מה שקרה לי

I Was Hoping

New member
מה שקרה לי

בכיתי כל כך הרבה זמן, הייתי לבד. וכשלא הייתי לבד - באו כל מיני כאלה שבדיעבד נראה כאילו נולדו כדי למוטט אותי... ואז בא השקרן הגדול מכולם שמעך אותי ופורר אותי, ומי שקורא אותי כאן יודע על מה מדובר, ואז בא השקט הגדול.אותה התכנסות תחת כנפיה של ציפור העצב הגדולה שחגה מעלי כצל במשך שנים, ורק מחכה לראות אותי קורסת כדי לכנס אותי תחת כנפיה.ורק אני והיא יודעות כמה אני טובה בלהיות תחתיה.וככה היה גם הפעם. הייתי תחתיה כמה חודשים טובים. כשאתה באת, כנראה שהיא ברחה.היא הבינה אותך. אתה מאוהב בי. אתה משוגע. אתה אוהב כל מה שקשור בי. ואומר את זה!. אבל עצוב לך. כי אני לא נפתחת אליך. כי אני עוצרת אותך. כי אני לא בוטחת בך ולא נותנת לך להיכנס בסערה אל תוך חיי. איך אני אסביר לך? מה יגרום לך להבין? אני היא זאת שבדרך כלל מתאהבת בשתי שניות ומספרת הכל זאת אני ש לא מבינה איך לא נפתחים אליה ולמה צריך לעצור בהתחלה... ואז בא מישהו שרימה אותי כל כך וכל מה שרציתי היה שזה לא ישפיע עלי שלא תיפתח מגירת כעס והתמרמרות אצלי בלב וחשבתי שזה לא קרה ועכשיו,איתך, אני מבינה הוא שינה אותי אני רק שונאת אותו יותר בגלל זה אני לא יכולה להתאהב שוב עכשיו באותה סערה האהובה עלי הוא לקח ממני את היכולת את האושר והנאיביות כל מה שהיה מאבני היסוד שלי כל מה שהיה אני אני כבר לא מאוהבת בו עיני נשואות אליך אני נשבעת רק תן לי זמן מישהו הכאיב לי וזה לא היה מזמן רק עכשיו אני אוספת את התוצאות ורואה איך הן שינו אותי ואת מי שאני אז אל תברח רק תדע - כנראה שאתה מתאהב לא באותה אחת שהייתי לפני חצי שנה גם אני לא מכירה את זו החדשה גם לא בטוחה שאני אוהבת אותה אז חכה אל תלך אני רק צריכה עוד קצת זמן זה הכל.

ה מוזה

New member
ציפור העצב

ציפור העצב גם בונה לה מסביבה חומות גבוהות שתהא מוגנת לה , לפעמים היא בונה חומות כל כך גבוהות עד שגם ציפור הנפש שבנו מתקשה לעוף ,מתקשה להאמין שאחרי זמן כה רב מעבר לחומה היא תעוף ללא התרסקות אינה בוטחת בכנפיה שלה , והיא רוצה ..כל כך רוצה לעוף לה לתוך החיבוק העוטף החם והאוהב ששם היא תהיה שלמה ובכל פעם שהיא מרימה כנף ..היא נזכרת איך פעם בעבר היא התרסקה לה הישר לאדמה גם ציפורים פוחדות לעוף לפעמים מעבר לחומה נדמה להן שזהו קן בטוח יותר . גם ציפורים לפעמים נופלות לקרקע . ויש ציפורי שחף שמנסות שוב ושוב ושוב ועם כל ניסיון הן ממריאות מעט גבוה יותר עד היום שבוא הן נוגעות בקשת שמעבר לענן תני לציפור הנפש שלך לעוף .. לפעמים הרבה יותר קל לעוף - ביחד תני לו את המילים שלך , את מי שאת כעת כשאוהבים ..מבינים שלא כולם עפים באותו הקצב אולי אם הוא ידע הוא ירצה להתעופף לצידך עד שתחושי בטוחה מספיק מעבר לחומה ----- "איך אני אסביר לך? מה יגרום לך להבין? " בדיוק זה מה שיגרום לו להבין - המכתב שלך מסביר את כל המילים שלא נאמרו

I Was Hoping

New member
אולי באמת שכחתי...

את אחד מהעקרונות החשובים שלי - כנות. ושכחתי עוד דבר - את זה אף אחד לא יקח ממני. תודה לך מוזה יקרה, אני אקח את עצתך. אני פשוט אסביר את עצמי ואת איך שאני רואה את המצב כרגע. אם הוא ירצה להישאר - נהדר. אם יבחר לברוח - הרי שהוא לא היה שלי מלכתחילה. תודה, נפש אצילה שכמותך.

למעלה