מה...

drnaji

New member
../images/Emo6.gif

תוסיפ שאתה נמשך לחרא של שירים
מה זאת הזוועה ששלחת לEuroCrowN
יצגת את ספרד וזה מה שיצא לך |כאפה| ואתה סטרייט טיפוסי רק מלפי מה שאתה נמשך אצל נשים. מכל התיאורים שלך לנשים לא ראית שכתבת שאת מעדיפ את ג'ורדן שלי
מעל כל הבנות שיש בעולם
|רץ לפתור שאלה בפונקציות מורכבות כדי להרגע|

Molchansky

New member
תקופה א-מינית

כרגע לא מושך אותי כלום חוץ מהפסנתר שלי, הוא ממש מגרה אותי
אבל בגדול, אני חושב שאני נמשך באותה מידה לגברים ונשים אצל גברים מושך אותי הז** (זה גס) אני פשוט מת על זה, וגם חזה חלק ושרירי, וריבועי בטן אצל נשים, מן הסתם חזה, ישבן, ושיער, מאוד חשוב לי השיער לא יודע למה לגבי האיבר הנשי ההוא שם למטה אהההמ.. לפעמים הוא דוחה ולפעמים נחמד. מבחינת דברים שלא קשורים במראה אצל גברים מה שמושך אותי זה אותו סוג של חוזק פנימי ובטחון, משהו שאפשר להשעין את הראש עליו, לעצום את העיניים ולדעת שהכל יהיה בסדר אצל נשים הרוך והעדינות מאוד מושכים אותי ובגדול אופי זה דבר חשוב מאוד שאם האופי
זה דוחה אותי לגמרי.

asafgery

New member
זה...

אני נמשך יותר לנשים. נשים במהות שלהן מושכות אותי, אני אוהב נשים. מה מושך אותי בנשים: שיער ארוך מאד מושך אותי, שפתיים עבות, אצבעות ארוכות, שדיים, ישבן, עור חלק, מגע, כוס, קול, שובבות, עדינות. לגבי גברים: עדינות ורוך. אני מעדיף גברים עדינים ונשיים.

אצלי זה ככה..

אצלי זה שונה טיפה בגלל שאני נשואה,אני כן אוהבת להסתכל על גברים יפים,שבנויים טוב פיזית,ויפים בפנים,אבל לא נמשכת אליהם,רק מתלהבת מהמראה שלהם.אבל עם נשים זה שונה,אצלהן אני אוהבת את העדינות,את היופי החיצוני והפנימי. דברים שתופסים אצלי בעיקר את העין זה:פנים,חזה וגוף. ואליהן אני כן נמשכת....אויי בנות אני מודה שאתן עושות לי את זה
ואני חייבת לציין שכולכם פה מזה מתוקים בנים,בנות..באמת כייף כאן!

asafgery

New member
אילו נישואין יש לך?

האם את פתוחה עם בעלך? האם הוא יודע ומקבל אותך? האם את נמשכת אליו או שלמעשה אינך נמשכת בכלל לגברים? יש לך ילדים?

תשובה..

ביני לבין בעלי אין סודות,הוא גם החבר הכי טוב שלי אני גלויה איתו בהכל.ואפילו מתייעצת איתו בנושא כשצריך. וכן הוא מקבל אותי כמו שאני ואפילו מפרגן לי.כשהחלטתי להתנסות עם אישה,התייעצתי איתו והוא עודד אותי לזה.אני אכן נמשכת לבעלי ואוהבת אותו,ויש לנו שתי בנות מקסימות.

asafgery

New member
מעולה../images/Emo70.gif

אני שמח לשמוע. אני הייתי נשוי לדו-מינית וגם אני קיבלתי ופרגנתי כשהיא החליטה להתנסות שוב עם אשה. הפרגון פחת כשהסתבר לי שזאת לא התנסות אלא רומן ושהיא רוצה רק את האשה ושהיא לא מעונינת בי יותר, כמובן שבשלב הזה הסתיימו נישואינו, לא ראיתי טעם להחזיק בהם כשהיא לא רוצה בי. לנו לא היו ילדים למזלי. כל הכבוד על הפתיחות והפרגון.

מבאס..

אויי חבל לשמוע שככה נגמר הסיפור שלך עם האישה,אני מקווה שעכשיו לפחות טוב לשניכם ואתם מרוצים מההמשך שבחרתם לכם. מזל שילדים לפחות אין בסיפור כי אחרת זה באמת היה יותר מורכב ומסובך. בכל מקרה מאחלת לך בהצלחה ושתיהיה מאושר.

asafgery

New member
אני כבר מאושר../images/Emo20.gif

אני לא יודע לגביה. הבחירה לגבי היתה מצומצמת... ברגע שהיא איבדה בי עניין, זה רק היה עניין של לעשות את הצעד הנכון - לפנות את מקומי. בכל מקרה, מאז הגירושים אני פורח. היתה תקופה קשה ולאחריה התחילה פריחה והיא עדיין בעיצומה.

זכוכיות

New member
אני חושבת

שמה שמושך אותי גם בגברים וגם בנשים שאני מוצאת את עצמי נמשכת אליהם הן תכונות דיי דומות, אם נחדד את התשובה אני נמשכת בעיקר אל אנשים שדומים לי, אפילו בדברים קטנים... סגנון לבוש, ניואנסים קטנים, איך שהם צוחקים ומדברים... ועד הדברים ה"גדולים"- ראית עולם, חוש הומור דומה לשלי, אפילו הפאקים האלה באישיות שלי [והם רבים... רבים..]. אני מניחה שאני הייתי חלומית מבחינתי
הקללה העיקרית- חברים טובים. בכל זמן נתון מאז גיל 14 בערך תמיד מצאתי את עצמי נמשכת בצורה מטורפת לחבר/ה הכי טובים שלי באותה התקופה, לפעמים זה עבר הלאה ולפעמים לא, אני חושבת שקרבה ואינטימיות מדליקה אותי מכל דבר אחר.

שחשוחון

New member
אני

נימשך יותר לנשים, מכללללללל הסוגים אבל מעדיף בנות שהן ספורטאיות כאלו כמו הלוחמות הקרביות שיש לנו בצבא זה יותר מדליק אותי, ובנים- כאלו שניראים נעריים גבריים ורזים/שחיפים. ליפעמים בנים יותר מושכים אותי ביגלל שקשר אינטימי עם בנים זה משו שונה... אז זה כאילו עוד יותר מרגש.

psychoit

New member
היי

בנשים מושכות אותי השדיים. אני אוהבת בנות מפותחות שיש להם ציצים גדולים. אני אוהבת שיער קצר אצל בנות. אצל בנים אני אוהבת שיער ארוך ומראה נשי. מדליק אותי גם בנים שמתאפרים. כרגע אני יותר נמשכת לגברים כי אני רק עכשיו גיליתי את המשיכה שיש לי לנשים.

אני בעד../images/Emo54.gif

שיער קצר אצל בנות זה מגניב (בגלל זה הסתפרתי...) ובנים עם איפור זה שולט (דייוויד בואי ופרדי מרקיורי). אבל אני לא לגמרי מסכימה עם ה"ציצים גדולים". הם פשוט צריכים להיות פרופורציונלי לגוף. וגם ציצים קטנים זה יפה, זה פשוט תלוי על מי...

psychoit

New member
אעע

דיוויד בואי הוא אחד האמנים היותר סקסיים שאני להמשך אליהם וירטואלית. כמובן שהוא גם מוזיקאי מדהים ומיוחד. אני פשוט אוהבת ציצים נפוחים. סוג הבנות שהכי לא מושכות אותי מבחינה חיצונית הן בנות רזות מידי. אני אוהבת בנות לא רזות(זה לא אומר שהם שמנות). לשחיפות הרוב בפעמים יהיו הציצים כלימונים.

ferdinand

New member
../images/Emo9.gif אפשר גם???

באופן כללי, קשה לי להגדיר מה מושך אותי באנשים... ואם מנסה למצוא איזה מכנה משותף בין האנשים שאני נמשך אליהם... יוצא מזה יותר מבולבל! בזמן האחרון, בשיטוטי ברחבי הנט (בעיקר תפוז, בעיקר פורמים) מוצא ת'עצמי נמשך לאנשים רק מהאופן שבו הם כותבים! מהפעמים שההכרות חרגה מעבר ל-"נט" זה גם הוכיח ת'עצמו!!!. ושוב בכללי, נמשך יותר, הרבה יותר, לנשים. אני גם מניח שמה ש-"עושה לי" את זה, כן - נשיות, חושניות... וגם תחושת הקירבה שנוצרת.... מכור לאהבה! בשני המינים, אני חושב שמעדיף סוג מסויים של רכות... גיליתי לאחרונה שלא יכול להפריד בין רגשות לסקס... נמשך למי שאוהב, ואוהב את מי שנמשך אליו... והמגע הפיזי, הזיונים, גורמים לי לאהוב רק יותר! זהו בערך...

למעלה