מה

the sofa city

New member
מתנשא, זה מה שקורטי אמרה

היא כל כך התעצבנה על עצמה כי היא התנהגה בקצת התנשאות למעריצים שלה, זה היה דיי מבדר...

Runaway Train

New member
מה שאנחנו עושים בכל ערב

מנסים להשתלט על העולם נארף! אנחנו בטח נעשה קומזיץ (לא יודעת איך כותבים) או משהו ואנשים יתחילו להתעלף כמו שנה שעברה..כנראה שהקסמים שההוא הביא היו חזקים מידי :)

Runaway Train

New member
סתם סתם מפסיקה את הדבר הזה

אני לא רוצה שהפורום יחשוב דברים..

angry chair1

New member
אתם כולכם מתלהבים!

מה אתם משחקים אותה??? מה אתם יורדים על אנשים אחרים??? "יהיו שם פיסניקים וצופיפניקים ובלה בלה בלה" אז מה אתם מגניבים כי אתם שומעים נירוונה ולא רוק ישראלי??? לא שלא תבינו לא נכון אני מת על נירוונה... אבל איך שאתם מדברים את נשמעים כמו ילדים קטנים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם... תלמדו מזה מוזיקה בקיצור... תרחיבו אופקים... יום טוב

whatever4

New member
אני באמת חושבת

שזה לא בסדר שאתם יורדים על אנשים אחרים כי הם שומעים מוזיקה מסוימת. לפי דעתי כל היופי במוזיקה זה שיש את חופש הבחירה לשמוע מוזיקה שאתה מתחבר אליה (גם אם זה בריטני....) זכותכם להעביר ביקורת אבל לא להעליב. ומי שרוצה לדעת רוק ישראלי זה אביב גפן, עברי לידר, ברי סחרוף, מוניקה סקס, היהודים......

whatever4

New member
דייייייייייייייייייייי!

דייייייייי לרדת על אנשים!! פוזה, פריקים, פרחות, ערסים דייייייייייייייי! הכל סטיגמות שהחברה יצרה וכידוע לכם אתם חלק מהחברה הזאת וגם אתם יוצרים את כל הסטיגמות האלה. כולנו פה אוהבים את נירוונה ונראה לי שלא כולם מבינים את אחד המסרים הכי חזקים של נירוונה: ALL IN ALL IS ALL WE ARE

Runaway Train

New member
אני לא חושבת שאני יותר טובה מהם

אני פשוט שונאת אותם,את חלקם,את רובם בעצם... הם יכולים להיות הבני האדם הכי טובים שיש מה אכפת לי אני שונאת אותם בעצם לא שונאת אותם כי אני לא מכירה אותם אני פשוט לא אוהבת אותם,כן כן לא אוהבת אותם מה אכפת לך בכלל את?!!? מה את משחקת אותה "מגניבים כי אתם שומעים נירוונה ולא רוק ישראלי" מה הקשר\!?!??!!? אני לא אוהבת אותם במיוחד בגלל שהם דפוקים והסוג של האנשים האלו מרגיז אותי!!!! מהההה ממהההה!! מה הבעיה שלך לעזאזל!? יאו תפסיקו לבוא לכאן ולהעיר לאנשים! ואת אומרת שאנחנו משחקים אותה יותר מבינים מהאלו ואת בעצמך אמרת לנו "תלמדו מזה מוזיקה בקיצור" "תרחיבו אופקים" יאו את סופר מאגניבה!

B A R B A R

New member
easy there...

אני לא מבינה מה כל כך רע ברוק הישראלי של א"י? מוניקה סקס אכן טובים ויחד איתם, כל מי שמופיע שם (לדעתי בלבד!!!) חוץ מהדג,סאבלימינל,ו..מוקי. השנה לצערי לא יצא לי ללכת לשם אבל אני מקווה ששנה הבאה אני אוכל.. בכל מקרה, רק רציתי לדעת מה אתם עושים בערב יום העצמאות בכדי לתת לי עוד אופציות לבילוי

Runaway Train

New member
מוניקה סקס...חמודים:)

הם אולי עוד בסדר,ויש קצת משהו בהם...אבל השאר דפוקים,אולי יש פה ושם שירים עם משמעות ושירים טובים...אבל האלו ששומעים אותם (רובם) מעצבנייייים אותי!!! הטיפוס של האנשים..לא הם עצמם פגשתי את פיטר רוט (הגיטריסט של מוניקה סקס) ודיברתי איתו..איזה בנאדם טוב..(וגם יפה) ממש נחמד,אחלה בחור :)

Ayoola

New member
פיטר רוט זה כמו פיטר פרקר!

הם היו אצלנו בבצפר בסוף שנה שעברה (יעני חלוקת תעודות) הם בסדר. ואם יש שיר שאני אוהבת שלהם זה(תתפלאו לשמוע, לא "מכה אפורה")- "כל החבר'ה", למי שלא יודע, זה שיר מחאה על אונס קבוצתי שהיה בסוף שנות השמונים או תחילת התשעים (לא זוכרת). יש על המקרה מחזה שנקרא "משחקים בחצר האחורית", העלנו אותו במגמת תאטרון. שווה לקרוא, מצמרר... אבל ניתן לומר שזו ממש חובה לקרוא. אז את השיר אני אוהבת בגלל המילים והמשמעות. אררר.....

angry chair1

New member
לא ממש לא...

פשוט לא יצא כלום מהוויכוחים האלה... את תשארי בשלך ואני בשלי...

made in china

New member
*מתרגשת*

רוק עצמאות
ההופעה הראשונה שלי, אם לא להחשיב את הפסטיגל בכיתה ד'
מישהו הולך?

B A R B A R

New member
שלי

הייתה לי נדמה לי בגיל 5,הלכתי עם ההורים שלי להופעה של (מטאליקה..) אתי אנקרי אבל אני לא מחשיבה את זה. אז בכל מקרה ההופעה שלי שאותה אני כן זוכרת היא של מוניקה סקס

ש ו ק ה

New member
למרות שכבר אמרו את זה

אם אוהבים ראפ ישראלי זה בסדר ומוניקה לדעתי הם היחידים שטובים שם לא הייתי הולכת ולו רק בגלל שמוקי סאבלימינל ודומיהם מופעים שם ואני שונאת אותם. תהנו בכל מקרה (מי שהולך...) אין לי מושג מה אני אעשה ועם מי... אבל יש לי עוד כמה שעות טובות למצוא משהו... למה אתם עונים להודעות בעוינות כזאת? אם מישהו לדעתכם הוא פוזר מתלהב תשמרו את הדעה לעצמכם ותנו לו (לפוזר) לחיות עם הפוזה שלו! חחחח דעתכם השכנה... אהבתי... וואי כתבתי מגילה בלי לשים לב...

למעלה