מה???

F a i r y Girl

New member
טוב, אז יש לי רק דבר אחד להגיד..

אני לא יודעת מה איתכם... אבל אם יש מכונית שאני אוהבת זה פג'ו 206 CC ואני אעשה הכללללל כדי שתהיה לי כזו כשיהיה לי רישיון!!!!! חוץ מזה שיש איזה יונדיי קופה שאני חושבת שהיא שווה בטירוף.. לא יודעת איזה סוג... וידיד שלי ואחי לא מפסיקים לצחוק עליי בגלל שהם אומרים שהיא זולה בטירוף ופשוטה.. מי שרוצה אניאשדלח לו תמונה שלה בהזדמנות..

PePener

New member
יונדאי קופה פשוט שווה במראה

אבל ביכולות שלה היא לא משהו ולא אמינה, שזה חבל - אחרת היינו רואים כאלה הרבה יותר. ומשום מה הרבה אנשים אוהבים את 206, ה-CC כמבן מעוד יותר חמודה כי היא בעלת גג נפתח

F a i r y Girl

New member
שמע...

אני רואההרבה, מההליכה שלי לבצפר וחזרה ביומיים האחרונים ראיי שלושה, בהרצליה ראיתי עוד 2 פשוט תענוג לעיניים
יש לנו איזה סיאט אחת מול הבית שאני אוהבת ויאריס גם חמודה לאללה..

PePener

New member
בהרצליה יש בכלל מכוניות ברמה

זה גן עדן לאוהבי מכוניות (בעיקר מכוניות מנהלים ואף מכוניות יוקרה). תמיד כשאני נוסע שם באיזור אני מבחין במכוניות רבות שגורמות לי להסתכל על המכוניות ולא על הכביש

Black Hawk

New member
חחחח, אם דינינו בהרצליה...

אז גן עדן למכוניות זה צפון ת"א- ואני מדבר על רמת חן, אפקה (בעיקר) ושאר השכונות!! יש שם כאלה מכוניות שוות... במסגרת טיוליי בת"א (והרבה כאלה), יצא לי להיתקל במכוניות פשוט... לא יודע אייך להגדיר. הרבה פעמים נתקלתי שם בפורשה, פיירבירדים, MR-2... וכמובן אייך לא לדבר על מכוניות היוקרה כמו ב.מ.וו מסדרה 7, אאודי A8, מרצדסים למיניהם וכל המכוניות הכי שוות! קרא לי גם מקרה מצחיק שם... אני עומד ברמזור בשעת לילה מאוחרת (עם היונדאי אקסנט שהייתה לי בזמנו) ולידי נעצרת פורשה 911. בפנים יושב נהג לבוש באלגנטיות כזאת (חליפה ועניבה) ושומע לי מוסיקה כזאת של "צפונים" (לא יודע אייך להגדיר אותה). ואני יושב בעגלה שלי, שומע טראנסים, ומסתכל עליו. הוא מסמן לי כזה עם העיניים "יאללה, בוא נלחץ!". ואני כמו דפוק, בשיא האטרף, אייך שיש ירוק מצמיד את הדוושה לרצפה, מפרפר בטירוף ולוחץ... מסתכל במראות ולא רואה אותו, הייתי בטוח שלקחתי פורשה 911 עם יונדאי אקסנט! בסוף גיליתי את הדבר הכי מצחיק נחשו מה? הוא לא לחץ איתי ופנה ברמזור ימינה
.

PePener

New member
../images/Emo6.gif

ביום שישי ראיתי 911 ליד בעיר, אני הולך כזה עם דוד ורואה פתאום אחד עוצר ברמזור ומסתכל עליי. דרך אגב, בשרונה ליד הבתים הפרטיים יש תנועה יפה של BOXTER-ים

Foxy Ferrari

New member
בולשיט

זה לא שהיונדאי פחות אמינה היא 2.7 בנזין לעומת ה-CC ש-2.0 וגם בנזין.... אוכל הרבה דלק.... חוץ מזה אין מה להשוות בין ה-206 ל-206 CC האחת משפחתית והשנייה רוצה להיות ספורטיבית... מבחינת בטיחות ואבזור ה-CC ממש בקצת יותר טובה אבל הפתיחה של הקופה מהירה ב-0.7 שניות...

PePener

New member
אווווווווו, טוב שלא השתגענו

אני בכלל לא עשיתי כאן השוואה, פשוט ציינתי עובדות. דבר ראשון ל-206 (הרגילה) יש מספר נפחי מנוע, כאשר המכונית מתחילה בכלל מ-1.4 (כמו שציינת המכונית משפחתית, למרות שאני לא רואה בה מכונית כזאת, בדומה לאחותה ה-CC היא מכונית לצעירים ומתאימה להם מבחינת גודל ומראה). חוץ מזה לקופה יש שתי אופציות: 2.0 ו-2.7, לכן אין להשוות מכונית עם נפח מנוע 2.7 עם מכונית בעלת נפח מנוע קטן בהרבה (ה-CC)

Foxy Ferrari

New member
אז מה הפואנטה?

אני דיברתי על הנפחים הגדולים ביותר של הקופה והסיסי.... כמובן שבקופה יש גם 2.0..... ובסיסי גם 1.6.... ל-206 הרגילה יש מלא דגמים!!! 3 דלתות, 5 דלתות, סטיישן, GTI וכמובן ה-CC... כאשר הם נעים בנפחים של 1.4, 1.6 ו-2.0. נכון שה206 היא פחות משפחתית מכל האחרות של פג'ו, והעיצוב שלה נוטה להיות שובב וצעיר, אבל הרבה זקנים קונים אותה... אני אישית לא הייתי מתנגדת לאחת כזו בעצמי, אבל הייתי חושבת כמה פעמים לפני שהייתי מחליטה...

PePener

New member
מי אמר שיש פואנטה

פשוט הצגת את דברי כהשוואה, למרות שלא היו בהם דיברי השוואה. ואף אחד לא יעשה השוואה בין מכוניות שונות כאלה (בנפחים, בגודל וכו' וכו'). ומה אני אגיד לך, ה-206 ומכוניות פג'ו בכללי הן מכוניות נוחות, ככה שאני לא מתפלא שגם אנשים זקנים קונים כזאת (קטנה - נכנסת לכל מקום. קלה לשליטה - חשוב לנהג המבוגר). אם את רוצה אחת כזאת, יש לנו כאן אחד בפורום שיש לו כזאת DannyV אז תדברי איתו, אולי הוא יסדר לך איזה נסיעה (בתנאי שאמא שלו לא תתנגד)

PePener

New member
קרן? קרן הקטנה?

אותה קרן שנתנה לדני בב&%#@ בחטיבה? מה המצב איתך ילדה?

PePener

New member
חחחחחחחחח, אוי זה היה מצחיק

הייתה איזה פעם שנתת לו בעיטה ב"איזור הרגיש" ועוד היו לך נעליים ככה איך אני אגיד כואבות, אני לא יודע מה הייתי עושה אחרי בעיטה כזאת

PePener

New member
אני בטוח שזה לא היה נעים

איפה דני שיתאר לנו את ההתרחשוב ואת התחושות שאחרי

למעלה