מה שמעתם בתור ילדים?

fire witch

New member
ניו קידס און דה בלוק. כי איכות זו לא מילה גסה

לטובתי יאמר שזה היה בסביבות כיתה ד' , לא נמשך יותר מדי זמן ומשם היה מעבר חד ל"בריט פופ" שזה כל מיני סוויד , פאלפ, בלר (שלדעתי זה לא ממש פופ... אבל לא נתקטנן).

Oren G

New member
../images/Emo45.gif הייתי תולה תמונות של ניו קידס על הקירות

בחדר, פוסטרים וכתבות מ'כולנו' , וראש 1 .. זה היה בגיל 8-9, הייתה לי קסטה שלהם (מאחי הגדול) שלא הייתי מפסיק לשמוע.

אין מה להתבייש(טוב יש../images/Emo3.gif)..גם אני אהבתי

אותה בתחילת דרכה. יש לי את האלבום השני שלה. אני מתה לתת אותו למשהו. היא בנאלית לא מעניינת וצבועה.

r0cken

New member
זה לא אשמתה, זה פשוט בגלל ש...

היא תוצר של תעשית המיליונים של MTV. מצאו ילדה יפה, הרכיבו לה אימג', כתבו לה שירים... התקבל מוצר באריזה יפה שנמכר היטב לילדות בגיל החטיבה. מוסיקה אמיתית לא נוצרת ככה. היא נוצרת במרתף של מישהו, שלוקח גיטרה וכותב שירים, משם היא עוברת למועדונים קטנים ומחכה שמישהו ישים לב אליה. וזה לוקח הרבה זמן. ברוב המקרים היא גם לא מגיעה ל-MTV.

MilkShack

New member
מה אשמתה בזה?

בגלל שהתפיסה שלה שונה משלך אז היא אשמה במשהו? זכותה לעשות את זה, זכותה להיות מוצר של תעשיית כסף אם המוזיקה שלה עושה טוב לאנשים. מה לא שלא כל אומן הוא רוקר! פאק צאו מהסרט..

מה הקשר רוקר?

אני דווקא לא אדם שאוהבת רק רוק ומקובעת על סגנון אחד. אני לא אוהבת את התרבות הזאת. זו זכותי. ויש לי זכות לבקר את אבריל לאבין. לא אמרתי שאין לה זכות לעשות את זה-אמרתי שאני חושב שזה מגעיל. תודה. שלום.

MilkShack

New member
יש לך זכות להגיד מה שאת רוצה

זכותך לחשוב שזה מגעיל, זה פשוט לא נכון.. P:

«Jimmy Page»

New member
ברור שזכותה,

אבל אי אפשר להוציא אותה קורבן כשמדובר בתהליך שהיא בחרה לעבור.

MilkShack

New member
לא מוציא אותה קורבן - ההפך

זאת הדרך שהיא בחרה וזכותה המלאה לעשות את זה, מה אשמתה בזה? במה מאשימים אותה פה? במשהו שהיא בחרה? אין פה מה להגיד אשמתה - כי היא לא אשמה בשום דבר.

r0cken

New member
לא נראה לי שאפשר להאשים אותה ב...

בכך שהיא רוצה להרוויח קצת כסף... מה רע בכמה מיליונים מיותרים שאפשר לעשות על המראה המתקתק שלה ויכולת שירה כלשהי.

Anuerysm

New member
גם אני הייתי עושה את זה אם היתה לי הזדמנות

זאת אומרת, המקרה שלה לא מספיק קיצוני בשביל שאנלא אבגוד בעקרונות שלי בשביל כמה מיליונים אבל אם היו מציעים לי להצטרף למיי כמיקל רומאנס למשל בשביל חוזה של מיליארד דולר הייתי יורק להם בפנים

r0cken

New member
באמת?

אני לא חושבת שאני מזלזלת באמן כלשהו (גרוע לטעמי כמה שיהיה) עד כדי כך. מקסימום הייתי מסרבת בנימוס, אבל סיכוי טוב שעבור מליארד דולר... הייתי מצטרפת גם לטוקיו הוטל. חחחח...

epitaph

New member
גדלתי בשנות השמונים...

מה כבר היה להכיר? בעיקר פופ MTV וכאלה לתקופה קצרה (כי כבלים הגיעו לחור שאני גר בו די מאוחר) אבל יחד עם זאת תמיד היה את המוזיקה העברית הישנה שההורים שלי אוהבים והרוק הישראלי שאחותי אוהבת שהשפיעו עליי וכל מיני קליפים שהיו בטלוויזיה החינוכית למי שזוכר (לדוגמא Sledgehammer של פיטר גבריאל, You Can Call me Al של פול סיימון, ג'נסיס ופיל קולינס בגירסה הפופית, בוהמיין ראפסודי של קווין ועוד ועוד...),

mallava

New member
כל מיני

כילד בן 10 ו11 הייתי מכור לאמ טי וי וכל שישי הייתי רואה את המצעדים השבועיים. יותר מאוחר בגיל 14 בערך התחלתי לשמוע מוזיקה אלקטרונית ונהפכתי לפריק מוחלט של הסגנון והיום ת'כלס אני מבין שחלקה הגדול ממנה היה חרטה ברטה. בגיל 15 בזכות חבר נחשפתי לרוק, ובעיקר לאר אי אם, נירוונה ויו2,אהבתי, וככל שהזמן חלף ירדתי במורד השנים לסמית'ס ולדייר סטרייטס ולדורז ולביטלס וכן הלאה והלאה...

michalb86

New member
אצלי זה ככה...

בבית תימד היתה מוסיקה טובה, ההורים שלי הם אנשים ממש מגניבים, אמא שלי אוהבת רוק ישראלי ישן (ובכלל מוסיקה ישראלית טובה כזאת) ורוק לא כבד מדי סגנון הביטלס וכאלה. אבא שלי שומע דורס, לזד זפלין, פינק פלויד וכו' כשהייתי קטנטונת (4-9 כזה) הייתי בסדר, הייתי אוהבת את הביטלס מאוד, לפעמים את הדורס את גידי גוב ואת כוורת. כשהייתי בת עשר ככה התחלתי לשמוע, כול פופ אפשרי והערצתי בטירוף את בקסטריט בויז. יצאתי מתקופת הפופ הזו באזור כיתה י' שקיבלתי ליומולדת את האלבום השחור של מטאליקה ככה התחלתי לאהוב רוק. אבל הייתי שומעת דברים שהם יותר בסגנון סימפל פלאן וכאלה, כי זה מה שחברים שלי שמעו.

«Jimmy Page»

New member
נולדתי בשנים הלא נכונות...

כל עשור הגראנג' עבר אצלי על הגילאים בהם מוזיקה לא עניינה אותי. כילד גדלתי על מוזיקת-אסקימו-לימון שכזו, אפשר להגיד, שומדבר מוגדר. בסביבות כיתה ה' התחלתי לשמוע גיי-Pאנק וקצת מטאל נחות, מכיתה ט' הטעם הגיע למוטב. ב-י' מצאתי את עצמי עמוק מדי במטאל, וכיום הגעתי למקום אליו ניסיתי להגיע מאז.

למעלה