מה שתינו ב-New year's?

• פותח הנושא LaDjA
  • פורסם בתאריך

LaDjA

New member
מה שתינו ב-New year's?

מי שתה מה? אני אתחיל: הייתי בבית-קפה מאד נחמד שדרמבוי המליץ פה עליו לפני שבוע... שתיתי שמפניה (או מה שלא יהיה היין המוגז שחילקו שם בחצות), יין אדום שאת שמו אני לא ממש זוכר (אבל זה התחיל ב"סיירה" והיו שם עוד שלוש מילים... גם זן הענבים לא היה מוכר לי) - הוא היה ממש טוב. חוצמזה היתה שם קערה מלאה ב"וו-וו" שכשלא משלמים עליו מהווה מרענן חביב למדי... אז גם מזה שתיתי כמה כוסות...

MidNight Flame

New member
ממממ...

לאחר ערב מדהים עם הנסיכה שלי שלא חובבת אלכוהול יתר על המידה גנזתי מהמקפיא ליקר וישיניאק (דובדבנים) של יקבי בינימינה ולקחתי שלוקון קטן, מה שבטוח הנשיקה אחרי הייתה מתוקה

ואני בחרתי הפעם להתרכז במינֵי

קפה אלכוהולי. מכיון שלא היה בידי וויסקי אירי(לצערי) לא יכולתי להכין אייריש קופי. אך לעומת זאת הכינותי, שתיתי (בחברותא, כמובן) ונהניתי - קפה דה-קובה mexican coffee (שתי וואריאצות) jamaica coffee חוויה יוצאת דופן שנה טובה לכולם

dusa

New member
החלמה מהירה, אני התפרעתי

חזרתי מהעבודה בחצות ורבע והלכתי לישון, כך שאפילו את הזיקוקים מהמרפסת לא ראיתי השנה (יש לנו נוף מהבית עד החרמון אז רואים זיקוקים של נצרת, עכו, קריות, כל הפאבים בעיר התחתית בחיפה).

adamfbs

New member
קצת שמפניה לא מוצלחת

ב35 ש"ח, הבחורה לא ממש שתיינית ולא ממש רצתה להשקיע, אני אפילו התגנדרתי וכאלה... יש אנשים שהסילבסטר זה פשוט לא בשבילם. happy new year

marsala

New member
טוב מה היה לנו שם../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo48.gif../images/Emo72.gif

אחרי ארוחת ערב מזנונית עם שלושה חברים טובים... סלט עלים עם בצלצלי שאלוט מסוכרים ופרושוטו ופרמזן . סלמון מעושן עם שמנת חמוצה ושמיר. האם פרוס . עוף צלוי עם יין לבן,עשבי תיבול ובצלים אדומים והרבה שום. רילה( Rillet) ברווז עם גרגרי ערער ובליווי ריבת דומדמניות (הוכן בידי עבדכם הגאה !! חמש שעות לקח לי...) מבחר לחמים ולמען הפטריוטיות: סלט קצוץ! מלפפון, עגבניות, בצל אדום והמון זעתר, שמן זית, לימון ומלח . שתינו שבלי , קברנה/ שיראז/ מרלו מיקב בולר מאוסטרליה . סירה/ מרלו מיקב סנטה ריטה מצ'ילה ובחצות כמובן, שמפניה , והיו גם המון בירות מקומיות ולקינוח ליקר מירטו די סרדיניה נהדר ! האאאפי ניו ייר לכולם. מוש

siete

New member
יותר מדי...

מסיבה ראשונה: יין אדום של סגל, פונץ' חם וטעים (מאותו היין), עוד יין עם פונץ', עוד פונץ'. מסיבה שניה: ג'יימסון, גראפה לא מזוהה, 3 כוסות "שמפניה". אני חייבת לציין שה"שמפניה" עלתה לי לראש הרבה יותר מהר מהגראפה והג'יימסון. האם זה בגלל ששתיתי אותה בסוף? נו, מה אתם אומרים? הגזמתי?

D r a m b u i e

New member
יופי, אחרי מוש אני יוצא די דביל

אחות של אישתי הביאה לנו מארה"ב ג'ק דניאלס, ולמרות שאני חובב סינגל מולטים, פתחתי את השנה בכוסית ג'ק נחמדה, שבאה אחרי בירה, וקצת באמצע שלה אז היא הפכה בעצם לסוג של צ'ייסר. אבל עזבו, אחרי מוש אני הולך לשבת בצד וללמוד.

amircn1

New member
אצלי זה היה

קצת יין לבן בשביל הרמת כוסית ובין לבין קצת קוקטייל מרטיני

marsala

New member
דרמבוי, זה שלא ישבתי איתך עם

בירה וג'ק -צייסר זה הפסד עצום שלי ! באחווה מוש

marsala

New member
אלון ולאדג'ה

אלון, הברווז יצא פיצוץ, מבטיח מתכון בהקדם. לאדג'ה יכול להיות שהיין ששתית היה סיירה קנטבריה? MOSH

מסע פילים 9 ק"מ + תרגיל מסוקי בלק..

הוק אחד הדברים היותר יפים שקרו לי בזמן האחרון

D r a m b u i e

New member
מוש, אתה תמיד מוזמן

לבירה וצ'ייסר בצל קורתי הצנועה. אם תבוא אני מבטיח שמג'ק דניאלס הצ'ייסר ישודרג לסינגל מולט כהילכתו.

Angel of Chaos

New member
הממ...

א כל אני למדתי כהרגלי בערב ומתישהו אחרי כמה טלפונים וSMS של happy new year הבנתי שזה לא הולך ככה לבד עם ספרים אש שתיתי קצת קפה עם אייריש :) ומישהו כאן כבר טען שהצייסר הוא הבירה, כאילו שקודם שותים את הויסקי ואז את הבירה, הגיוני ?

D r a m b u i e

New member
לא, הצ'ייסר הוא הוויסקי

הוא הקטן יותר, הוא מגיע בחצי כמות, ולכן הוא הנלווה. את מי שותים קודם? שותים אותם לסירוגין, אין חוקיות בזה, כל אחד לפי טעמו הוא.

siete

New member
לא הצ'ייסר הוא הבירה

נהוג לשתות את שוט הוודקה/ווסקי/משהו קודם, ואחריו את הבירה. ולכן הבירה נקראת צ'ייסר - כי היא רודפת אחרי השוט. זה לא קשור בגודל. (כמובן שבארץ זה הפוך.)

למעלה