TheNightDevil™
New member
מה 7 ../images/Emo35.gif מה כמה ../images/Emo35.gif
אני לא יודע אם לצחוק או לבכות... טוב... נו... נצחק....
קודם כל... שיחקת אותה, 45. סופסוף הרמת את הכפפת-חצי הבלויה שזרקנו לעברך והעלית את האופנוע על דיינו. אומנם היית זקוק לחיזוק בצורת כתבה מקיפה וחשיפה תקשורתית, אבל השורה התחתונה היא היא החשובה. יש דיינו. כעבור אי-אלו שיפורים, בהשקעה מטורפת, אינספור "הצהרות" ותיאורי אימה על מנוע אימתני, קשה לשליטה... כעבור כמויות בלתי נדלות של ריר שניגר על המקלדת בתיאורי השיפורים העסיסיים ששפכת, הסדנאות בחו"ל וסכומי העתק... כעבור ניסויים אינסופיים בפיין טיונינג עדין שגם שען חרש היה מקנא בהם, וכעבור שעות עבודה אינסופיות ופרקטיקה אלוהית בטכנולוגיה ולא בניחושים... אני סופסוף מבין
(ואני לא צריך לרכוב על סופר מוטו בשביל זה) 7 כ"ס !!! מרשים בהחלט ! (השאלה את מי?!) אני מקווה ששבתאי יסלח לי על הפרת זכויות היוצרים הקלילה ועל הציטוט הקצרצר מתוך בוקסת "על הדיינו" שבכתבה בבייקס החדש... "... ללא גלי זיזים חמים, וללא עוד שיפורים קלים לביצוע כדי לא לפגוע באורך החיים של המנוע, הוציא המנוע האימתני הזה מעל ל-58 כ"ס!! שיפור של 7 כ"ס מהמנוע המקורי..." (עם היד על הלב... בשלב הזה השדון רצה לקבור את עצמו מרוב מבוכה) ללא עוד שיפורים קלים לביצוע ? - השדון שואל... זה כולל את השיפורים והסדנאות והבאלאנס של העו"ש, או לא כולל ? לפגוע באורך החיים של המנוע ? - השדון שואל... האם לא מדובר בחיית מסלול ? באופנוע פאן ? האם זה לא מנוע אמין למדי ? כזה שיכול לספוג "התעללות" ה-ר-ב-ה יותר מאסיבית מ-7 פונים צולעים ? האופנוע חזק מדי במסלול ? אי אפשר לפתוח איתו גז למרות כיול המתלים המדהים ? האם זו הסיבה שהאופנוע של התימני (שיחיה) בורח ל-VBUMF בישורת ? או שמא הסיבה האמיתית היא ש-7 כ"ס אפשר היה להשיג רק בעזרת פילטר אוויר וצ'ולנט מבושל כהלכה, ובכל מקרה שמדובר בתוספת מגוכחת ביחס למה שהשתקף עד היום. 10% למנוע רק השופרים היו צריכים להוסיף. לא ? הרי שופרים כאלו, שתוכננו בקפידה, יכולים לפתוח את שערי הגיהנום, אז שלא יוסיפו לבדם איזה 7 כ"ס ? האם ה-7 כ"ס האלו אחראיים, בין היתר, לכך שהאופנוע "קרוב לשלמות" מבחינתך ? אילו שיפורים בדיוק אתה "מסרב לבצע", שיכולים להרים את ההספק בעוד 6 כ"ס, אם כבר אנסת את המנוע, המתלים, הפילטרים, האגזוזים, השסתומים, הראש מנוע, הצילינדר ואת פראושו... וקיבלת... 7 כ"ס ??? בחייאת 45... תן לנו בהסבר מאיר עיניים. שתעבור לנו המבוכה והדמעות מהגרון...
אני לא יודע אם לצחוק או לבכות... טוב... נו... נצחק....