מה שלומכם?

איזה כיף שאני בלי אח גדול כבר הרבה שעות

מלבד איזה דיון סמנטי שניהלתי עם מולי בפורום על איתי, אז באמת כבר אין לי שום עניין שם לא בטוב ולא ברע.
איזה כיף זה להרגיש את השחרור ואת הצורך להגן כל היום וכל הלילה. עכשיו שיאכלו להם את הלב לבדם עם עצמם.

cundason

New member

יהלום 86

New member
מבינה אותך :)

ועדיין אני נכנסת לשם לפעמים.
אנימודה שיש שם רק אדם אחד שאני לא באמת מצליחה להבין וזה דווקא חבר של דור שפשוןט ממשיך ללכלך על יניב!
לא ברור לי הצורך הזה, באמת שלא.

אל תנסי להבין יותר מדי אנשים

חבל על העצבים שלך. אני פשוט לא נכנסת להודעות של אנשים שאני יודעת מראש שהם מלאים ותסלחי לי על הביטוי, מלאים חרא, ואין לי שום עניין לקרוא את הזבל שלהם בלי שום קשר ליניב או למישהו אחר. אני נכנסת רק לניקים שאני מכירה משנים קודמות וחשוב לי לקרוא איך הם רואים השנה את המשחק. כל מיני ארחי פרחי שמסתובבים שם בפורום, ממש לא מעניינים אותי. אם את חייבת בכל זאת לקרוא שם, תשתדלי לפתוח הודעות של אנשים שאת כבר מכירה ואת יודעת שהם סיימו את הפרק של יניב בספר של האח הגדול

יהלום 86

New member
את צודקת

ועדיין קשה לי מאוד להשתלט על עצמי בקטע הזה.
אני בקושי נכנסת כבר לפורום אבל אם אני נכנסת ואני רואה הודעה שקשורה ליניב אני חייבת לקרוא.
לחלק אני עדיין מגיבה ולחלק לא.

אבל זה סתם מגוחך בעיניי האובססיה שיש לו עם יניב.
כאילו, זה הגיוני שלי יש את האובססיה - אני אחותו.
אבל לו?
הזוי.

יש אנשים מלאי אובססיות לכל דבר שזז

אל תנסי אפילו לחפש הסבר הגיוני.
לאחד יש אובססיה לציפורניים ולאחר יש אובססיה לשיער ולאנשים אובססיביים בכלל ואשר הם גם מכורים לאח הגדול, יש נטייה לתפוס איזה קורבן שהם אובססיביים אליו, תופסים ולא מרפים. עכשיו לא משנה להם שהוא כבר לא במשחק והלך הביתה. כמו אותם אלה שכוססים ציפורניים וממשיכים לכסוס גם כשאין ציפורן בכלל ואז הם מתחילים לכסוס את העור והבשר. זה גם סוג של מחלה. תכלס, אני מרחמת עליהם.

cundason

New member
אני אסביר לך פסיכולוגית:

או שבעבר הוא נפגע מחבר שהוא רואה ביניב דמות תאום שלו (אולי בצדק.. אולי לא בצדק, מתוך ניתוח אישי שלו את יניב) וכך הוא משליך את כל מה שיש לו "בבטן" על יניב,
או שבאיזה שהוא מקום הוא מזהה את עצמו בתוך מה שהוא מזהה אצל יניב, ואלו דברים שקשה לו להתמודד עם עצמו, וכך הוא "משליך" את ההתמודדות הזו על יניב.

זה ההסבר הנפוץ למקרים בהם מישהו "נדבק" לניתוחי אופי של אדם שהוא אינו מכיר...

יהלום 86

New member
אולי....

ועדיין זה הזוי בעיניי.
אני אף פעם לא מצליחה להבין את העניין של לרדת על מישהו באופן שוטף... במיוחד כשאותו מישהו לא עשה לך ספיציפית כלום.
זה עדיין הזוי בעיניי.

Anna begins cc

New member
צהריים טובים יקירה

אני שמחה בשבילך..
מקווה שהתקופה הקרובה תהיה תקופה של חידוש אנרגיות והמון מרץ ושמחה.

בוקר טוב לך.

נתת שם עבודה טובה ,
ביחוד בסוף מאז העניין של "הבית השני".
היה כייף לצפות בך ובמהלכים שלך.
בהצלחה.

Aronsona

New member
בוקר טוב דר'

במקרה הספציפי הזה נדמה לי שמצוין לחזור הביתה מהבית ההוא.

בוקר טוב מיצי, אביעד וולקירי

נחמד לראות אותך שוב מיצי החתולה

ואני מאוד מקווה שעכשיו כולם יוכלו לכתוב ללא "האהרד פילינג"
למרות שנשארנו עם בית אח גדול שכולו אווירת נכאים אחת גדולה.
הצופים תקעו לעצמם גול עצמי.
מאז אתמול בלילה, כולם הולכים שפופי ראש, איתי מזיל דמעות כי טהוניה לא רוצה להיות חברה שלו, אבי מנסה להסוות את שביעות הנחת שלו כי הוא נוגע כבר בגמר, ירדן יודעת שבעוד שבוע היא הולכת הביתה, לבנה נשארה לבד, טהונייה נשארה בלי ביז'ו ועם איתי על הגב, דורין מבינה שהיא הייתה אוטוטו מודחת, לאון ודור לא ממש מבינים מה בדיוק קרה וסימנו כבר את איתי כאיום הגדול שלהם לגמר, ורק המשימה החדשה תוציא אותם מהדיכאון. נקווה שכך יהיה. זה פשוט בלתי נעים לצפייה כעת.

בינתיים, שיהיה יום נפלא לכולם

והנה שיר שתואם להרגשתי היום, אמנם חורק מעט, אבל אחד השירים שאני הכי אוהבת בעולם
http://www.youtube.com/watch?v=QU8rsSsdQJY

Aronsona

New member
היית מאמינה שטהוניה העדיפה שאיתי ילך הביתה

זה ממש הפתיע אותי.

לא מפתיע אותי בכלל

אתמול בערב היא ישבה איתו על ספסל הנדנדה ונתנה לו על הראש וביקשה ממנו שיעזוב אותה בשקט כי הוא מעצבן אותה. ביז'ו היה חבר טוב שלה ואפילו את יניב היא העדיפה על פני איתי. יניב היה איתה במשך שלושה חודשים ולמעט הקטע שבו הוא יצא עליה בכל הכוח, היא הבינה מאבא של יניב שהם דווקא בעדה. מה גם שדבריו של האבא הזכירו לה דברים שאיתי אמר לה מיד עם כניסתם לבית. היא אמרה לו שהיא מאוד מחבבת אותו והוא אחלה והכל, אבל הוא מעצבן אותה והיא רוצה להיות לבד. טהוניה היא זאב בודד ולא מתאים לה עכשיו גבר חדש שבקושי היא מכירה, שיישב לה על הזנב. דווקא בקטע הזה אני מבינה אותה.
זה גם מאוד אנושי וטבעי שאתה נקשר למישהו שהיה איתך סגור ומסוגר במשך שלושה חודשים וקצת, הרבה יותר מאשר למישהו חדש שבא מהבית מוכן עם כל הידע ועם כל הכלים הדרושים, ואינך יודע אם פיו וליבו שווים. גם אני הייתי מתאכזבת בדיוק כמוה. על לבנה בכלל אין לי מה לדבר, אני מאוד מקווה שהיא לא תישבר ותחזיק מעמד עד הגמר. אחר כך הכל כבר יסתדר.

למעלה