מה

Ayoola

New member
חחחח.... קרעת אותי....

או שלא... ישן וצפוי... אבל זה רק בגלל השעה. אני, בכל אופן אענה- אז ככה, יש לי כרטיסים בחינם ל"רוק עצמאות" אך השאלה היא - ללכת או לא ללכת? את דעתכם השכנה פליז! (התכוונתי לכתוב - "הכנה" אבל יצא "השכנה"... יותר מצחיק... החלטתי להשאיר! מה תגידו על זה, הא???)

Runaway Train

New member
דעתי השכנה היא

לא ללכת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איכס רוק ישראלי גועל נפש,בטח כל המקום יהיה מוצף בפיסניקים,צופיפניקים,וואנבי,היפים ובלה בלה כל האנשים המעצבנים האלו...קיצר צופיפניקים... אבל אם את אוהבת רוק ישראלי תלכי,אני פשוט שונאת ישראלי

HuRLeY GiRLY

New member
גם דעתי השכנה היא כזאת... בכל מקרה

זה גם כבר לא רוק.. (חוץ מזה שרוק ישראלי זה חרא) אז הבנתי שזה יהיה בכלל ראפ עצמאות כי סאבלימינל ודג נחש.. ועוד כאלה.. (?) רוצים לשמוע משהו מצחיק? כל הפרחות מהבי"ס שלי הולכות.. הנה נוספה לך עוד סיבה..

Ayoola

New member
אני לא כ"כ אוהבת רוק ישראלי....

למעשה אני לא כ"כ יודעת בדיוק מה זה, זאת אומרת, מה נחשב רוק ישאלי... אמנים וכאלה... לכן, אקבל את דעתכם השכנה (הברקה חמודית) ולא אלך... אשב בבית ואצפה במופע של המורדים! במחשבה שניה- לאאאאאאא!

November Rainִ

New member
...................................

א. לא ניסיתי להצחיק אף אחד. ב. החושומור שלך גם לא משהו. ג. רוק עצמאות יהיה סתם מסריח. רק מוניקה סקס נורמלים. ד. את בכלל לא יודעת מה זה רוק ישראלי, מה יש לך לחפש שם?(לא שיה שם רוק.) ה. שיאווו את כזאאאאאאת מאגניבה ופריקית שלא אוהבת המורדים, עכשיו תוכלי להתקבל לחברת הפריקים המתלהבים ששונאים את המורדים. ו. מה לדעתך יכול להחשב לרוק ישראלי????? אה, מה את חושבת????

Ayoola

New member
הא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

*מתלבטת אם להגיב או לא* טוב, אני אגיב. 1. תרגעי, קחי נשימה עמוקה ותרגעי. 2. גם אי לא ניסיתי להצחיק אף אחד, תורידי טיפה מהפוזה שיש עליך. 3. מעולם לא אמרתי שאני פריקית, מעולם לא אמרתי שאי מאאאגניבה, הזכרתי את העובדה שאי לא אוהבת המורדים... וזו האמת, תתמודדי איתה. זה שיצא לשונאי המורדים שם של מתלהבים, פריקים, מאגניבים אואיך שלא תרצי לקרוא להם - לא הופך אותי לאחת כזאת. 4. לדעתי בריטני ספירס זה רוק ישראלי... מה תגידי על זה? ולסיכום - מעולם לא התכוונתי לפתוח איתך בסכסוך (למרות שכשחושבים על זה, זה קורה לי יותר מידי לייטלי)... זה פשוט יצא. *חושבת לעצמי* (חחח, אני? חושבת?! ועוד לעצמי?!) המממ... שולֵם?

eorion

New member
את נשמעת כמו ילדה מטומטמת

ופרחה. ומי "שיש עליו פוזה"- זאת את. ובטח כשאומרים לך בכיתה- "איזה פריקית את!" את ישר מחיכת עד לקודקוד. וחושבת לעצמך בראש משהו על זה שיצאת מאגניבה וקולית. והכי מרגיז- "וזאת האמת, תתמודדי איתה."

Runaway Train

New member
היא נשמעת דיי רגועה לי..זאת הטכניקה

לעצבן אנשים ברוגע שלהם...אהה חחח

Queen of Spells

New member
לא נכון...גם היהודים טובים...

ולאביב גפן...יש לו שירים עם משמעות יפה...

made in china

New member
../images/Emo45.gif

אני הולכת לרוק עצמאות, ואני לא צופיפניקית/פיסניקית/וואנבי... כל אחד ודעותיו וטעמו, לא?

אם את לא אוהבת רוק ישראלי..

אז אל תלכי.גם אני לא סובלת רוק ישראלי,זה כזה לא רוק וכזה אידיוטי. מי שאוהב את היהודים (בעעע),הדג נחש (איכס) וכו' הם הנוער עובדניקים המסריחים האלה.וכמובן יש גם צופיפניקים.והיפים מטומטמים. כמובן שיהיו שם גם פרחות,שרובן אוהבות את סאבלימינל המאגניב (ציניות חבר'ה,ציניות). ובאמת שאלה טובה,אם את לא אוהבת רוק ישראלי,למה את חושבת בכלל ללכת? ותעזבו אותה,באמת,היא רק הזכירה שהיא לא אוהבת את המורדים,כמו כולנו פה אני בטוחה,ואתם ישר מתנפלים.

November Rainִ

New member
.....

א. למה את אומרת כמו כולנו? אה, ומה אם אני אוהבת? תסלקי אותי מהפורום? מה זה פה???? ב. דג נחש זה לא רוק ישראלי. ג. ל"יהודים" יש כמה שירים יפים, אל תזלזלי סתם. ד. רוק ישראלי זה אחלה, לא כל מי שאוהב רוק ישראלי הוא היפי או כל דבר שהזכרת ברשימה הנ"ל. ה. מה זה המשפט הזה "גם אני לא סובלת רוק ישראלי,זה כזה לא רוק וכזה אידיוטי"? ו. כדאי שתאפסי את עצמך קצת, ההתנשאות המזדיינת שלך לא מוצאת חן בעיניי אף אחד.

לאפס את עצמי?...

מטעמי נוחות,אני אעשה מין רשימה של תשובות כזאת,כמו שאת עושה.ובבקשה אל תכתבי לי 'כולם מחקים את מה שאני עושה,אז אני מרשה לך גם' למיניהם. א.אמרתי 'כמו כולנו',כי לפי מה שאני קוראת פה רוב הילדים לא ממש אוהבים את המורדים.ואם את אוהבת,אז יופי לך,תמשיכי לראות. ב.אני לא מזלזת סתם ביהודים,אבל עושים סביבם רעש כאילו הם הלהקה מספר 1 בעולם,בלי להגזים. ג.ידוע לי שלא כל מי שאוהב רוק ישראלי הוא נוער עובדניק\צופיפניק\פיסניק וכו',אבל רוב,ואם לא כולם,האנשים שאוהבים 'רוק' ישראלי לסוגיו,הם אכן משהו מה'רשימה' שלי,או איך שלא תקראי לזה. ד.ועוד פעם חוזרת ל-'לאפס את עצמי'.מה הקשר?.ואין פה שום התנשאות,ובטח שלא מזדיינת.אולי רק מצידך.

November Rainִ

New member
............

תקראי את ההודעה הקודמת שלך, היא מתנשאת למדי. לא הייתי אומרת דבר כזה לאף אחד 'כולם מחקים את מה שאני עושה,אז אני מרשה לך גם' כי אני לא זאת המצאתי את "רשימת התשובות הזאת" אני לא רואה המורדים, אם הייתי רואה תהיי בטוחה שגם לא ממש הייתי מתביישת בזה. מצדי? התנשאות? אני האחרונה שתתנשא מעל מישהו, או תנסה להתנשאות מעל מישהו.

אני לא חושבת

שההודעה שקראת לה 'מתנשאת' ,היא באמת מתנשאת,אבל את חושבת ככה,ואני חושבת אחרת,ואפשר להמשיך עם זה שעות,אבל אני מעדיפה לסיים את ה'ויכוח' הזה עכשיו. ואם את רוצה להמשיך,את מוזמנת,אני פשוט לא אענה לך.

למעלה