הדלתות נפתחות
סיפור ארוך, התחלתי להקשיב יותר למוזיקה פופולרית בכיתה ד'. זה היה כשגיליתי את אקווה ופייב. לא היה לי טעם משהו במוזיקה, אבל בזכות בן דוד שלי גיליתי את הרוק - בתחילת כיתה ה' שמעתי אצלו את נירוונה, פו פייטרז, סאונדגארדן, הול, לני קרביץ ועוד ודי אהבתי, אבל לגמרי עברתי לרוק כששמעתי את Pretty Fly של אופספרינג ובעקבותיו קניתי את Americana. מאז ועד כיתה ז' שמעתי בעיקר מה שפופולרי (רוק פופולרי) ולא היה לי עדיין כיוון, אבל בכיתה ח' התחלתי להוריד שירים של גאנז, קווין, אירוסמית', בון ג'ובי ועוד. בזכות חינוך מבית, להקות קלאסיות כמו פינק פלויד, לד זפלין וג'ימי הנדריקס. התחלתי להוריד שירים שלהם ובכיתה ט' הסיפור התחיל: קניתי את דארק סייד, Wish You Were Here ואוסף של הנדריקס (לד זפלין 4 כבר היה בבית). עד היום יש לי סימפתיה לגראנג' כי זה מה ששמעתי בתור ילד בן 10 אצל בן דוד שלי. לא רק לגראנג', אלא גם בכלל למוזיקה של שנות ה-90 (זה גם קשור לעובדה שגדלתי בניינטיז). עד היום שירי רוק מאותו הקיץ (Summer '98), כמו "השיר של ארמגדון" שאחריו גיליתי את אירוסמית', If You Tolerate This, The Way מחזירים אותי לאותה תקופה