם בא לך נעשה שיעורים פרטיים
חחח, איזה חמוד (לא במובן ההומואי) אל תדאג, מרוב דיבורים זה יכנס בך (או שלא). אם בא לך נעשה שיעורים פרטיים
A asi man New member 12/1/04 #72 חחחח שמע... כפי שאתה מכיר אותי כאדיש מה שלא יעניין אותי עכשיו לא יעניין אותי גם אחר כך . חחחחחח אבל נסה אותי,תסביר לי על מכוניות אולי יצא מזה משהו
חחחח שמע... כפי שאתה מכיר אותי כאדיש מה שלא יעניין אותי עכשיו לא יעניין אותי גם אחר כך . חחחחחח אבל נסה אותי,תסביר לי על מכוניות אולי יצא מזה משהו
P PePener New member 12/1/04 #75 אסף, חשבתי עליך ועל מכוניות נהגעתי לזה======> ניידת משטרה מאיטליייייייייייה