מה שלומכם?

שלומי נהדר ../images/Emo6.gif

שום דבר לא מלהיב אותי בימים אלו, דווקא מחפשת משהו שיקפיץ לי את האנדרלנין
אבל....נהנית מכל מה שאני עושה, יצירה, קריאה, כתיבה בפורום
ועוד...

יעל :-)

New member
אני שמחה בשבילך!

שיהיה בהצלחה בהמשך הדרך עם הפטנט הזה ועם הפטנטים הבאים
(שבטח עוד יהיו לך). לפני שבוע שמעתי הרצאה בנוגע לזכויות יוצרים, פטנטים וכו'. נאמר שם שההגנה על פטנט היא הגנה טוריטוריאלית. אני לא יודעת איך זה מתייחס לרעיון שלך, אבל אם יש לך פטנט ותרצי לרשום אותו על שמך בכל העולם, תצטרכי לרשום אותו בכל מדינה ומדינה. ואם תרצי פשוט לרשום אותו בארצנו הקטנה, אז גם אם מישהו המציא דבר כזה בארץ אחרת, את עדיין יכולה לרשום אותו על שמך בישראל. בשבילי העניין הזה היה מעניין וחדש, אז חשבתי שאולי זה יעניין גם אותך. ו.. מה עם 70 החולצות הנותרות? את האמת, הצלחת לסקרן אותי עם הרעיון שלך שכולם אהבו וצחקו ממנו. בא לך לספר על זה?

New member
../images/Emo6.gif מחר יהיה יותר טוב

תודה על ההתעניינות.
חיכיתי לרגע קצת יותר אופטימי ושמח בשביל לכתוב פה... אבל עדיין לא היה כזה. אני לחוצה מאוד ומתוסכלת מהלימודים. התקופה האחרונה לא היתה כל כך טובה, וזה ימשיך עוד קצת. אבל זו רק תקופה, וזה יעבור בקרוב

New member
את האמת, זה נחמד...

נחמד לפעמים לרשום ברגעים פחות טובים ואז לקבל תגובות תומכות ומעודדות מחברי הפורום.
גם לך אין לי מבחנים, אלא עבודות ופרוייקטים (חלקם קטנים וחלקם גדולים). את העבודה האחרונה אני מגישה ב-15 לאוגוסט.

New member
מתבוננת יקרה ../images/Emo140.gif

אני לומדת כל מיני קורסים הקשורים במדיה הדיגיטלית. במקצוע אחד היה כבר מבחן, נשארו עוד 9 מקצועות בהם יש עבודות תיאורטיות, עבודות בעיצוב גרפי, עיצוב אינטראקטיבי, הקמת אתר אינטרנט, עשיית משחק מחשב פשוט ויש פרוייקט גדול מאוד עם עוד 2 אנשים שהחלטנו ליצור לומדת מחשב בנושא צלילה (נשמע אולי מוזר קצת, אבל לא ממש). אז למרות שחלק מהעבודות נשמעות כיפיות ומעניינות, עניין הזמן שחולף לו מהר ומלחיץ גורם לי לחוסר הנאה מחלק מהדברים וגורם לי לבדוק את יכולות תפקוד הגוף שלי ללא שינה.
אבל אם לא נתייחס לכל השלילי, יש גם חוויות מיוחדות שיצא לי לעבור כתוצאה מהלימודים. השבוע אפילו יצא לי להיות בחדר/אולפן הקלטות מקצועי בשביל להקליט קריינות לפרוייקט. לא יודעת אם ציפית לתשובה כזו, אבל סתם התחשק לי לספר לך. ואם הגעת עד לפה, אז מגיע לך
ושיהיה לך (ולכולם) חג שמח ונפלא!!!

וואו, איזה יופי ../images/Emo13.gif

זה באמת מעניין ונשמע כיף, אני יודעת כמה אפשר להכנס ללחץ במיוחד כשנמצאים בדד-ליין להגשה, ועבודה סביב השעון. בעבר נהגתי לעבוד סביב השעון למזלי אני "ציפור לילה" ועירנית כשהאחרים ישנים והיו השעות הפוריות ביותר של היום
הרעיון של תוכנת לומדה לצלילה מאוד מעניין, גם די חדשני לא ? לא נתקלתי בתוכנה כזו עד עכשיו ...שיהיה לכם בהצלחה. ולך במיוחד

New member
תודה!

קראתי את ההודעה כבר ממזמן ופשוט לא עניתי עד עכשיו. גם אני ציפור לילה
אלו השעות הכי טובות ביממה לדעתי, ואני מוצאת את עצמי מתפקדת בצורה טובה רק בשעות האלו. תודה בעניין הפרוייקט.
דרך אגב, היום סיימתי את הלימודים כביכול. נשארו כל העבודות והפרוייקטים, אבל יש מן תחושת הקלה.

לחופי

אני ראיתי רק עכשיו את מה שרשמת ואני שמחה שם אהבו על מה שאת חשבת שיהיה לך בהצלחה ואם זה יצא לשוק בקרוב תספרי לנו, שנתרשם ונקנה ובכל אופן שיהיה בהצלחה ולכי תמיד עם תחושת הבטן , הרגשה טובה ותמיכה מהבעל ופירגון החברים/ות שאלו הדברים שמחממים את הלב תמיד וגורמים להצלחה

מ א י.

New member
חוף מבטחים יקרה

אני מעריצה שלך!!!11 קראתי אחרי ההודעה את הכרטיס ביקור שלך ואת פשוט מעוררת השראה ליוזמות ושינויים שבאים ישר מהלב. ללכת ולעשות. המשיכי כך!:)

יו... ../images/Emo12.gif כמה זמן לא הייתי כאן,

והנה, ניכנסתי ואני רואה שהגיבו לי להודעות שלי, ואני לא הייתי כאן להגיב בחזרה........ סליחה אם חשבתם לרגע שלא התייחסתי... רק עכשיו ניכנסתי לפורום מאז שבועות. אז, יצאנו לדרך, החברה קיבלה מאיתנו אור ירוק בכדי לבדוק אם הפטנט קיים בארץ או בעולם... מקוה כמובן שלא קיים. גם מאמינה שאם היה קיים, היה כבר מגיע לארץ, כי כל מה שקשור לילדים ולתינוקות, תמיד מגיע... הפטנט שלי שייך לתינוקות בני יומם, ועד גיל 3-4. יעלי תודה על האינפורמציה החשובה, לך שבלולית, וגם למאי, ברוכה הבאה. ותודה לכל מי שהגיב. שבוע מצויין שיהיה לכולנו.

למעלה