מה?!?!

מה?!?! ../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

מצטערת, פשוט- לא הייתי בעניינים בימים האחרונים- מיכל כבר לא המנהלת, ועכשיו זאת טל? למה
ואיך

Jelly Beans

New member
היא הלכה רק לשלושה ימים!../images/Emo60.gif

היא מחליפה זמנית אם תרד/י קצת למטה יש שרשור שלה.. מנצלתתתתתתתת תגיבו לי לדולי.. יום טוב שיר

swirrrly

New member
לא משהו

אבל אין בה שום טעות, או משהו מחריד, עשית הכל לפי החוקים של הדוליז... טוב, נחמד.

Tinke®Bell

New member
*ניצול שרשור*

מצטערת,אבל ההודעה שלך לא מצדיקה הודעה חדשה. אם היית הולכת רק עוד כמה הודעות למטה,היית מקבלת תשובה. ורותי-אני לא מצליחה להתחבר לאיי סי קיו..

swirrrly

New member
מתוך 5 יש לך: ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כוכב שלם רק בשביל שיער, כוכב לביצוע כללי, כוכב למקוריות... אבל, הצעיף נראה לי יראה יותר טוב אם יהיה מעל החולצה, וגם כשהוא עכשיו היית צריכה לעשות הצללה על הצעיף בנקודת המגע שלו עם החולצה, כי החולצה מצלילה עליו... ומבחינת המעיל, החלק האחורי יותר כהה מהקדמי... יכול להיות שבאמת עשית כך, ואני פשוט לא רואה את זה...
נב: העיניים שלי כואבות...

Jelly Beans

New member
מפני שזה שרשור קצר.. ../images/Emo60.gif

אני אשים את הדולי שלי פה.. מה אתם אומרים?? זה סגנון הלבוש של ילדה בשכבה שלי.. שלוש שכבות של חולצות בצבעים מוזרים, /מכנסיים ארוכות ומעל חצאית (משובצת בדרך כלל)/ צעיף שהיא קושרת.. אז רציתי לראות אם זה יצא יפה.. ולגעתי זה יצא יפה!! והשיער לא שלי כי אני לא יודעת לעשות שיער.. אז קרדיט לטינקר בל! יום טוב שיר

france

New member
*שריקה*

יוהו כבר אמרתי לך שהיא מאממת! ההצללה לא משו יש לאן לשפר! השיער לא מוצלל אבל מ-ד-א-ים!

Jelly Beans

New member
בע? ../images/Emo60.gif

אני קינג קינג קינג אני קינג קינג קינג יום טוב שיר

Jelly Beans

New member
בתקווה שעוד מישהו יגיב לי על הדולי

אני מקפיצה!!!!!!!!!!!!!!1 יום טוב שיר

Jelly Beans

New member
תודה! ../images/Emo24.gif../images/Emo60.gif

אבל השיער לא שלי..