מה שלומכם?

הו, אני לא בטוחה.... ../images/Emo57.gif

יש לי את פאנפיקים ולמרות שהשבוע הוא לא כזה (תחילת ביצפר, כולן שם לומדות עד איזה עשר בערב בכיתות מחוננים), הוא בדרך כלל מעניק די הרבה עבודה, ופורום אינויאשה פי מליון עמוס מזה. ולטרי פראצ'ט לא חסר... אז אני לא בטוחה שאני יכולה לקחת עוד פורום. חוץ מזה שאני נוסעת לחו"ל עוד מעט.

אני בסדר, אני.

חייבת לישון, אבל. X: לאטלאט אני נהפכת לשוטפת כלים רשמית. בבתים של אחרים (ושלי), זאת אומרת. זה כיף, לשטוף כלים. P: זה, ולאלתר מנות מזון סבירות מחומרים שיש (יותר נכון, הממ- אין), בבית.

בכלליות רע

באופן אישי אפילו יותר. אבל תתפסו אותי מדי פעם מחייכית. [אופטימיות לעם הסלובקי. כאן מותר להיות מדוכאים ולחתוך את הורידים P:]

AGENT SHESH

New member
לא משהו.

הצבא לא אישר לי קל"ב, ועכשיו צריך לשבור את הראש כדי לערער. אין לי כבר מוטיבציה להתגייס, למרות שאני צריך להתגייס בעוד חודשיים וחצי. סבתא נפלה ונמצאת בביה"ח, הצטמקה משהו, ונראית מפחיד. אמא גם במצב לא טוב, אבל היא תעבור את זה, נראה לי. בקיצור - תקופה לא טובה במיוחד, מקווה רק שזה יעבור כמה שיותר מהר.

De-Panther

New member
גמרתי טירונות../images/Emo9.gif...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

עכשיו הצבא לא יודע איפה לשים אותי אפילו הצבא לא רוצה אותי

De-Panther

New member
היום הוא רצה אותי..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בתור מזכירה בסוף הוא החליט שאני צריך להיות משהו אחר הצבא זה דבר מאוד החלטי אבל שיהיה... הפזמ דופק... עשיתי היום טיול בארץ בגלל כל המקומות שאמרו לי ללכת אליהם... לא אכלתי הרבה... אבל לפחות לא הייתי צריך להסתדר ב-ח' או בשלשות

PopPy

New member
דווקא די טוב.

כל התקופה האחרונה היא בסימן של שיפור (מינוס שבוע מסוים). החזרה שלי לשגרה של בי"ס (אצלי זה לא היה חודשיים, אלא שנה וחצי, אז זה די קשה לי..) עושה לי קצת טוב, למרות המערכת המפלצתית שלי (ואם אתם תוהים מי לומד 46 שעות בי"ב - מי שעושה 14 בגרויות ושתי עבודות גמר). 90% מהמורים שמלמדים אותי הם מורים שלא לימדו אותי קודם, מה שאיפשר לי התחלה חדשה איתם (המורות שכן לימדו אותי קודם הן סבבה, אותן אני לא רוצה שיחליפו). אפילו היועצת שהייתה הקרציה הכי גדולה בעולם ולא עזבה אותי לרגע עפה לעזאזאל. חוצמזה, למדתי לשים זין על השכבה שלי וכל מיני קריאות או שמועות לגבי הזהות המינית שלי לא מזיזות לי יותר, כי אין לי יותר מה להסתיר מאף אחד, ולמי שיש בעיה עם זה שיזדיין. [וגם יש, אולי, איזה מישהי. אבל על זה לא מדברים בינתיים.] הא, ואני מצליחה לעמוד בהפסקת עישון שלי גם כשאני בבי"ס (ושם נמצאת במחששה כי כמעט כל החברים שלי מעשנים). אז כן, בסה"כ טוב.

15 בגרויות ב-יב',

והיו לי איזה 33 שעות שבועיות, שגמאליהן לא טרחתי להגיע. ביתספר חולני. ברכות גם כאן, לשים זין על השכבה זה יותר ממתבקש. :>

sarah

New member
אל תשימי זין!!!!! ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

מלכה!!!! אני אוהבת אנשים ששמים זין , או להיפך, לא שמים זין, לא יודעת איך זה הולך, אנחנו בירושלים לא מקללים. מגניב!! אני ממש שמחה, זה בטח מעלה לך את האיכות חיים בבית ספר :) זה כ"כ כייף לא להתייחס לכלום (הלוואי שהייתי יכולה. זאת הבעיה שלי בחיים) וחוץ מזה, זה דיי משעשע שיש שמועות בקשר לזהות מיני שלך, את יכולה להפחיד בנות ואה לא יודעת, לעשות דברים מוזרים לבנים. ואה, לא יודעת. אני שטחית, אבל זה פשוט כייף כשחושבים עלייך כל מיני דברים מוזרים, לא? הממ
אני לא יודעת אם לאהרגיש שטחית ודפוקה או לא שרה

Gizmo16

New member
מ-גניבבבבבבבבבב!../images/Emo28.gif

איך אני אוהבת לשמוע על אנשים שהחיים שלהם משתפרים...
זה עושה לי הרגשה חמימה כזאת בלב
זה נהדר לגמרי שאת מפסיקה לעשן, עלי והצליחי עם זה
בקשר ללימודים- את יודעת יפה מאוד שאת הכי חכמה בעולם ואת קורעת את האמ-אמא של הבגרויות המזדיינות האלה אז- גווואאווו אתי
אם תרצי אני אעשה לך שיר עידוד עם פונפונים פעם הבאה שאני אראה אותך
*תוהה למה שמישהו בדעתו השפויה ירצה את זה* נו מילא

sarah

New member
ממש ממש גרוע

ואני לא רוצה לדבר על זה, אבל כן להגיד ממש גרוע, ממש ממש גרוע

sarah

New member
אה

אין שום דבר בחיים שלי כרגע שאני לא מרגישה גרוע לגביו

למעלה