אההההההההההההההההמרמלד התחרפן לא ראה כזה דבר מזעזע בחיים שלו מורן, צחוק ובכי מתערבבים אצלי בגלל כל הקישורים המשונים שלך רצית תמונה, דרך אגב, שלחתי לך לאימייל אבל הנה תמונה להנאת כולם עד שהאלבום יופק
כל העובדים והעובדות במשרד מסתכלים עלי ולא מבינים מה אני עוברת עכשיו.... ממש בושות אתה עושה לי, אבל אני לא יכולה לשמור בלב - כולי מתפרצת בצחקוקים אדירים, איזה פדיחות אתה עושה לי ....
של המחשב, כדי שלא יראו אותי... הם עדיין לא מבינים מה קורה, ובדיוק המחשב שלי תפס את הנימדה מינדה הזאת - איזה וירוס טיפשי - תגיד משעמם לאנשים, לפחות שימציאו וירוסים שעושים כל מני שטיות ודברים מוזרים, הוירוס הזה ממש משעמם.
כנראה שצריך להכנס בכחול כדי להשליט סדר. מרמלד, מה קרה? הלילה הלבן גמר אותך? יותר מדי חשבת עלי וחלמת חלומות של אתרים למבוגרים? אסור להרגיז את מורן. גם בהודעת המנהל כתוב שמותר רק אותי.
ואגב, מורן, בואי גם לפורום של מרמלד. אולי אפשר לאחד את הפורומים ל"בנים בלבד בחו"ל"... או שלא
אוי שיט זה בכלל לא מה שהתכוונ..... סתם. (אני לא יודע מה עובר עליי היום) שימי לב שהתמונה מטושטשת, חבר שלי לשעבר ניסה להראות לי איזה דברים יפים הוא יודע לעשות בפוטושופ או משהו כזה... ואז הוא נסע לו לתאילנד והשאיר אותי רק עם העותק הזה... בלעעעחס..... לפחות אני מתנחם שאחרי התמונה הזאת במציאות אני יותר יפה