מה שלום

מה שלום../images/Emo35.gif

אמא של נמ, אשד, אמא פולניה ואם שכחתי עוד מישהו - מה שלום הבנים החולים? מקווה שטוב יותר. החלמה מהירה

ספירת מלאי. אצלי הכל כמעט בסדר

משתעל, כואב הגרון, אבל איך אומרים? בקטנה. עוד לא היה אחד שלא הבריא מזה. חן חן על ההתעניינות.

אשד4

New member
פתיחת חמ"ל אושיקו

שלום אמאשל חייל ולכל השאר שהתענינו... אז ככה, לא אספר כאן את כל הסיפור, אבל... היום פתחתי חמ"ל אושיקו. וזה עובד רבותי.. אחרי שלא קיבלו אותו במרפאה בבית ליד (אלא רק נתנו לו 3 גימלים כי יש לו עדיין חום אחרי 5 ימי אנטיביוטיקה...) והרופאה אמרה שהיא פשוט הולכת, ובמרפאת שיניים לא קיבלו אותו ואמרו לו לנסוע במצבו למרפאת שיניים בקריה...(להזכירכם...גם לא אוכל יותר מידי בגלל הכאבים...)פתחתי חמ"ל אושיקו. והפלא ופלא... מחר בבוקר אנחנו ברמב"ם בפה ולסת... האמת- זה עצוב... אבל זוכרים שקצין רפואה ראשי כתב שאנחנו יכולים לסמוך עליהם... אז צר לי, כמה שאני מנסה, זה ממש לא הולך לי... ערב נעים אשד

מקווה שימצאו כבר

מה קורה איתו . הסבל שלו כבר נמשך יותר מדי זמן. ספרי בקיצור איך הצלחת שנלמד על כל צרה שלא תבוא. בהצלחה רבה לכם ,מחזיקה אצבעות, דווחי בבקשה, אחרי הביקור.

מאקי

New member
מרגיז כמה שזה עובד...

מרגיז. אין לי הגדרה אחרת.. כי מתסכל מוציא ממני דברים אחרים.. כרגע העדר היכולת שלי שלנו לסמוך על המערכת הצבאית שתעשה באופן אוטומטי את הטוב ביותר מיוזמתה... לא ממש מוצא חן בעיני. זה אומר שאנחנו כעת חוץ מלהיות ההורים שלהם שאסור לנו להתערב.. עוד צריכים לשכנע עוד אינסטנציה שתתן לנו מה? זכות לטיפול רפואי נאות ומקסימלי...??????????? נראה לי אבסורדי. מקווה שאשד הצעיר יבריא במהרה.. מאחלת לו שהאבחון המיוחל יגיע.. על מנת שיותאם לו הטיפול הנכון. ערב טוב מאקי

הערכת מצב

החום יותר נמוך היום, משתפר. עדיין משתעל אבל מרגיש יותר טוב. הרוחות שהפילו עץ בגינה ביטלו כל תכנית לצלילה או טיול כך שהפוך, התה, הקוריצה (מרק) והפינוק כנראה עושים את שלהם. כמה טוב זה הרגילה הזאת...ילד בבית...איזה כיף...

אשד4

New member
טוב לשמוע...

רק הפינוקים הם תרופה יעילה שתרומתה הוכחה כבר לפני שנים רבות... כי אין כמו אמא...... תמשיכו החלים ולהנות...

אשד, החלמה מהירה לבן. מסכן כמה

הוא סובל. טוב שפתחת את חמ"ל אושיקו. טוב שזה עזר... אההה... מה זה חמ"ל אושיקו?

ילד בבית זה מוי כיף, אבל רק שילד

רצה מוי כיף בסגנון אחר קצת (וחלילה מבלי להיפגע. אין כמו הבית והפינוק שמקבלים בו). העיקר שמרגיש יותר טוב. יש לו עוד כמה ימים לנצל. אמא'לה להכין הרבה מאוד מרק קוריצה.ילד רוצה להיות בריא. החלמה מוי מהירה.

ת'שמעו איזה אבסורד ומצד שני מצחיק

הבן התקשר, הם נמצאים בשטח, הצוות שלו זכה במקום ראשון באיזו תחרות ותנחשו מה הם קיבלו בתור צ'ופר ופרס... לא תאמינו.... כל אחד מאנשי הצוות קיבל מנה חמה והוסיפו להם עוד צ'ופר... 5 מנות חמות ספייר לצוות. אך איזה חיים משוגעים הם עושים. מנה חמה.. פששש... חחחחחחחח.... הוא מדבר איתי בטלפון ולועס בתאווה את הפירה של המנה חמה (אחרי הרבה מנות קרב זה סופר דליקטז), אבל מה... חשב עירבב המנה טוב? לאאאא. בסוף אכל פירה חצי מעורבב... איי. איי. איי.

שויו

New member
הוא צריך אימונים איך לבשל "מנה חמה"

טוב טוב הבן שלך. כנראה היה מת מרעב ולא חיכה את מלוא ה-5 דקות....... חוץ מזה הם בטח אכלו הכל עם חול אתמול...... איזה רעיונות יש שם בצה"ל - מנה חמה כפרס. למות על זה....

mikca

New member
גם אצלי... בוקר טוב

אבל ראשית, החלמה מהירה לילד של אשד, מקווה שתימצא הבעיה והפתרון. החלמה מהירה לבן של אמא של נמ ואמא פולניה. אמא פולניה - הבן עושה חיים אה, מלון 5 כוכבים שם בשטח של שיבטה. הבן שלי מרגיש הרבה יותר טוב, עדיין צריך לסיים את האנטיביוטיקה ועד אז בבה"ד 1 לא עושה תורנויות מטבח בהוראת רופא (מי שעל אנטיביוטיקה לא עושה תורנויות). חוצמזה, הוא אחראי שירותים,תורנויות, ניקיון, נייר טואלט וכל ה ח.... וגם בשורות טובות: מגיע בשבוע הבא לרבעוש מליל הסדר ואח"כ יוצא ביום שלישי גם לחג השני. אני לא צריכה יותר מזה כרגע...

הגולנצ'יק שלי לא מגיע כבר שבת

שלישית. לעומת זאת מגיע לליל סדר מיום רביעי. הגשם והברד כילו כל חלקה טובה בגינתי הפורחת(לשעבר) כל התורמוסים שוכבים על צידם ובוכים פרחים סגולים וכל היתר בוכים יחד איתם בשלל צבעים של עלי כותרת מפוזרים רטובים ומעוכים. חוץ מזה איבדתי את קולי לצרידות שלא מהעולם הזה וכמובן שבן זוגי החמוד שמח על השקט שנפל בחלקו.בכל אופן שיהיה יום טוב לכולנו ושכולם כולם יהיו בריאים .

אימשל2

New member
מקנאה מקנאה מקנאה

אנחנו בדיוק במצב ההפוך. צר לי לקלקל את שרשור השמחה. התקשרו אל הצנחן והחזירו אותו לבסיס הבוקר במקום הערב. הוא מבואס לגמרי, שאחרי שלא היה בבית 4 שבתות, לא נתנו לו להשלים את 72 השעות שלו בבית. כמובן שגם אני מבואסת יחד איתו. בחג, כרגע לא צפויות יציאות מעבר לשגרתיות (אם באמת לא יבואו לקראתו, הוא לא יהיה בבית כל החג, כי היציאה הבאה שלו אמורה להיות לשבת שאחרי החג). בקיצור. באסה. במיוחד לאור החדשות שבכל גיזרות הצנחנים שמייח.

סמדר בנ

New member
באמת מבאס ../images/Emo201.gif

אבל אולי בכל זאת יתחשבו ויתנו לו לצאת באמצע?

RMone

New member
(האילתית) מצטרפת לאימשל 2

דווח לחג. הבן ה
מסיים מחר רגילה (אי אפשר היה עד יום ראשון לפחות?). ומצטרף לחבר'ה של אימשל 2 עד אחרי פסח. מקווה שהבן השני יהיה בבית.

mikca

New member
אימשל ../images/Emo24.gif, צודקת זה ממש אבל

ממש מבאס. מקווה שיעבור מהר הזמן והעיקר בשלום ובבריאות

אימשל2 ../images/Emo140.gif כולנו שומעים ורואים איז

עבודה קשה עושים ה
. שרק יהיו בריאים. בואי נקווה שבכל זאת יהיה בבית משהו מהחג.

paulika

New member
מצטרפת אליך לקנאה ../images/Emo10.gif האוצרון

יוצא ממחר לאבט"שים לשבועיים ויהיה בבל יראה עוד שתי שבתות וכמובן בחג. וכדי שלא יהיה לי משעמם, אני עדין לא מצליחה להבריא, אך בעלי הסולידרי הצטרף אלי ועכשיו שנינו משתעלים בדואט ועוד מעט ותקציב הטישו יהיה דומה לתקציב המדינה לתרופות

למעלה