מה שתינו ב-New year's?

• פותח הנושא LaDjA
  • פורסם בתאריך

itayuri

New member
לדעתי אתה טועה

הצ'ייסר הוא לא הבירה אלא המשקה שמתלווה , צ'ייסר כבר קיבל משמעות של חצי מנה ברוב המקומות וגם שם של כוס. בקשר ליום חמישי: חתונה של חבר אז הרבה אלכהל זול של בר אקטיבי וחתונות , אפילו הקפצתי טקילה עם ספרייט משהוא שלא עשיתי מגיל 18 בערך חוץ מזה איזה שני בקרדי קולה כי בקארדי היה האלכהל האיכותי היחיד שהיה בבר , (ואגב הדיון על הסי בריז , הברמן לא ידע מה זה). זהו

siete

New member
אז תשתמש בלשון נקבה

בארצות דוברות אנגלית המלה chaser מתארת את הבירה (ועכשיו גיליתי שגם מים או סודה) שבאה אחרי שוט של משקה חריף כלשהו (וודקה, ג'ין, סליבוביץ'...) כפי שאמרתי, רק בארץ זה הפוך. ועכשיו כדי שנפסיק לומר "אתה טועה" "אתה טועה": chas·er n. 1. One that chases or pursues another: a chaser of criminals. 2. Informal - A drink, as of beer or water, taken after hard liquor Source: The American Heritage® Dictionary of the English Language, Fourth Edition Copyright © 2000 by Houghton Mifflin Company. Published by Houghton Mifflin Company. All rights reserved

D r a m b u i e

New member
יפה!

מה שכן זו כנראה ההגדרה המילונית, אבל שוב, בהרבה מקומות בהם הייתי בעולם נהוג לשתות אותם לסירוגין, לא אחד לפני אחד אחרי. כך שבמקרה הזה, למרות שברוב המקרים בישראל יש לנו חוקים מוזרים משלנו, אנחנו לא טועים, זה נהוג כך בכל העולם.

itayuri

New member
מצטער

אני כנראה צריך להפסיק לכתוב בבוקר שאחרי לילה רווי אלכהל. ובקשר להגדרה התכוונתי לארץ. דרך אגב צ'ייסר זה גם שם של כדור נגד האנגאובר. ואם בצ'ייסרים עסקינן הנה כוס שמשלבת את הצ'ייסר והמשקה השני ביחד.

MEIMIS

New member
מה זה משנה???

כל אחד לפי הטעם.. אלישבע צודקת במה שהיא אמרה.. אבל כל אחד יעשה מה שבא לו... יש גם אנשים שמכניסים את ה"צ'ייסר" לתור הבירה. עם בצ'ייסרים עסקינן, אז.. איזה בירה אתם חושבים צריכה לבוא אחרי המשקה? בהירה? כהה? לאגר? סטאוות'?

LaDjA

New member
יכול להיות... אבל אני יודע שהיה שם

ארוך יותר. זה היה יין ספרדי, אם אינני טועה. מתובל מאד. אחרי סיבוב קצר של הכוס הוא נהיה ונילי (אף) מאד - אם זה עוזר בזיהוי.

hollyyam

New member
הרבה!!!

אז ככה בתחילת הערב בישיבה המסורתית עם ההורים: וודקה (שתי כוסות) כוס יין (לא זוכרת איזה) וכוסית קוניאק אחריי זה עם חברים: וודקה אפרסק (שתי כוסות) ואז בפאב: פוול שוטים של טקילה לונג איילנד אייס טי (ועוד כל מיני דברים שהבארמן דחף לי בחינם ואני כבר לא זוכרת!!) מה שבטוח היה טעים ומאגניב תפסתי ראש טוב ונהנתי עם חברים טובים

MidNight Flame

New member
עצוב...

בתור בנאדם שנמצא פה תקופה אתה אמור לדעת שהערבובים האלו לא ממש חכמים.

siete

New member
בזמן האחרון התחלתי לחשוד

שעניין העירבובים הוא מיתוס.

MEIMIS

New member
האמת שהוא לא מיתוס....

יש אנשים אבל שחושבים על זה.. ובגלל זה לא שותים תשתי פליימינג למבורגיני 1... ותראי מה קורה לך

hollyyam

New member
דבר ראשון בת אדם!

ודבר שני אני מכירה קצת את הגוף שלי ואיך כל דבר משפיע עליו תפסתי ראש אבל לא השתכרתי למצב של איבוד שליטה וגם לא הקאתי אז אני לא חושבת שמגיעה לי הרצאה לגביי ערבוב נכון. וחוץ מזה אפילו אם כן זה הסילבסטר ובכלל לפעמים רוצים כן לשתות כדיי להשתכר! (לא מדברת אישית על עצמי)

night mistress

New member
התחלתי לעבוד יום למחרת...

אז לא היו לי הרבה אופציות.. ישבנו במסעדת בשרים-הזמנתי בקבוק של כרמל מזרחי-קברנה (משום מה קיבלתי קברנה-מרלו) ושתיתי 3 כוסות... ואז הלכתי לישון וקמתי למציאות אכזרית וחדשה אשר בה אני נאלצת לקום מדי יום ב05:30 בבוקר..
אבל מי מתלונן..

Chewbacca

New member
נראה לי שזה סיוט

שאין כדוגמתו, במיוחד עבור מלכת הלילה...

night mistress

New member
טכנית יש חושך בחוץ כשאני יוצאת..

זה החזיר אותי לימי הצבא שאמרתי כל בוקר: "זו הפעם האחרונה שאני קמה בשעה כזו"... ראינו כמה זה עבד...

Chewbacca

New member
גם בצבא ../images/Emo59.gif

לא קמתי בשעות כאלה
, אלא אם זה היה כדי לתפוס את האוטובוס הראשון שיורד מהרמה
.

למעלה