מה תגידו על זה?

בלין

New member
בחור צעיר

כשאני הייתי בגילך, לא היו מדברים ככה אל מבוגרים

moriabar

New member
הקבלות של גיבורים:

תאניס חצי עלף= ארגורן טאקיזיס= סאורון (מלך האופל) שרי הדרקונים= 9 רפאי הטבעת (הנאזגול) קרמון= בורומיר חלמיש= גימלי בן גולואין, איך לא... פיזבאן= גאנדאלף (מיתרנדיר) ואם למישו יש עוד הצעות....

Some one new

New member
לא נראה לי... ../images/Emo4.gif

לא אוהבת הקבלות כאלה. הן לא מובילות לכלום, חוץ מהטענה (הלא נכונה, לדעתי) שוייס והיקמן העתיקו מטולקין. No offense, כן?

צו צאנג

New member
אוי זה שטויות!!

זה בדיוק את אותה ההשוואה בספרי הארי פוטר.. כן כן, עד לשם מעריצי טולקין לקחו את הרעיון שמשיהו מעתיק מהם! גאדד... זה פתטי, הם חושבים (ואני מדגישה שלא כולם) שכל ספר פנטזיה/מדע בדיוני/וואטאבאר, מועתק מהם!

moriabar

New member
אני לא טוענת

שברומח ניסו להעתיק משר-הטבעות! אני אוהבת את 2 הספרים באותה המידה, ואני ממש לא חושבת שהעתיקו, אבל סתם אני חושבת שיש גיבורים דומים, אני לא אומרת שהעתיקו, ממש ל-א!!!

Some one new

New member
רק תיקון קטן:

רוב ה"טולקינאים", לפחות הרציניים שבהם, ממש לא חושבים שג'יי קי רולינג "העתיקה" מטולקין, נהפוך הוא. אני לא יודעת באילו "מעריצי טולקין" נתקלת, אבל הרוב לא חושבים ככה.

Uzumaki Naruto

New member
מה אכפת לך?

אם מישהו לא יכול להבין את היופי האמיתי שיש בספרי הרומח אז זה בסדר, (על טעם וריח NO להתווכח) אבל איך אפשר להגיד ששני הסופרים העתיקו?? מרגיז, אבל אל תתיחס. אתה יודע כמוני, שסדרת הרומח היא אחת הסדרות הכי טובות בז'אנר, (או בכלל) אם לא הכי טובה. ד"א, אני התחלתי את טרילוגיית שר הטבעות, אבל כנראה לא אהבתי אותה בגלל הספויילר שעשה לי הסרט. ציפיתי ליותר מדי. בקיצור, תתעלמו מכאלה הערות וביקורות הורסות (יענו ההפך מבונות) (ועוד משהו- אל תראו סרט לפני הספר!!!!!!)

למעלה