מה...

מה...../images/Emo59.gif

מושך אתכם בגברים ומה בנשים לאיזה מין נמשכים יותר ולמה??

python 4

New member
הממ..

מושך אותי בגברים הגבריות ובנשים הנשיות. אני בהחלט נמשך יותר לנשים. למה? כי לנשים יש מספר יתרונות: 1. הם יותר רבות (מהומואים) כך שיש יותר סיכוי שאחת מהן תרצה אותי; 2. הם יותר יפות; 3. העסק של הילדים יותר פשוט. לגברים יש מספר יתרונות שאין לנשים: 1. הסקס יותר טוב; 2. הסקס יותר טוב.

שאלה

אם הסקס טוב לך יותר עם גברים זה לא אומר שאתה "מתפשר" שאתה עם אישה?

python 4

New member
לחלוטין לא!

סקס הוא חזות הכל? לא ולא. אצלי סקס הוא חלק אחד ממערכת היחסים. אם אני מכיר אשה שטוב לי אתה, ושרוצה אותי, אז גם הסקס יהיה טוב, וזה לא משנה את העובדה שאצל גבר הוא יהיה יותר טוב. באותה מידה, אני לא אהיה עם גבר רק כי הסקס יותר טוב - אלא הכרחי שתהיה שם גם מערכת יחסים טובה. בלי זה, אני לא אהיה עם הגבר, יהיה במיטה טוב ככל שיהיה.

שאלה חמודה ../images/Emo9.gif חחחח

אממממ אוקיי... אני נמשך לשני המינים אבל לגברים יותר.. נתחיל בנשים: בבנות אני אוהב את החזה ואת מה שהומואים רבים לא יכולים להסתכל עליו, את ה"איזור האסור"
פשוט מתלעליוווו חחחחח (עד לרדת לו.. לא אוהב..) בגברים: פנים, גוף, עיניים, ביטחון עצמי מופגן {פשוט דבר שגומר אותי..} אמממ.... שיאהב, שיהיה כנה, ושיאהב מעל להכל.. אבל אנ ילא אשקר, מראה מאוד חשוב לי, כי אני לא נמשך לכל גבר שאני רואה, אני נמשך יותר לנשים במקרה כזה.. אוהב
רן.

asafgery

New member
מוכר

אני מאחל לך שתלמדי לאהוב את עצמך. זה תהליך שאני עדיין עובר אותו. כיום אני כמעט ולא נמשך לנשים שלא רוצות אותי. עדיין מדי פעם אני תופס את עצמי בסרטון בגלל מישהי כזאת, אבל אני מתעשת מהר מאד. אני בטוח שאת בחורה מדהימה ואין שום סיבה להיתקע דוקא עם אלה שלא מעריכים אותך.

HeavenDusk

New member
מה הייתי עושה בלעדייך הא../images/Emo35.gif

בגברים: עדינות, פאנסיות-נראים טוב, מתלבשים טוב, כאילו יצאו מאיזה מגזין אופנת עילית, בעלי מודעות עצמית ורגשית גבוהה מהרגיל. אני אוהב עינים עדינות שמשדרות עומק ורוך, מבט חודר וטיפה נשי, מבנה גוף רזה-חטוב, לא יותר מידי בנוי לרוחב. שיהיה אינטלקטואל אמיתי ולא זיין שכל, שידע על מה הוא מדבר, זה מדליק אותי. שתהיה לו שפת גוף נעימה, שלא יהיה לחוץ כמו טמפון. שיהיה לו בטחון עצמי ושידע לקרוא בין השורות...
. נשים: בדומה להעדפה הגברית: שתהיה נאה, חטובה, בעלת מודעות רגשית גבוהה, מטופחת, אשת שיחה חמה. אני אוהב את הרוך הנשי האמיתי, האימהי, הקמאי, הפנימי שהן משדרות החוצה בטבעיות אין-קץ, אני אוהב את המבט השובב שלהם, לא המתנשא הטיזרי הסקסי, אלא המבט הטבעי האמיתי, זה שבאמת מחפש את האינטראקציה הפנימית. אני אוהב אותן חלקות לחלוטין, צבע עור מבריק, זה סקסי, שיער גולש (לא משנה לי הצבע), אני אוהב אותן רכות במיטה, לא ג'אדאיות בעלות חגורה שחורה בטיי-קוואנ-דו. שידעו להתעלס כמו שצריך. אקט ארוך ומשגע. אני יכול להמשיך ולהמשיך...עד אין סוף. מבחינתי אישה היא התגלמות היופי כאלה יווניה, כמוזה אלוהית.

../images/Emo9.gif לא יודעת מה היית עושה.. בלי

יודעת...מה...
טוב לא משנה.. חזרתי עם פול אנרגייה מהעבודה <הולכת להרגע בצד> אהבתי את התיאורים שלך

clean grunge

New member
|יבחוש|...

מה מושך אותי... מה שמושך אותי בנשים זה העיניים ויכולת הפיתוי המטורפת שהן נולדות איתן בשביל לשגע גברים.. מה שמושך אותי בגברים זה..אמממ..הסק**ס למרות שאני כבר לא עושה את זה..אהה כהה..וגם השיער.. ואני נמשך יותר לנשים..אולי בגלל שגברים לא מספיק גרמו לי להתפתות...

ebony

New member
אני חושבת שאני צריכ עכשיו

מקלחת קרה...... הרגת אותי עם התיאורים

Mיקי_

New member
האישיות

אני נמשכת בערך אותו הדבר אם מחייבים אותי לבחור אז 55% לגברים ו45% לנשים.

נועיתה17

New member
אמממ בגברים את הגובה,את הג'נטלמניות

את הלהיות הקטנה...ששומרים עליה... בנשים...את השיער (ראש...השאר שיהיה חלק!)....את ההבנה...את הרגישות... גברים או נשים....נראה לי שנשים יותר

Mיקי_

New member
שמחה מאד להיות כאן ../images/Emo24.gif

חיכיתי הרבה מאד זמן שיפתח פורום כזה (בזמנו גם הצעתי אחד כזה, אבל זו הייתה תקופה אחרת בתפוז). מקווה מאד שהפורום הזה יצליח, אנחנו זקוקים לו!
לך עם הניהול, אני תמיד כאן אם תרצה עצה או כל דבר דומה..

../images/Emo87.gif הממממ

בגברים- חזה. שרירים. פיטמות. ישבן. לפעמים זין. נשים- השדיים, הפרצוף, ישבן. גברים יותר מושכים כי יש בנשים פגמים שאני כל הזמן מוצא (סליחה בנות
)

lost green eyes

New member
עונה!

אממ..אוקי מה שמושך אותי אצל הגברים זה העיקר הכוח הפיזי שלהם. היכולת שלהם להתמוך ולהגן. הסקס עם הגבר מושך אותי.. אבל עם גברים נורא ספיציפים! אני נורא אוהבת נשים.. ת'אמת שאף פעם לא חשבתי יותר מדי מה מושך אותי בהן.. אני חובבת אומנות ואני חושבת שגוף של אישה זו יצירת האומנות הכי מדהימה בעולם! מלבד זאת.. אני מתחברת יותר לרגש של האישה, ללב שלה, לאהבה שלה. אני נמשכת כרגע יותר לנשים..אבל זה נורא תלוי באיזו תקופה ישאלו אותי את זה

MTV100

New member
מה מושך אותי ../images/Emo35.gif

גברים - כלום. [כבר אמרתי שאני סטרייט]. אבל תמיד טענתי שאם צריך לבחור את האיבר הכי יפה של הגבר, זה רגליים
נשים - חזה
ישבן
רגליים
עיניים
מבט
האישה שלי חייבת להיות נשית, עדינה ורגישה, אחרת- אין מצב. כאילו אם היא תהיה גברית, אז עדיף כבר לשכב עם גבר, לא ככה

למעלה