מה שלומכם?

אני בהתרגשות. למה? כי יש לי פגישה

עם מקום שממציא פטנטים......... והלוואי שהם יאהבו ת'רעיון שלי ויאמינו בו... מאחלת לי בהצלחה........

שששששששש, זה סוד. פטנטים לא

מגלים......... יש לי הרבה המצאות, אבל אין לי מממן. והיו לי המצאות שאחרי שנה וחצי או יותר, שאני חשבתי עליהם, קראתי בעיתונים שיצאו לאויר העולם. וזה מתסכללללללללללללל! חבל"Z!

נשמע שאת ממש כשרונית ויצירתית!

אני מאחלת לך המון הצלחה היום
ואת צודקת...באמת לא אמורים לגלות את הפטנט לפני שהוא יוצא

היום. בחמש וחצי. היום. בחמש וחצי.

היום. בחמש וחצי. היום. בחמש וחצי. היום. בחמש וחצי. היום. בחמש וחצי. אימל'הההההההההה, איזו התרגשותתתתתתתתתתתתתת. תודה לך על האיחולים.
הם התקבלו בשמחה..........

המון תודה. מקסימום, יגידו: לא.

נכון? אבל לדעתי הם יגידו......כן! (כי ככה אני מעדיפה לחשוב). יאללה, ביי, ושוב, תודה.

ישששששששששש, אהבו!!!!

עכשיו משלמים 1400 ש"ח בשביל שהם יבדקו אם זה כבר קיים בארץ, ובעולם. היא אמרה שזה רעיון מקסים.......... ייייייישששששששששששששששששששששש, אני מתרגש לי בבטןןןןןןןןןןןןןןןן........... יו, איזה כייף לי בשלב זה............ תודה לכן על האיחולים......... המון תודה!!!

ה מוזה

New member
מוכשרת ../images/Emo70.gifחשבת לרגע שלא יאהבו?

חופי הלוואי והשמיים הם לא הגבול שכל החלומות והכשרונות והפטנטים שלך יתגשמו

יעל :-)

New member
../images/Emo50.gif גם ממני

שתהיה לך פגישה מצויינת! ספרי אחרי זה איך היה

יעל, המתבוננת, לחיות בהרמוניה,

מוזה ומטבע הדברים, היקרות. איזה כייף זה לפתוח ת'מחשב בבוקר ולראות אתכם מפרגנים...... wow עשיתם לי ת'יום. המון תודה לכם. זו פעם ראשונה שהחלטתי ללכת למקום שמממן פטנטים, וכל כך שמח לי שאהבו, וחשבו שזה רעיון מקסים. (יש לי הרבה בראש, אבל אף פעם לא ניסיתי למצוא מממן)...... אני עוד יותר שמחה כי חשבתי שסכום של 1400 ש"ח לבדיקה, יהיה כבד לנו, אבל למזלי יש לי בעל מפרגן, (שכבר רגיל לכל מיני שגעונות שלי), והוא מסכים ללכת על זה, כדי לבדוק אם יש שוויק. (יום אחד, לפני 3.5 שנים, הוא שם את כל הפיצויים שלו 16.000 ש"ח, כי קמתי בוקר אחד ואמרתי לו: יש לי 22 רעיונות לחולצות T ואני הולכת למכור ליין של חולצות מעניינות, עם חוש הומור, מעוררות תגובה)....... וזה מה שעשיתי. ב-3 חודשים, 3 ימים בשבוע.......... מכרתי בירידים 930 חולצות מתוך 1000 חולצות שעשיתי. ואם אנשים אוהבים ת'רעיון, צוחקים מזה, זה מעלה חיוך וזה גם ניקנה... אין שום דבר שיכול להשתוות להרגשה הזו באותו רגע!!!!!!!!! וזה כזה כייף לחשוב על משהו שהוא קצת "בר-סיכון" והוא קצת "גדול" ויש בו הרבה אי-וודאות, ולמרות הכל, ללכת ו ל מ מ ש את זה... יו.........אני עדיין מתרגשת, למרות שאני מאוד בתחילת הדרך עם הפטנט... מחבקת את כולכן, ובוקר מאיר שיהייה לכולנו.

רק ל "שמוע" את ההתלהבות ...

שלך שווה כל "שגעון" שעובר לך בראש
שיהיה לך בוקר מקסים

למעלה