מה שלומכם?

Idan91

New member
אוי, עם השסק זה היה גדול!!!

ועכשיו אני לא כ"כ רואה פרסומות (ככה זה כשלא רואים טלוויזיה. כמעט), אז אנ'לא יודעת.

המוזרה

New member
נכוןןןן

פרסומת אדירה
מי שהיה בהודו יכול להעיד שאכן יש שם נטיה לקחת משהו מצ'וקמק, ולהציג אותו כאילו הוא מושא קנאת העולם כולו.. עם התנועות האלו עם הראש ... ענק
אני אוהבת ברדיו א ת הפרסומת של השסק, אוהבת את הפרסומות שעשו גידי גוב ויאיר לפיד לאמריקן אקספרס ("ממה עושים זיתים? משמן זית.. מכווצים אותו כזה..") לעתים יש פרסומות חביבות. אבל זה לעתים רחוקות כל כך

גנגי

New member
ואוי מצחיקה כבר שנים הפרסומת

של קליה. אני תמיד צוחקת כשאני רואה את היפיוף נרתע בבהלה: לא!!! זאת אקונומיקה!!! ואת זוגתו נוחרת לו בבוז: תירגע, זה קליה! אפילו עכשיו כשאני כותבת את זה אני צוחקת... והיתה גם הפרסומת החמודה של טבעול, זאת עם האמא שעושה חיתוכים באוויר בסגנון קונג-פו לכל הירקות, כשהחבר של בנה הצעיר מביט בה משתאה, ובנה מעמיד פנים של "מה,זה?! ככה-זה-כל-יום".... וברדיו באמת הכי אהבתי את הפרסומות של אמריקן אקספרס שגידי גוב עשה. עשויות בחן רב.

ואולי זה כי כנחנו יהודים טובים -

עונים בשאלה: א. מה נשמע? ב. מה קורה? א. מה חדש? ב. מה שלומך? מנהג די נורא בעיני. מאידך, אולי זה תהליך, בדיוק כשם ש"השלום לך?" הפך ל"שלום".

adipo

New member
אותי תמיד מצחיקה

הפרסומת של קושניר למשהו-לזקנים, כשהוא מקפץ בתור הפולניה על טרמפולינה. מ-ע-ו-ל-ה!

nutmeg

New member
ומה עם...

"האבִּי של הבּבִּי שלי הלך על גחלים"...

למעלה