מה שנכון

דורי 1981

Well-known member
ייתכן שיידרשו אמצעים כוחניים נוסח רוסיה או טורקיה. לא לפחד מהם. לעיתים כדי לשמור על הדמוקרטיה, צריך לפעול באמצעים דיקטטוריים.

eקא זו או

Well-known member
ייתכן שיידרשו אמצעים כוחניים נוסח רוסיה או טורקיה. לא לפחד מהם. לעיתים כדי לשמור על הדמוקרטיה, צריך לפעול באמצעים דיקטטוריים.
אתה באמת מאמין שהצבא בארץ כמו בתורכיה יעשה פוטצ מהיר, ואז יפנה את הזירה לבחירות וכו'?
קשה לי להאמין

Harrington

Well-known member
מנהל
ייתכן שלא תהיה ברירה. הייתי שמח שנתניהו יפנה את הזירה מרצונו, הסיכוי אפסי.
אשריך שאתה מתחיל להפנים מהו רצון העם :). חבל אמנם שאתה מבקש לעבור היישר לדיקטטורה (זאת שלפי המחנה שלך ממילא אנחנו מצויים בו והתחיל אצלנו כבר 888 פעמים בשלוש השנים האחרונות ;-)), אבל ניחא. מאחר ואתה יחיד סגולה בקטע הזה, אפשר לגמרי לסמוך על עם ישראל ועל ראשי הצבא שלנו שיידע להתמודד ולשמור על הדמוקרטיה שלנו חופשיה ואיתנה כפי שהיא.

בון דוק

Well-known member
אשריך שאתה מתחיל להפנים מהו רצון העם :). חבל אמנם שאתה מבקש לעבור היישר לדיקטטורה (זאת שלפי המחנה שלך ממילא אנחנו מצויים בו והתחיל אצלנו כבר 888 פעמים בשלוש השנים האחרונות ;-)), אבל ניחא. מאחר ואתה יחיד סגולה בקטע הזה, אפשר לגמרי לסמוך על עם ישראל ועל ראשי הצבא שלנו שיידע להתמודד ולשמור על הדמוקרטיה שלנו חופשיה ואיתנה כפי שהיא.
אם לא הבנת יש כאן בקשה שמישהו ירצח אותו

נערך לאחרונה ב:

בון דוק

Well-known member
ממש לא. פשוט שיילך לישון ולא יקום, או ששרה תקבל קריזה ותזרוק לו נעל שתפגע ישירות בגזע המוח. ירי, דקירה ותלייה בחבל? אופציות פחות מועדפות.
זאת החלטה שלך מה לכתוב
אל תעבור את הגבול ברמה שהאדמין יחסום

בון דוק

Well-known member
לדעתי כמעט בטוח שהוא מפסיד את הבחירות.
איני בטוח שאתה צודק
מחנה השמאל מרכז ליברמן מתנגד לוו וסביר שיצא בשיעורים גדולים לקלפי אבל גם קודם שיעור ההצבעה שלהם היה גבוה
השאלה מה יצביע מחנה הימין
הליכוד יכול להיפגע אם אנשים לא ילכו לקלפי מצד שני יכול להיות שילכו ויתנו קול לבן גביר
לכן זו הקבוצה שהסקרים צריכים להתמקד בה היא הימין וגם הקול הערבי.
לנתניהו היתה "פשלה" (בלשון המעטה) אך הוא הפך את הקערה והלם בחמאס,חזבאללה, אירן.

עד כמה שאני מבין גם אחרי פשלה אין ירידה בסקרים ראה מקרה 73, אם יש שינוי זה מחלחל ומופיע רק אחרי כמה שנים.
בנוסף מבחינת הימין העסק הוא לא רק על ה 7/10, יש את הרפורמה ועוד נושאים .
לכן איני מסכים עם הניתוח שלך.

נסיך.333

Well-known member
בדיוק, למשל לעצור מסיתים מהשמאל הדפוק
להוציא להורג בוגדים מהשמאל

למעלה