מה...

drnaji

New member
../images/Emo26.gif

אצל נשים:
ג'ורדן שלי |
עד אינסופ|
אצל גברים: לא נמשך לגברי ולכן זה לא רלוונטי

פיה שלו

New member
אממ..וואי..

בואי נראה.. אממ.. בגברים: איבר מינם:) את הנוכחות הגברית שלהם. את עצם זה שכשהם שם אז הם מטפלים בי ולא ההפך, כלומר דואגים לי וכו.. עם אהובתי למשל יש את זה אך אני לא מרגישה את זה. בנשים: את העדינות והרוך את זה שהן מבינות הכי טוב מה בנות אחרות רוצות וצריכות את היופי שלהן את החזה את זה שהן לא כמו גברים, חחח בשני המינים אני אוהבת נורא נורא נורא את העצם הזו בצדי הגוף שליד המפשעה, אוי מיאו. אני נמשכת מינית יותר לנשים אך מרגישה שצריכה יותר גברים. מוזרה שכמותי.

rocket

New member
אנסה לענות ,

גברים את הרומנטיים והקלאסיים בעלי מבט חכם, משקפיים אפילו, שער ארוך כאופציה אבל שער מטופח כחובה. גוף ללא יותר מדי, רזים יחסית,ידיים עדינות שידעו לתת חיבוק וליטוף כמו שצריך, לא גבר מחוספס שחושב שלא להתקלח ולגדל זקן זה סקסי (מכאן נובע שאני אוהבת את החלקים והאסטתיים), שיהיה גבוה אבל לא יותר מדי. שידע לדבר על נושאים מעניינים, שיהיה לו חיוך יפה ועיניים נעימות. ארר..זהו. לגבי סקס אז בעיקר שיעשה ככה שגם לי וגם לא יהיה טוב, יקשיב למה שאני רוצה וידאג לעשות לי טוב. בכל מקרה, לא שכבתי עם גבר וגם לא ממש מתכננת אז .. זה לא נושא כזה חשוב כנראה. כמה די מזמן גברים אצלי בחיים הם רק ידידים ואני לא רוצה מעבר לזה. נשים שער ארוך - חובה. זה גם יפה וזה גם ממש נעים כש . נו אתם יודעים - נמצאים במצב אינטימי. מבנה גוף רזה יחסית, חזה בינוני (לא קטן ולא גדול מדי), חלקה, אסטתית, נעימה למגע, עם חיוך ערמומי מעט, שתהיה קצת מסתורית, אינטיליגנטית, שתמשיך לעניין אותי גם אחרי הרבה זמן של הכרות, שתפתיע כל פעם מחדש, שלא תהיה "אלימה" במיטה, שתעריך רומנטיקה (לא כללללל הזמן רומנטיקה אבל כשיש אז שתעריך) ... ועוד דבר חשוב - מישהי שתאתגר אותי. בלי אתגרים החיים לא מעניינים. מי מושך אותי יותר? נשים. הרבה הרבה יותר. לא ממש רואה עצמי עם גבר. אולי אולי אולי רק לצורך הנסיון וגם זה בסימן שאלה.

ebony

New member
מה מושך אותי

דבר ראשון האישיות היא דבר מאוד חשוב מבחינתי אצל שני המינים..... המוח הוא הדבר הראשון שמושך אותי.... אצל גברים: הזיפים של הזקן המגע שלהם ידיים מחוספסות עם מגע עדין...... מבט של ביטחון עצמי עיניים בכלל אומרות הרבה על בן אדם.... נשים: עדינות עגולות שונאת אותן רזות מאוד... חזה צריכות להיות נשיות.....

גמאני!

מה מושך אותי בגברים? שיהיו גבוהים! *לפחות 190!* למרות שאני נמוכה ממש אני חייבת לצאת עם גברים גבוהים לאיודעת למה...... שריריים ממש אבל עדינים באופי אני גם נמשכת ממש לגברים "לבנים" ולא שחומים.... עיניים בהירות ושיער בהיר חלקים! *שונאת שיער מיותר* גבות לא מחוברות! שיניים ישרות ולבנות אף יפה שיהיו לו תווי פנים נשיים בפנים בייבי פייס שכאלה אבל שיהיה מנופח בגוף ושיהיה באופי אינטיליגנט ולא שטחי, בוגר ולא ילדותי, שירצה להיות איתי לא רק בגלל איך שאני נראית, שיעניק לי הרבה מהזמן שלו כי אני נורא תלותית. שיהיה סבלני כי אני רגישה מאוד, שיצחיק אותי, שיגוננ עליי כאילו אם נניח מישו מתחיל איתי ומטריד אותי שלא יתעלם מזה באלגנטיות או משו כזה...גם שלא יהיה זיין שמוקף בנות כל היום....אני לא יכולה להיות במערכת יחסים עם גבר שכל היום מוקף בבנות שמפלרטטות איתו.... מה מושך אותי בנשים? שיער ארוך! ויפה *חלק או גלי שפשוט שלא יהיה ג'יפה שכזה...* ועדיפות לשיער שחור שיהיו נמוכות בערך 160 שיהיה להן חזה די גדול אבל לא גדול מדי ושתהיה טיפה בטן ותחת אבל ממש לא יותר מדי...הכוונה היא שלא תהיה דחליל...אני אוהבת להרגיש בנאדם כשאני מחבקת אותו ולא קרש.... ושוב-שלא תהיה שעירה שתהיה בהירה עם עיניים בהירות שיניים ישרות ולבנות ושפתיים עבות, עור יפה ואף קטן שתראה כמו אישה ולא כמו גבר! שתהיה עדינה, סבלנית, תקשיב לי, ותצחיק אותי ומה אני מעדיפה- באמת תלוי בתקופה.....עכשיו אני בקטע של בנות בלבד! יו חפרתי בטירוף....

אני נמשכת לגברים.

ולדעתי גברים מעצם היותם גברים הם סקסיים
אבל בעיקר זיפים וחזה עושים לי את זה

python 4

New member
וואי, כמה דרישות קבלה יש לכולם

סה"כ מושכים אותי גברים ונשים שרוצים אותי.

למעלה