מה שלומכם?

גנגי

New member
הצעות לסמולטוק עברי

פרוייקט מיוחד ליומָעצמאות מזגאוויר -שלום, מושה, מה-עניינים. (זו לא שאלה, זו אמירה) -אה, מורן, הכול זורם... -אגב זורם - ראית איך המפלס של הכינרת עלה? -כן, ואפילו שחמסין היום זה עוד לא התייבש, הכינרת. -אבל אמרו שמחר יהיה רוח והלחות תעלה, ככה דני רופ אמר, נשבע לך! -וואלה הזכרת לי שאני צריכה ללכת לאמא שלי, הבטחתי לה להחליף לה חוט בַּמכונת תפירה. אז יאללה ביי. ד"ש לבת-אל. תגיד לה שלא תדאג, אמרו יהיה חורף קל השנה. המצב הבטחוני -אהלן, ליאור (במלעיל, בבקשה), מה המצב? -אל תשאל! שמעתי חידשו את הסגר על ביר נבאללה! -בחיאת! מה אתה אומר! -שחידשו את הסגר על ביר נבאללה. -מה נראָה לך, אני חרש?! -אה, אגב חרש, שמעתי סוכני חרש של המוסד תפסו את וענונו. -זה לא היה לפני איזה עשרים שנה או משהו? -אה, באמת? טוב, אז מה דעתך על הפיגוע של אתמול? -באמת, מגה-פיגוע. -טוב שהזכרת לי! הבטחתי לאמא שלי לעבור ב"מגה" ולעשות קנייה! אני חייב לטוס! -אגב לטוס - מה קורה עם פרוייקט הלביא, יש חדש? .....

nutmeg

New member
ואגב השנינות

של ברוך האשם תמיד... יש לאומברטו אקו קטע שכתב על השם שלו - על כך כ- 90% מהאנשים שפוגשים אותו מוצאים לנכון להגיד משהו כמו: "אקו? אההה... אז זה אתה שעונה שם בהרים כשאני צועק? טוב לדעת" אומברטו שאל את עצמו לא פעם אם באמת הם חושבים שהוא לא שמע את הבדיחה הזו לפחות מיליון פעמים בשנה האחרונה... ובכל זאת מצאו לנכון לחלק איתו את שנינותם המופלאה.

גרי רשף

New member
מוכר ולא חביב..../images/Emo22.gif

1. שמי הרישמי הוא גרשון, וכך גם הכירו אותי כולם עד לפני כ-11 שנים עת החלטתי להציג עצמי בתור גרי. עד אז, דרך קבע, כמעט כל מי ששמע את שמי היו אורות עיניו: "אתה גרשון גרושובסקי שגרוש שלוש פעמים?" (ציטוט עילג מהכה את המומחה של הגשש החיוור). שנון ומקורי ביותר. 2. בצבא קוראים לסוללה של מכשיר הקשר הסטנדרטי (מ"ק 77 אם טרם החליפו אותו) בשם "בתולה". אולי בגלל שהיא מגיעה מנויילנת בוואקום ויש לקרוע אותו לפני השימוש (הומור אופייני לסביבה גברית ולא נדון בכך כאן). לעיתים קרובות יש לגשת למחלקת הקשר הגדודית ולבקש בתולה למ"ק, ויש קשרים ותיקים שכבר נתנו אלפי בתולות באלפי מקרים, ועדיין לא יפספסו את הבדיחות הרדודות הכמעט מתבקשות בכל פעם שמבקשים מהם ("אין בצהל בתולות", "כל הבתולות פתוחות", וכו').

אוֹחַ

New member
../images/Emo6.gif זה גם כמו לפגוש ירושלמי ולאזכר

בפניו את הנושא הלעוס הזה של: 'אג'ואים', אבויויו ומאאאאתיים... במחשבה שניה, זה לא כ"כ נחשב, כי לרוב - הם אלה שגוררים אותך אל הפינות הללו.

shellyland

New member
ורק תדמיינו כמה בדיחות הייתם שומעים

אם היו קוראים לכם "שלי". וכבר אמרתי (כאן?) פעם שהאיש הבא שאני יוצאת איתו ולא יקרא לי "שלי שלי" (במלעיל ובמלרע) - זו חתונה!

Idan91

New member
../images/Emo6.gif

עליי רק מתנפלים: "אבל זה שם של בן!!!"

nutmeg

New member
לספר שירה שאכתוב

אקרה "שירה שלי" לאות הוקרה על ההשראה...

shellyland

New member
את תכתבי ספר שירה?

וואלה? יש תכניות כאלה? איזה כיף לך... למה לכולם בפורום הזה יש ביצים, ורק לי לא?

גנגי

New member
אפשרויות:

1. כי את אישה. 2. כי את לא תרנגולת / ציפור / דג. 3. כי לא היית בסופר לאחרונה. 4. כי את לא גולדה מאיר...
סמני את התשובה הנכונה, צבעי, ושלחי למערכת. בין התשובות הנכונות תוגרל ביצה עין (לשימוש כפול).

מזכיר לי משהו עם דבש...../images/Emo13.gif

מהטיול אולי? לאאא...
שם משפחתי (האמיתי) הוא לקח. מהגן ועד עכשיו מציקים לי: "עינה, למדת לקח?" או "למדו את עינה לקח" וכולי וכולי, לצד העיוותים הרגילים: יענה, עניה, אילה, עֵינה, ועינב. שנינות תהומית ממש. כיף-כיופאק. דהו. עוד שעתים פגרות בחבור. בהצלחה לכל המחברים.

UFF... למה הזכרת?

הציון שלי בהבעה הולך לדפוק לי את הציון בלשון. פחחח רציני, לא?

המוזרה

New member
מכירה, מכירה

גם אני וגם כל בני משפחתי לא יכולים לשמוע את הדאחקה ההיסטרית על שם משפחתנו שהוא חפץ - חפץ חשוד. רק איש אחד מגניב, שפעם בירושלים היתה לו חנות תקליטים ברחוב לונץ, קרא לי תמיד חפץ-חמוד. (לחנות קראו "פיצי" אם מישהו מכיר, כי היא היתה ממש מיניאטורית, במיוחד ביחס לכמות האוצרות שתמיד מצאתי בה)

nutmeg

New member
אפרופו שסק

לפני שנה היתה פרסומת אדירה של בזק עם עידן אלתרמן שהתלהב ממחיר השסק - אבל זה היה המחיר של שיחות בזק... זוכרים? בתור מי שמאוד אוהבת את המדיום, גמני מאוד סובלת מהרדידות, מהאלימות ומהמסרים הבוטים. פה ושם יש צדיק בסדום, אבל בהחלט לא מספיק! יש איזו פרסומת שאהבתם לאחרונה? יש אחת שמצחיקה אותי כל פעם מחדש... זו של פיז'ו עם ההודי שמצ'קמק עם פיל את הפח של המכונית שלו כדי שתדמה לפיז'ו... אני פורצת בצחוק כל פעם שאני רואה את התמונה האחרונה כשהוא באוטו המקומט-בדגם-פיז'ו עם המרפק בנון שלנטיות על החלון ותנועת הראש המבסוטה!!! לבאד-לייט (הבירה) יש פרסומות אדירות. לצערי את רובם לא רואים כאן.

למעלה