מה

MARMELAD

New member
מה ../images/Emo35.gif

אהההההההההההההההה מרמלד התחרפן לא ראה כזה דבר מזעזע בחיים שלו מורן, צחוק ובכי מתערבבים אצלי בגלל כל הקישורים המשונים שלך רצית תמונה, דרך אגב, שלחתי לך לאימייל אבל הנה תמונה להנאת כולם עד שהאלבום יופק

מורןLA

New member
לא יפה לצחחוק על ההנהלה...

תזהר אני יבוא לעשות אצלך גם מהומות.... יניב.. תגיד לו....

MARMELAD

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

אני מקווה שגם את צחקת מול המחשב...... כמוני....... זה היה השרשור הכי מטומטם שהשתתפתי בו....... דרך אגב, איך אני? יפה?

מורןLA

New member
מה זה צוחקת ../images/Emo35.gif כולי בושה ....

כל העובדים והעובדות במשרד מסתכלים עלי ולא מבינים מה אני עוברת עכשיו.... ממש בושות אתה עושה לי, אבל אני לא יכולה לשמור בלב - כולי מתפרצת בצחקוקים אדירים, איזה פדיחות אתה עושה לי ....

מורןLA

New member
אני מנסה להסתתר מאחורי המסך

של המחשב, כדי שלא יראו אותי... הם עדיין לא מבינים מה קורה, ובדיוק המחשב שלי תפס את הנימדה מינדה הזאת - איזה וירוס טיפשי - תגיד משעמם לאנשים, לפחות שימציאו וירוסים שעושים כל מני שטיות ודברים מוזרים, הוירוס הזה ממש משעמם.

MARMELAD

New member
חחחח

על הנימדה שליכטה עוד לא שמעתי אבל לפי השם זה מוצא חן בעיניי

אהההמממממ

כנראה שצריך להכנס בכחול כדי להשליט סדר. מרמלד, מה קרה? הלילה הלבן גמר אותך? יותר מדי חשבת עלי וחלמת חלומות של אתרים למבוגרים? אסור להרגיז את מורן. גם בהודעת המנהל כתוב שמותר רק אותי.
ואגב, מורן, בואי גם לפורום של מרמלד. אולי אפשר לאחד את הפורומים ל"בנים בלבד בחו"ל"... או שלא
יניב

MARMELAD

New member
כי מורן נכנסה

לפורום היכרויות ולא לפורום בנים בלבד..... מורן, את מוזמנת לפורום בנים בלבד - מס´ 255 ותקבלי הפתעה

מורןLA

New member
סחתיין על התמונה גיא ../images/Emo70.gif

שיחקת אותה.... חבר´ה מרמלד פה נפתח... הגיע הזמן שכולם יפתחו וישלחו תמונות בלי להתבייש... עם מרמלד עשה זאת - אז כולם מסוגלים.... אני גאה בך גיא

MARMELAD

New member
מי זה גיא...?

אוי שיט זה בכלל לא מה שהתכוונ..... סתם. (אני לא יודע מה עובר עליי היום) שימי לב שהתמונה מטושטשת, חבר שלי לשעבר ניסה להראות לי איזה דברים יפים הוא יודע לעשות בפוטושופ או משהו כזה... ואז הוא נסע לו לתאילנד והשאיר אותי רק עם העותק הזה... בלעעעחס..... לפחות אני מתנחם שאחרי התמונה הזאת במציאות אני יותר יפה

מורןLA

New member
לא איכפת לי מה יגידו ...

אני מאוד אוהבת את התמונה - למרות שהיא מטושטשות.... לפחות אתה שם תמונה שלך ולא של דובי מצוייר....

למעלה