מה תגידו על...

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
האפרוח מלמד את התרנגולת :-(
הנכדים גרמנו לחסימה בטאבלט שלי, בקשתי מהבן שינסה לפתוח את החסימה, החצוף ענה לי "קחי את הטאבלט למעבדה, כך לא תתני יותר הטאבלט לילדים" ;-( וואלה כמעט החטפתי לו 😡

boriska1

Well-known member
הנכדים גרמנו לחסימה בטאבלט שלי, בקשתי מהבן שינסה לפתוח את החסימה, החצוף ענה לי "קחי את הטאבלט למעבדה, כך לא תתני יותר הטאבלט לילדים" ;-( וואלה כמעט החטפתי לו 😡
תמיד טוב לתת איזה "חינוכית" לילד. אבל מה הבעיה? יתבע אותך :)

משתפרת1

Well-known member
ויקום המלפפון ויכה את הגנן...
או-
בנים גידלתי ואוממתי, והם פשעו בי.

אבל הוא צודק, את הטאבלט האישי או את הפלאפון האישי- שמרי לעצמך.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
ויקום המלפפון ויכה את הגנן...
או-
בנים גידלתי ואוממתי, והם פשעו בי.

אבל הוא צודק, את הטאבלט האישי או את הפלאפון האישי- שמרי לעצמך.
המתנה של חיי, סידר לי את הנעילה.
כשהבן הגדול יבקש בייבי סיטר אומר לו, רצית ילדים תשמור עליהם ;-).

GoldenEyes

Well-known member
אוח סבתא סבתא
כמו שרשמה לך משתפרת, תשמרי את הדברים האלה לעצמך
שכר לימוד יקר, הרי , אם הבן יסדר לך לא תלמדי לקח

צביקה5311

Well-known member
הוא צודק, הילדים לוחצים על מה שצריך ומה שלא
אני מבין את הצורך שלך להעסיק אותם, גם לי יש נכדות
שיקנה להם טאבלטים משלהם, יקלקלו, לא יהיה להם.
מחשבים, זה דבר רציני,את תתני לנכדים לשחק בטלוויזיה חכמה שעולה משלוש אלף ודרומה? אני בספק
אז למה טאבלט כן? עד גיל 10, טאבלט שלי בשביל הנכדות שלי, מחוץ לתחום . טאבלט לקטנים 500 שקל, זה הסיפור?
למזלי כנראה, על אף שאני מתרשם שאני ואת פחות או יותר בני אותו גיל (אני 64), ידע שלי בטכנולוגיות לא נופל מזה של הבנים שלי. מה שאני לא יודע, יש gpt.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
הוא צודק, הילדים לוחצים על מה שצריך ומה שלא
אני מבין את הצורך שלך להעסיק אותם, גם לי יש נכדות
שיקנה להם טאבלטים משלהם, יקלקלו, לא יהיה להם.
מחשבים, זה דבר רציני,את תתני לנכדים לשחק בטלוויזיה חכמה שעולה משלוש אלף ודרומה? אני בספק
אז למה טאבלט כן? עד גיל 10, טאבלט שלי בשביל הנכדות שלי, מחוץ לתחום . טאבלט לקטנים 500 שקל, זה הסיפור?
למזלי כנראה, על אף שאני מתרשם שאני ואת פחות או יותר בני אותו גיל (אני 64), ידע שלי בטכנולוגיות לא נופל מזה של הבנים שלי. מה שאני לא יודע, יש gpt.
לא התעמקתי בלהבין בפתיחת חסימות, בשביל זה יש לי ילדים B-) .
בכל אופן הטאבלט חזר לעבוד. והנכדה הקטנה קיבלה נו נו נו חמוד ממני. ובזה הסתיים עוד סיפור של נעילת טאבלט.

אפרופו הן אוהבות את הטאבלט שלי החדש שלי עם מסך גדול, למרות שנתתי להן טאבלט, חדש/ ישן שלי.

הנכדה הקטנה אוהבת לצפות בדרדסים. ומי שנעל את המסך, היה הנכד הקטן ברגע שהנכדה קמה לשתות.

lemner40

Well-known member
איזה תרנגולת ?
שצריכה עזרה מכולם כי היא לא יכולה לבד
זה לא תרנגולת, זה עוף זקן מהמרק

למעלה