מה 7
מה כמה

MexMex

New member
אני מוכן לשים כסף...

שה666 מפרק לחתיכות גם את ה520, או לצורך העניין כל אופנוע שקיים היום ומתחרה בשפיצרינג

Dr XR

New member
יאללה הימורים!

תמדוד 0-100 שם בטולוקה, אני אמדוד פה בארץ. נשווה זמנים... (כן, אני יודע שאתה בגובה 2500 מטר, ושכל 100 מטר גובה מורידים 1% הספק).

Dr XR

New member
לא נחשב...

זה יתקזז עם נחיתות ההספק של ה520...

MexMex

New member
אבל אז..

אני לא מוכיח אלא להפך
חוצמזה, 0-400 מטר (או 200-300 מטר, יותר הגיוני) הרבה יותר קל למדוד... M.

MexMex

New member
סגור.

אני מקבל 10% עודף על הזמן בגלל נחיתות ההספק? M.

Dr XR

New member
חוצפן...

אני צריך לקבל 10% בגלל נחיתות ההספק... בגלל הגובה ויתרתי לך... יאללה "ראש בראש", בלי 10% לאף אחד...

MexMex

New member
אז מה הוכחנו?

אני רוצה להוכיח שאתה מקבל בראש הרי... בכל מקרה יבדק בקרוב ויפורסמו תוצאות. אחורי זה נתווכח למי יש יותר גדול

MexMex

New member
רק תן לי לעבור את ה24 בשלום...

אחורי זה, מה שתרצה
עוד 4 ימים למניאק, ואני כבר מתקשה לישון
M.

45degrees

New member
אבל קודם אמרת דיינו! מה יהיה השלב

הבא אחרי רול און? רול און בסיבוב? איפה זה נגמר? לצערי אין לי את המשאבים להרשות לעצמי לפוצץ את המנוע ביותר מדי בדיקות "סגירה" למיניהן. כל שיפוץ אצלי מתחיל ב 600 יורו חלקים
אתה מוזמן לעלות על הדיינו. אם התוצאה תהיה מספיק קרובה - אני מבטיח רול און. אם אצא מפסיד - עדיין לא אתבייש לפרסם את זה בשום מקום - בדיוק כמו הדיינו.

תגיד ? אתה מקשיב לעצמך ?

אתה קורא את מה שאתה כותב ? איזה בדיקת סגירה ? רול-און לא חייב לעשות עד 200. רול-און אפשר בין 50 ל-140. איזה סגירה ? ממה אתה בדיוק מפחד ? למה החשש לפתוח מצערת ? הרי בכל מקרה יש רק 58 כ"ס. מה כבר יכול לקרות למנוע ? למה לא הפוך ? למה לא רול-און... ואם התוצאה דומה אז לעלות על דיינו ? אגב... פנגס... בשביל הספורט... את אותם 50 שקלים שרציתי לתרום לבדיקת הדיינו של 45, אני מוכן לתרום לך (אם זה עניין של תקציב). הסקרנות שמקננת בי אינה מרפה. לדעתי התוצאה שהאופנוע שלך יניב תהיה מולחת למדי. כנ"ל זה של התימני או של הג'ינג'י...

כRובי

New member
"... הלכו כמה סוסים לאיבוד" היא

יופי של דרך לכתוב: "עדר סוסים שלם חיכה לי מתחת לעץ הגבוה, אבל עכשיו הוא ברח ואין לי איך לרדת"...

45degrees

New member
לא כרוב - על אף שמחתך לאיד

ההגדרה היא די טובה. עניין פעוט יחסית היום לבצע את השינוי הדרוש כדי להחזירם. רצה דוגמא? שינוי קל של קידום ההצתה שינה את ההספק ב 0.7 כ"ס - המון ביחס לטרחה לא? שינוי קל של הדיזה הראשית הביא שינוי של יותר מכ"ס שלם. להחליף גל זיזים לוקח שעה ברוטו ויביא עוד הרבה כוח. לשנות יחס דחיסה מצריך קצת יותר עבודה (הרמת צילינדר) וגם יביא עוד כוח - האטמים הרלוונטיים קיימים אצלי בבית - מתוך בחירה אני לא שם אותם. אתה רואה - לא כל כך מסובך.

כRובי

New member
חלילה שמחה לאיד - יותר בכיוון

של "אמרתי לך" אמרתי לך (וכתבתי זאת בפורום) שהמלך הוא בעצם ערום - עכשיו גם הגיעה ההוכחה....

MexMex

New member
אבל...

הכל הרי עניין של השקעת הזמן המטורפת ששמת על המנוע, הררי המילים ששפכת במדיה הוירטואלית, והתוצאה בסוף... כבר אמרתי לך מזמן, תפסיק לדבר ולחשוב כל כך הרבה, ופשוט תעתיק את מה שכבר עובד. אם אקח כדוגמא אישית: - כל כך הרבה שפכת על מערכת הבלימה שלך...אצלי, העתקתי את מה שהתותחים משתמשים. קיט מירוצים של מוטומסטר עם משאבה רדיאלית של מגורה. אני רוצה לראות את הרוכב שמתלונן על הביצועים של המערכת הזו. עוצמה נוראית, מגובה ברגש מופלא. כמות הניסויים שעברתי בדרך? אפס. - גם אני החלטתי שאין תחליף לסמ"ק (טעות אגב, אבל לא נורא, לא יעבור לי
). אז בזוג ימי עבודה פירקתי את המנוע לחתיכות, והרכבתי מחדש עם מספר רכיבים מוכחים. את התוצאה לא העליתי על הדיינו, אבל ב90% מהזינוקים האופנוע מכה שוק על ירך את כל מתחריו. כל כניסה צמודה לישורת מניבה הבדל משמעותי בסופה. ההתנהגות היא של חתול והאמינות מוחלטת. ועל זה יעיד כפיר... M.

enigo

New member
אתה תזהר אתה...

בסוף כפיר עוד ידרוש דמי "עד מומחה"...
וברצינות - לך לפורום ליד, תראה את השאלה על גל זיזים חם ותענה.

45degrees

New member
צודק - שמת על דיינו?

עם מערכת הבלימה דווקא עשיתי בדיוק את מה שמוכח - ואפילו קניתי אך ורק את הפירמות הגדולות כמו סנוב... דווקא במערכת הבלימה עשיתי בדיוק כפי שכתבת. את הקליפר והדיסק לא עלה מעולם צורך לשנות. עם המשאבה הראשית לעומת זאת... לצערי - בדיעבד התברר שההמלצות שקיבלתי ובדקתי של מה שמוכח ועובד היו מתאימות מעולה לכביש ולא מתאימות בכלל למסלול. מה לעשות אבל בשנת 2000 שהזמנתי את המשאבה 16 מילימטר הרגילה ההמלצה החד משמעית היתה - 16 רדיאלית למסלול בלבד - לא לרכיבת כביש. באותה שנה עשיתי איזה 20000 קילומטר על הכביש עם האופנוע - בחירה נכונה של המשאבה או לא? במנוע בהחלט העתקתי את מה שעובד גם - אבל לאור תקציב מוגבל לאחזקה - לא הלכתי עד הסוף עם שיפורים קיצוניים. מראש ובידיעה. העובדות הן שהאופנוע מאיץ לא פחות טוב מכל האחרים בגריד - וזה למרות שהוא עם יחסי ההעברה הכי ארוכים בגריד! מה שכן - החוסר בקרבורטור PUMPER גורם לזה שביציאה מפניה במעבר ממצב סגור למצב פתוח לחלוטין האופנוע מפסיד כמה מטרים על האחרים - לא עניין של הספק אלא של מערכת דלק בלבד. אתה יודע שקרבורטור אינו מוסיף להספק.

למעלה