מה שלומכם?

cundason

New member

הייתה העונה הגרועה בתולדות האח

אלימות, גזענות, הומופוביה, אררסיביות, קללות, כל האיכסה והתת רמה שיכלו להכניס לשם, הכניסו.
עונה שמייצגת את הבזוי והמכנה המשותף הנמוך ביותר, כנראה מתוך נואשות של ההפקה.
בקיצור, חרא עונה.

ברוך הבא

אכן טעות קשה של ההפקה אשר עושה כעת שמיניות באוויר כדי לייצב את האווירה וכדי לסיים את העונה הזאת תוך מזעור נזקים במידת האפשר...

מוקה22

New member
צ"ט לכולם, יחפה מחזקת את דעתך ודעתם

של עוד רבים, שישנה התערבות ממשית של ההפקה, במשחק הזה

ראו , יש פה משהו מוזר, הגולשת בשם עיניים כחול לבן, הביאה הבוקר לפורום האח, מבט על תמונת הדיירים
עונה 5 למול עונה 4 בשלב הזה של ההתמודדות,
ואם מביטים במתמודדים שנותרו, אפשר לראות -כביכול- את מס' העונה ,,,

אז אם התמונות הושמו על הלוח מראש, איך יוצא המס' (בצורה דמיונית !! )

בדיוק עכשיו, בשלב הזה

מוזר מאוד

אני לא מצליחה להעביר את התמונה

אני ראיתי את זה

ואני מודה שלא הבנתי מזה שום דבר

ובכללי, אני לא מאמינה בקונספירציות. אני כן מאמינה שהאח מנווט, האח מחליט איך לנהל, האח משפיע בהחלט, אבל אני לא חושבת שהוא ממש התווה לעצמו סדר יציאה מהבית.
אני בטוחה שאתמול הוא רצה שדורין תלך הבייתה וזה לא הסתדר לו. ביז'ו היה יותר נחוץ לו בבית. הבעיה הייתה שהמשפחה של לבנה הייתה עסוקה בשלומו של האבא ומאחר ולבנה לא הייתה בהעמדה, החליטו לא להתאמץ יותר מדיי. זה ההסבר היחיד שיש לי לעובדה שדורין עקפה את ביז'ו ואת יניב. לגבי איתי אין לי ספק שהוא קיבל המון הצבעות. עם עריכה כזאת, הוא יכול היה לקחת אפילו את הגמר.
ושוב, לגבי התמונה, לא הצלחתי להבין מה בדיוק התכוונו להגיד בזה

אוקיי שמעתי

האם תאמין לי אם אגיד לך,
שאני שמחה שהוא מחוץ לבית?
כלומר, וודאי שהייתי שמחה יותר אם הוא היה מגיע לגמר,
אבל דווקא עכשיו כשאני שומעת אותו בכל מיני ראיונות, אני ממש שמחה בשבילו שהוא יצא מהכלוב הזה.
אני לא יודעת אם תבין על מה אני מדברת, אבל בשלב מסויים הרגשתי שהוא כבר בשל לצאת החוצה מבחינת התהליך שהוא עבר.
הוא ניצח מבחינתי.
ובוא אני אגלה לך עוד משהו בסוד, אבל שאף אחד לא ישמע,
היום בעלי הגיע מוקדם מהעבודה, התקלח ונכנס לחדר בו הטלוויזיה נחה על ערוץ 20 ואז הוא פנה אלי ואמר:
"אז מה? אז נשארו כל הסתומים עכשיו?
לפחות ביז'ו הכניס פלפל בתחת של האנשים, ויניב, כל כך נהניתי מהשיחות שלו על כל מיני נושאים, לא היה נושא שהוא דיבר עליו ולא נהניתי ממנו, היה פשוט תענוג לשמוע..." נשבעת לך, אני מצטטת אותו מילה במילה. היה לו אתמול חבל נורא ששני אלה שהוא חיבב הלכו הביתה. אני הופתעתי שהוא אמר את מה שאמר, כי הוא בדרך כלל לועג לי על כי אני צופה בתכנית הזאת. מסתבר שהוא ראה קצת בסתר

ובינינו, הוא קצת צודק.

cundason

New member
בוודאי שאני מאמין

גם אני באיזה שהוא מקום שמח.. ואכן יניב כבר אמר כמה פעמים, גם לנו, שהוא כבר סיים לעבור את מה שרצה שם.. כמובן שמיליון שקל לא מכאיבים לאף אחד בכיס

ובקשר לדבר השני שאמרת, את יודעת כמה שמעתי היום- גם מאנשים שלא אהבו אותם- שעכשיו ממש משעמם בלעדיהם?! הרבה פעמים!

העיקר- אחי ישן אצלי בלילה ! איזה כיף

יהלום 86

New member
"ישן"

עלק ישן!
ראיתי תגובות שלו בפורום בשעות הקטנות של הלילה!
אבל אין, פשוט אין, על הקטע אתמול בלילה שעצרנו לאכול :D
אחד הרגעים המשעשעים ביותר!

ואחי,
אני אוהבת אותך.
כל כך כל כך אוהבת אותך.
*יהלום בקטע אמוציונאלי ומלו דרמטי בקצת*

cundason

New member

ודיברנו עד 5 בבוקר, אז הלכתי לעצום עיניים עד שהיגיעה המונית והיינו צריכים להפרד..
והקטע בטאבון היה קטע לפנתיאון, אני עד עכשיו צוחק כשאני נזכר בעשרות המעריצות שמלאו את המאפיה הקטנה והשוממת באמע הלילה..

גם אני חולה עלייך, אבל את בטוחה שדיברת לאח הנכון?!

יהלום 86

New member
בטוחה :)

באיזשהו מקום, יש גם משהו בתוכנית הזאת, שגרם לי להעירך את שניכם מחדש.
וגרם לי להזכר עד כמה אני אוהבת את שניכם.
ועד כמה אני גאה להוית אחות שלכם.

ואם אפשר לרגע להתערב

אתם שניכם מחממים לי את הלב

הלוואי והייתה לי תקשורת כזאת עם האחים שלי, בין אם דרך פורום או דרך תקשורת אחרת. אנחנו חמישה אחים שאיבדנו כבר את הסבלנות אחד לשני. תשמרו על עצמכם ואל תאבדו את הקשר האמיץ הזה.

http://www.youtube.com/watch?v=jhdFe3evXpk

THILA9

New member
שלום לכולם,ליניב נכנסתי לפה בעיקר כדי לכתוב

שתהיה גאה באחותך הלוואי עליי כזאת אחות לוחמת כמו אחותך ראויה להערצה יהלום את יהלום ויניב זכה בך.

למעלה