אחח, החמיצות...
את זה שמאלני יכול לכתוב רק כשהוא נח בקבר
אתה באמת מאמין שהצבא בארץ כמו בתורכיה יעשה פוטצ מהיר, ואז יפנה את הזירה לבחירות וכו'?ייתכן שיידרשו אמצעים כוחניים נוסח רוסיה או טורקיה. לא לפחד מהם. לעיתים כדי לשמור על הדמוקרטיה, צריך לפעול באמצעים דיקטטוריים.
ייתכן שלא תהיה ברירה. הייתי שמח שנתניהו יפנה את הזירה מרצונו, הסיכוי אפסי.אתה באמת מאמין שהצבא בארץ כמו בתורכיה יעשה פוטצ מהיר, ואז יפנה את הזירה לבחירות וכו'?
קשה לי להאמין
אשריך שאתה מתחיל להפנים מהו רצון העםייתכן שלא תהיה ברירה. הייתי שמח שנתניהו יפנה את הזירה מרצונו, הסיכוי אפסי.
אם לא הבנת יש כאן בקשה שמישהו ירצח אותואשריך שאתה מתחיל להפנים מהו רצון העם. חבל אמנם שאתה מבקש לעבור היישר לדיקטטורה (זאת שלפי המחנה שלך ממילא אנחנו מצויים בו והתחיל אצלנו כבר 888 פעמים בשלוש השנים האחרונות
), אבל ניחא. מאחר ואתה יחיד סגולה בקטע הזה, אפשר לגמרי לסמוך על עם ישראל ועל ראשי הצבא שלנו שיידע להתמודד ולשמור על הדמוקרטיה שלנו חופשיה ואיתנה כפי שהיא.
מה יום מיומיים אצל הגולש הנ"ל?אם לא הבנת י כאן בקשה שמישהו ירצח אותו
זו אינה הפעם הראשונה שהוא מייחל לחיסול/רצח נתניהו בניסוחים כאלה ואחריםמה יום מיומיים אצל הגולש הנ"ל?
שוב אתה ממשיך בהסתה הפלילית מן הסוג הרע הזה?אם לא הבנת י כאן בקשה שמישהו ירצח אותו
רק שלא רשמת את זה ליוזר הנכון.שוב אתה ממשיך בהסתה הפלילית מן הסוג הרע הזה?
אף אחד לא יכעס עליך אם תייחל לכך בליבך, אבל דברים כאלה לא כותבים בפורום ציבורי לעיני כל.
ממש לא. פשוט שיילך לישון ולא יקום, או ששרה תקבל קריזה ותזרוק לו נעל שתפגע ישירות בגזע המוח. ירי, דקירה ותלייה בחבל? אופציות פחות מועדפות.אם לא הבנת יש כאן בקשה שמישהו ירצח אותו
זאת החלטה שלך מה לכתובממש לא. פשוט שיילך לישון ולא יקום, או ששרה תקבל קריזה ותזרוק לו נעל שתפגע ישירות בגזע המוח. ירי, דקירה ותלייה בחבל? אופציות פחות מועדפות.
לדעתי כמעט בטוח שהוא מפסיד את הבחירות.ייתכן שלא תהיה ברירה. הייתי שמח שנתניהו יפנה את הזירה מרצונו, הסיכוי אפסי.
איני בטוח שאתה צודקלדעתי כמעט בטוח שהוא מפסיד את הבחירות.
בדיוק, למשל לעצור מסיתים מהשמאל הדפוקייתכן שיידרשו אמצעים כוחניים נוסח רוסיה או טורקיה. לא לפחד מהם. לעיתים כדי לשמור על הדמוקרטיה, צריך לפעול באמצעים דיקטטוריים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.