מה שתינו בסופ"ש ?

מה שתינו בסופ"ש ?

פתחתי בסיירה נבאדה X

ופיינטים של גינס X

knappertsbusch

New member
משעשע איך שצריכת הגינס שלך עולה עם השנים

כשרק נכנסתי לפורום - חצי ליטר.
שנה לאחר מכן - ליטר.
בשבועות האחרונים - ליטר וחצי.
מה יהיה בשנה הבאה?! שני ליטר כל סופ"ש?

אצלי בגזרה - קצת בלקבוש ובלאק לייבל והרבה בלאק גראוס.
הגראוס מעולה! מעושן ועתיר גוף, כמו שצריך להיות, הרבה יותר טוב מיוחנן המהלך.
במחיר שבו מצאתי אותו (~140 בחינאווי ר"ג) הוא גם תמורה טובה למחיר.
לא יודע למה בשאר המקומות הוא סובל מתמחור מופקע.

down under

New member
החנות של חינאווי בבורסה בר"ג היא

אכן החנות הכי זולה בגוש דן.
מהשוואה של מספר קוניאקים ווויסקים שעשיתי בין 5 או 6 חנויות שונות
חינאווי יצא הכי זול.

down under

New member
בארה"ב בלי מכונית?

אלא אם כן אתה גר במרכזה של עיר ענק בחוף הצפון מזרחי (ניו יורק, בוסטון, פילדלפיה, וושינגטון) ששם יש תח"ץ סביר.
ברוב חלקי ארה"ב התח"ץ יותר עלוב מאשר בישראל.

גיא T A

New member
נכון, אבל "דן" עדיין שוברים את השיא

ב "כמה ארוך יכול להיות קו שמחבר בין 2 נקודות" , או יותר טוב מכך, הם המציאו מחדש את העובדה שבין 2 נקודות לעולם~! לא יחבר קו אחד.

down under

New member
"ברור" "ברור", ארה"ב (שמחוץ לניו יורק ושיקאגו

ובוסטון) ממש ידועה בתחבורה הציבורית המפוארת שלה. נו, זה ברור.

קצת דובל, ועוד

עם שני חברים יקרים שתינו דובל רגילה, טריפל הופ של שנה שעברה, וטריפל הופ החדשה. מעבר לכל ספק, החדשה מעניינת, טעימה ומיוחדת. בירה מצויינת. טעמי ליצי וגויאבה מאוזנים עם מרירות ומתיקות.

שתינו גם קצת רום בח״ח מפנמה, ויסקי שיפון תומאס האנדי של באפלו טרייס, וברנדי אפרסקים מעליית הגג. הברנדי התעגל עם הזמן, והעוקצנות ממש נרגעה. עכשיו הוא ממש מהנה וארומטי בעיני, קומפוט אפרסקים מתוק ווניל.

ערב מהנה חברים!

בארוחת שישי ירדן מרלו 2008 וג׳ק דניאלס סילבר סלקט.

נראה מה יהיה מחר...

down under

New member
סוף סוף שתיתי את ה"מלך"

לגאבולין 16. אני מכיר מספר אנשים, חלקם מהתחום (ברמנים, בעלי פאבים, מלצרים) וחלקם סתם "עמך"
שמכנים את לגאבולין מלך הויסקי.
אז היום סוף סוף יצא לי לשתות ממנו. אכן, מעבר לעישון בינוני+, טעמים עדינים ופירותיים ללא עקצוצים וללא מרירות.
גם לא באפטר טייסט.

בנוסף שתיתי בירה הוגארדן וצ'ייסר של בושמילס.

סובניון בלאן של יקב וורטמן - טוב. פחות עשבוני, יותר פירותי, מעט טרופי.
עוקץ של הדובים. נחמד.
ג'ין וטוניק.
מלבק קאטנה זפטה. אדיר

עוד בירה

סטאוט מקומי בסדר, IPA מקומית נחמדה, ג'וני שחור יקר מידי (אפילו בסטנדרט ישראלי) שהיה די גרוע, אולי בקבוק בן מאה...

Desert Seagull

New member
הרבה בירה

השבוע יצא לי לטעום מספר יינות מיקב סלומון משנת 2007 ו-2008 ובהם השיראז, המרלו והבלנד. כולם היו עוצמתיים וירקרקים במידה. כבדים יחסית בגוף ומעייפים לאחר כוס גדושה. סה"כ יין טעים מאוד אבל אחריו צריך כרית ושמיכה.

יקב מאור קברנה-מרלו 2004. 20 חודשי חבית. היין לא התבגר טוב. לא מוצלח.

טעימה השוואתית של דובל אצל דפורטיבו. הרגילה כרגיל מעולה, הטריפל הופ דאשתקד מרירה וסבונית בסגנון ג'ינג'ר שליד הסושי. טובה ומעניינת אבל הטריפל הופ החדשה היא משהו אחר לגמרי. טובה ומעניינת בהרבה לאור הליצ'יות שבה. מדהימה.

תומאס האנדי של בפאלו טרייס שהיה כיף לדגום שוב. אלייז'ה קרייג 12 שמשום מה הזכיר לי מאוד טעמי אגווה של טקילה מיושנת. לא ממש אהבתי.

טקילה לאזוכראיזה אצל דפורטיבו לצורך ההשוואה.

דלריום בהירה. נורא. דלריום כהה. עוד יותר נורא. לא מאמין שפעם אהבתי בירות כאלה. היום אני לא מסוגל לגעת בתרכיזי סוכר האלה. לא מצליח לבלוע...מתחיל להתחבר הרבה יותר לטעמים ארומטיים/מרעננים/מרירים.

למעלה