מה תעשו אם יום אחד

turangaleela1

New member
מאיפה אתה יודע שתתחרט?

אולי גם היא עכשיו בבית יושבת, איך הייתי מתה לפתוח את היחסים שלנו, אבל הוא כזה רכושני כלפי הוא בחיים לא היה מסכים :(
טוב אני אמשיך לבגוד לי..
אי אפשר לדעת מה הולך בראש של בנאדם עד שלא שואלים אותו (וגם אז זה לא תמיד עד הסוף)..
as far as you know אשתך גם יכולה להיות אני שמדברת פה בלי הפסקה על יחסים פתוחים..
תחשוב על זה

bartzvi

New member
אחרי התמונה של אמש ..

הלב שלי רגוע

לפחות מהבחינה שאת זו לא היא ..חחחח

כל השאר פתוח

turangaleela1

New member
אני במשוואה הזו

אני האיקס.
לא רגע, לא מתאים. אני לא איקס אני וואי.
בעצם גם לא, אני יותר כמו השסימן של השווה = בין לבין.
אולי בכלל אני האפס.

זה סיפור ארוך יקירה, ואם תרצי אשמח לשתף אותך באופן פרטי :)

turangaleela1

New member
מתנצלת קושקושוני

על הטעות במגדר.
אין בעיה.
תבוא לאולם ספורט בכניסה האחורית ליד הפח זבל, אני אחכה לך שם

etai677

New member
קודם כל שם לה שתי סטירות.

ועכשיו ברצינות.. אמרו את זה קודם לפני, באמת יש ריגוש מסויים במצב הנוכחי שלא קיים במצב של יחסים פתוחים.. זה מאבד מהאפקט.
דבר שני, כבר דיברנו על זה, זה אנוכי, זה בלתי מובן, אני יודע.. אבל מה שאני כביכול מרשה לעצמי- לא הייתי רוצה שגם אשתי תעשה. אשתי היא שלי ורק שלי. אז ברור לי שעצם הידיעה- תעשה לי רע. מה שהיא עושה ואני לא יודע.. על זה אין לי שליטה. מה שלא יודעים- לא כואב.

turangaleela1

New member
לך תדע, אולי היא

כבר עכשיו נפגשת עם גברים בלי שאתה יודע.
אולי היא נפגשת עם גברים, לך תדע.
אולי היא נפגשת אפילו איתי
אין לך דרך לדעת....

מה שכתבת זה לא רק אנוכי, כי אנוכיות יש לכולנו.
בעיני זה עיוות מוסרי, צביעות אפילו. מה שלך מותר לה אסור?
מעבר לזה, אני חושבת שיש בזה משהו לא טוב לנשמה, תה מגיב בכזאת חריפות למעשה בגידה שלה, מה שאתה כביכול מרשה לעצמך. מה שאומר ש(לדעתי כן? רק פסיכולוגיה בשקל של טורנגה לעת ערב) מה שאומר שאתה מתעלם מצו מצפונך האישי. כלומר אם אתה עושה זאת תוך כדי ידיעה והרגשה שמה שאתה עושה זה לא בסדר.
מצב כזה מכרם בנפש, לא בריא ולא טוב.

etai677

New member
אם היא נפגשת איתך אין בעיה

אני אתקן את עצמי, זה לא שמה שלי מותר לה אסור.
הייתי מעדיף שזה לא יקרה. שלא תבגוד.
וכל עוד אני לא יודע הכל טוב. כמו שברור לי שכל עוד היא לא יודעת- הכל טוב. אנחנו מהלכים כאן על איזשהו חבל דק שכל עוד לא נפלנו ממנו, הכל בסדר. נוח לנו לעצום עיניים.

יקירתי, כולנו אנשים לא בריאים, עם מחסום מוסרי כלשהו.. אחרת היינו חיים בעולם האמיתי עם אישה כלב 2 ילדים ובית במושב

למעלה