מה???

PePener

New member
אני מזהה כאן מגמה

רוה הבנות היותר נמוכות (אני מקווה שאני לא פוגע בך או משהו) בדרך כלל נועלות נעליים פלטפורמות ענקיות או נעלי עקב עם שפיצים רציניים והביעטות שלהן ממש מכוונות למקומות הכואבים, אני אומר צריך להפסיק עם ההתעללות הזאת

DannyV

New member
תעזבו

את הביצים שלי בשקט מה התלבשתם עליהם??? וכן זה קרה אני זוכר את זה.... אבל חפיף, כבר לא כואב לי

DannyV

New member
מי את?

איך קוראים לך??? את כבר השניה בפורום שטוענת שמכירה אותי אבל אני לא מכיר אותה? מה זה ? זה קנוניה

PePener

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, ויטקין רק שתבין, אני לא צוחק ממה שאמרת, פשוט קראתי את החתימה שלך ואני משתגע, יוווווווווווו, זה טוב. דרך אגב, אני מסכים איתך, חיחיחי. ובואו נבדוק מי יושב לידך: תגיד לי מי יושב איתך בשולחן ומי מכיף רותך (ברדיוס של שולחן אחד), חחחחחחחחח ככה נעלה עליה. אתה יודע מה, תגיד לי את הבנות שיש לך בביאולוגיה ואני אנסה לנחש מי זאת.

DannyV

New member
עזוב

בוא תתחבר לאיי סי נראה לי אני יודע מי זאת אבל היא לא יושבת לידי היא יושבת כמה שולחנות לידי מכל הכיתה היא נראית לי היחידה שמתענינת. דיברתי איתה גם פעם על מכוניות בכיתה. הסתובבנו איתה גם פעם בחטיבה

Black Hawk

New member
מכוניות!! ../images/Emo23.gif../images/Emo73.gif

סוף סוף פתחו בפורום נושא שיש לי נגיעה אישית בו!! סוף סוף אוכל לתרום מהידע שלי על מכוניות!! קודם כל, אני אפתח בהצגה של שתי המכוניות שהועלו כאן. יצא לי לנהוג ב CC וזה אכן אוטו שווה ביותר... יש לו יחסי העברה גבוהים יחסית, מה שנתן לי להגיע ל 140 קמ"ש בהילוך רביעי בלבד ולהיות על סל"ד נמוך (חשוב לציין שנפח מנוע 2000 סמ"ק ולא 1600 בגרסה החלשה). כמו כן, יחסית לקטגוריה של הספורטיביות אוטו זה הוא מהזולים ביותר (בערך 130 אלף) עם מנוע 1.6. כמו כן, הנוחות באוטו הזה היא על הפנים, וזה לא מאפשר לשבת בכלל במושב האחורי (בקושי!!)- ובכלליות זה יותר אוטו פוזה מאשר אוטו ספורטיבי "טהור". לגבי יונדאי קופה- אוטו זה הינו חמוד ביותר. יש לאוטו הזה המון פוטנציאל לשיפורים (כאשר השיפור העיקרי הינו מגדש) ונותן ביצועים לא רעים בכלל יחסית למחירו הנמוך. העיצוב הפנימי באוטו הזה הוא לא משהו בכלל, וככלל זה כולל פלסטיקים זולים של הדש בורד שמתפרקים עם כל קפיצה (שנאה אישית כלפי אנשי יונדאי). אוטו זה מגיע עם שני דגמי מנועים: 2000 סמ"ק ו 2700 סמ"ק. כמו שאמרתי מקודם, אומנם לאוטו זה יש פוטנציאל רב לשיפורים- אך לפי דעתי זה אינו שווה את ההשקעה, כי לשים מגדש טורבו, לשפר בלמים, להוסיף איטרקולר ושאר ירקות (שלא ניכנס לדברים הטכניים יותר מדי) זה יעלה אלפים, והביצועים אינם יהיו מרשימים במיוחד לחובבים. כמו שרבים מן האנשים מכירים אותי, יש אוטו אחד ספורטיבי שאני להוט עליו, והוא: Subaru Impreza Turbo. לפי נתוני יצרן, האוטו הזה "פותח 0-100" ב 5.2 שניות, אך אני מאמין שאפשר לרדת מזה בקצת לסביבות ה 5. כמובן, שאם קונים רכב זה, קיימת המצווה לשפרו בהתאם. אז נכון שהאוטו הזה מגיע עם מנוע 2000 מוגדש ו 6 הילוכים, אבל מצווה להוסיף לו בהתאם פילטר אוויר פתוח, צ'יפ ניהול מנוע, אגזוז free flow (זרימה חופשית), קפיצי הנמכה, צמיגים בחתך נמוך ועוד דברים (שוב- שלא ניכנס לדקויות טכניות יותר מדי, אלא רק הדברים העיקריים). מקווה שהבהרתי לכם כמה דברים, ואם יש למישהו שאלות (בקשר לכל תחום במכוניות!) אתם מוזמנים לשאול... מחירים, דגמים, שיפורים... והכל!! יש בנוסף אתר מאוד חמוד של משפרי המכוניות בישראל, ואני אוסיף אותו.

F a i r y Girl

New member
אמאלהההההההה

עכשיו אני באמת מרגישה סתומה... (איכס הסמיילי הבוכה כאן כ"כ מכוער שאני אוותר על לשים אותו!)

PePener

New member
רק שתדעו

מגדש הוא אינו חוקי, רק מכוניות המגיעות עם המגדש הן חוקיות, אבל כשיפור הוא לא חוקי. לא שזה מונע אנשים להוסיף

Black Hawk

New member
אני כאוהב מכוניות,

מתעניין פחות בחוקים הנוגעים פחות בשיפורים, אלא בשיפורים עצמם- כך שייעוץ משפטי לא אוכל לתת לכם
. מה שכן אוכל לתת לכם פה, זה ידע טכני וכללי במכוניות (כמו ההודעה על המגדש). בנוסף, אם מישהו מתעניין במכוניות ובשיפוריהם (ואני לא מדבר על פיאט אונו שנת 89 עם יציאת אגזוז מורחבת, אלא באימפרזות למיניהן, קליאואים ספורטיבים וכ"ו) אז ישנם מפגשים (שאני כצופה מגיע אליהם באופן קבוע יחסית- רק שעכשיו זה פחות כי יש גשמים) ופשוט נהנה שם... המעוניינים ביניכם יכולים לבוא גם למפגשים ויהיה שמח
.

PePener

New member
אלי מה אתה אומר שנארגן ככה

איזה נסיעה של חובבי המכוניות כאן לאיזה מפגש? כמובן שאנחנו צריכים מזג אוויר טוב, אלב יכול להיות נחמד. תראה, הרבה חובבי רכבים ושיפורים לא שמים לב לחוק, ישנם חוקים רבים האוסרים על שיפורים שונים, אבל לא הרבה מתייחסים אליהם. למשל ספויילרים ענקיים, אשר הגובה שלהם מגיע לכזה שהוא חוסם לך את החלון האחורי - זה אסור, אבל כמה מאיתנו ראו כאלה והרבה.

Foxy Ferrari

New member
חחחחחחחחחחחח

או..... סוף סוף מישהו שבאמת הבין מה הוא ראה כשצפה בחדשות אחרי הפשיטה הגדולה על הרייסים בפ"ת... ברור שמדגש אינו חוקי (או שזה לא ברור?...) אלא אם הוא בא מהחברה.... אהבתי את ההפגנת ידע האדירה שהייתה פה... והאימפרזה באמת שווה... טוב אין לי כוח לפרט ולכתוב עוד....................

Black Hawk

New member
מגדש טורבו...

למעשה, מגדש הטורבו בנוי משתי טורבינות המחוברות ביניהן בציר. הטורבינה המונעת מקבלת את כוחה מגזי הפליטה של המנוע. הגזים הנפלטים דרך סעפת הפליטה מסובבים את הטורבינה וממשיכים לאגזוז ומשם החוצה. הכוח עובר דרך הציר המחבר את שתי הטורבינות לטורבינה המונעת שתפקידה לדחוס אויר למנוע ובכך להגדיל את כמות האויר שהמנוע יונק, ובכך בעצם להגדיל את הספקו ויכולתו לעלות "טורים". לטורבינה זו נכנס צינור ממסנן האויר ויוצר צינור לקרבורטור או במקרה של מערכת הזרקה לסעפת היניקה. הטורבינות במגדש מגיעות למהירויות גבוהות מאוד של כ 160000 סיבובים לדקה ודבר זה יוצר בעיה קשה של קירור ואטימה. במהירוייות כאלה מיסבים כדוריים כמו שכולנו מכירים פשוט לא עומדים בעומס ולכן יסבלו יתבלו די מהר ולכן נהוג להשתמש בתותבים העשויים מפלדות קשיחות מאוד וברמת ליטוש ודיוק מאוד גבוהות (על מנת להקטין ככל האפשר את הבלאי). כדי לקרר ולשמן את התותבים המגדש זקוק לכמויות גדולות של שמן ובלחץ מאוד גבוה. את השמן הוא מקבל ממשאבת השמן במנוע שמספקת לו כמות של כ 2.5ליטר שמן לדקה (שזה ה-מ-ו-ן בהתחשב בגודל הציר שקוטרו נע בין 4 ל 6 מ"מ ברוב המגדשים). לחץ השמן המותז הינו כ 2.5 BAR. אסכם בקצרה- עקב העובדה שהמגדש מונע ע"י גזי הפליטה של הרכב,ככל שמהירות הסיבוב(סל"ד) והעומס על המנוע גדולים יותר כמות הגזים הנפלטים גדולה יותר והמגדש מסתובב במהירות גדולה יותר ומספק יותר כוח למנוע. להודעה זו אני מצרף שרטוט של מגדש טורבו שמצאתי באינטרנט (האיכות לא משהו- אבל זה מה יש).

F a i r y Girl

New member
שניה... רגע....

אמאלה !!!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו בכלל אני מרגישה בקנטים, אוף שרשור הבא אני רוצה שרשור מוסיקה!

Black Hawk

New member
פיטר, אין לך משהו להוסיף בעניין?

אולי לחדד מראות עיניך דברים שלא הזכרתי?

PePener

New member
אתה מכיר אותי

השיפורים הם לא בראש מעייני, אני גם לא מתמצא בהם כל כך. אני אוהב מכוניות, השיפורים באים רק אחרי זה ובדרך כלל מה שאני אוהב זה רק שיפורים אסטטיים (חצאיות, ספויילרים, נאונים וכו').

למעלה