אנסה לענות ,
גברים את הרומנטיים והקלאסיים בעלי מבט חכם, משקפיים אפילו, שער ארוך כאופציה אבל שער מטופח כחובה. גוף ללא יותר מדי, רזים יחסית,ידיים עדינות שידעו לתת חיבוק וליטוף כמו שצריך, לא גבר מחוספס שחושב שלא להתקלח ולגדל זקן זה סקסי (מכאן נובע שאני אוהבת את החלקים והאסטתיים), שיהיה גבוה אבל לא יותר מדי. שידע לדבר על נושאים מעניינים, שיהיה לו חיוך יפה ועיניים נעימות. ארר..זהו. לגבי סקס אז בעיקר שיעשה ככה שגם לי וגם לא יהיה טוב, יקשיב למה שאני רוצה וידאג לעשות לי טוב. בכל מקרה, לא שכבתי עם גבר וגם לא ממש מתכננת אז .. זה לא נושא כזה חשוב כנראה. כמה די מזמן גברים אצלי בחיים הם רק ידידים ואני לא רוצה מעבר לזה. נשים שער ארוך - חובה. זה גם יפה וזה גם ממש נעים כש . נו אתם יודעים - נמצאים במצב אינטימי. מבנה גוף רזה יחסית, חזה בינוני (לא קטן ולא גדול מדי), חלקה, אסטתית, נעימה למגע, עם חיוך ערמומי מעט, שתהיה קצת מסתורית, אינטיליגנטית, שתמשיך לעניין אותי גם אחרי הרבה זמן של הכרות, שתפתיע כל פעם מחדש, שלא תהיה "אלימה" במיטה, שתעריך רומנטיקה (לא כללללל הזמן רומנטיקה אבל כשיש אז שתעריך) ... ועוד דבר חשוב - מישהי שתאתגר אותי. בלי אתגרים החיים לא מעניינים. מי מושך אותי יותר? נשים. הרבה הרבה יותר. לא ממש רואה עצמי עם גבר. אולי אולי אולי רק לצורך הנסיון וגם זה בסימן שאלה.