מה??:O

אוח הם חזרו../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif

בלעט.. מה שאומר שהערים לא בטוחות יותר שוב בעסה...

כןן אבל זה סתם מציק....

לבנדר א

New member
אני מבולבלת.

את אומרת מכשפה, בתמונה אני רואה צפרדע ובצ'אט כתוב חתול.

כי כשנכנסים למשחק...

יש משימה מאיזו מכשפה אחת והכל ממש מפחיד! איך אני אוהבת את מייפל ככה. לא יודעת למה,זה מזכיר לי את התקופות של פעם עם כל הבוסים המוזרים בעיר והמתנות וכל מני שטויות

מ י ל ר

New member
שיאו זה נראה מגניב!

זה נראה מגניב, בוסים בעיר זה כזה כיף!!! אני מת להגיע הביתה ולבדוק את זה....

ווינגז

New member
כבר עברה שנה? ../images/Emo122.gif

הם מציקים
גורם לי להתגעגע למייפל, ולדמות שלי.

אירועי ליל כל הקדושים חוזרים ../images/Emo13.gif

אז ככה, כל ההסבר שלי מתבסס על זכרוני מהאירוע של השנה שעברה. ייתכן שדברים השתנו, אבל אני מניחה שהקווים הכלליים זהים. לכבוד ליל כל הקדושים (האלווין) מסתובבות מפלצות אופייניות בערים. מדי פעם בפעם מופיע בעיר (כל אחת מהערים) חתול או קרפדה. בצורה הראשונה הם מופיעים קטנטנים, עושים נזק של 1 בלבד, ואפשר להסתלק מהאזור ללא פגע. אם תבחרי כן לתקוף, את בכל מקרה תעשי לה נזק של 1 (בשנה שעברה ראיתי בליזארד עושה נזק של 1 לקטנים האלו). צריך לתקוף הרבה מאוד פעמים, עד שהיצור המעצבן הקטן הופך ליצור מעצבן גדול. בצורה הגדולה הם עושים נזק יותר רציני, אבל סוף סוף גם חוטפים נזק רציני. זה עדיין לוקח שעות להרוג אותם. עשיתי את זה סולו. אני חושבת שלקח לי שעה וחצי...או יותר... :-S כשהם מתים את מפילים דברים שאיתם הולכים למכשפה ומחליפים אותם במתנות. המכשפה לעומת זאת נותנת משימות. בשנה שעברה היה צריך להרוג בוסים אזוריים. הבוסים הפילו טוקנים, כשמספר הטוקנים נקבע לפי חוזק הבוס. עבור כך וכך טוקנים מקבלים מתנות שוות. בשנה שעברה היו כובע מכשפה, מטאטא מכשפה, חגורה סגולה ומגילות כאוס לשיפור החגורה. החוגרה ממש טובה. ממש ממש טובה. הכובע היה שווה הרבה כסף בשנה שעברה, אבל אין לי מושג מה שוויו השנה.

למעלה