מצטערת, לא התאפקתי נו מההתשובה הרצינית?? אני מתה מסקרנות פה
ח חמה אחרי חצות New member 24/2/15 #46 אני חושבת שיש מצב שזה משהו שהייתי מנסה עם בן זוגי   לפחות מנסה
TrueColors10 New member 24/2/15 #47 הייתי אומר לה אהלן וסהלן גם ככה היחסים לא מרקיעי שחקים ועוד לקבל הזדמנות להתפרפר..
T turangaleela1 New member 24/2/15 #54 כן זו באמת תהיה טעות להגיע ליחסים פתוחים מתוך נסיון להציל קשר אבוד זה בהחלט רעיון גרוע
ס סערה קטנה New member 25/2/15 #65 לגמרי היה לי מישהו, שלקראת הסוף רצה שהזוגיות שלנו תהיה פתוחה, הייתה לו איזו סיבה טיפשית והקשר היה ממש לקראת הסוף, מפורק לגמרי אבל אני לא הייתי מסוגלת להיות עם מישהו אחר וסירבתי.
לגמרי היה לי מישהו, שלקראת הסוף רצה שהזוגיות שלנו תהיה פתוחה, הייתה לו איזו סיבה טיפשית והקשר היה ממש לקראת הסוף, מפורק לגמרי אבל אני לא הייתי מסוגלת להיות עם מישהו אחר וסירבתי.
ד דלת Xחורית New member 25/2/15 #57 מפרגן, אפילו עוזר לה שולח אותה למצוא לה אהובים רחוק רחוק שמעתי שהמאדימים שווים
T turangaleela1 New member 25/2/15 #76 יותר כמו תהיה אני לא חושבת שאדע באמת איך לטפל בך, חוצמזה שאני לא בולעת ולא עושה אנאלי אז...
ק קושקושוני12 New member 25/2/15 #60 אני באתי. קיבלתי סירוב לקשרים נוספים. אבל פתיחות ביחסים עצמם, דהיינו צירוף פרטנרים וכאלה.
B bartzvi New member 25/2/15 #61 אני בטוח שתוך כמה ימים היא תתחרט על זה .... אז למה להקדיש לזה מחשבה ? יש דברים אחרים לחשוב בגינם