מה שלום

סמדר בנ

New member
מה זה העיתוי הזה??

לא מספיק היציאות שלהם כאלו - גם דוחפים להם אבט"שים בחג? כל הכבוד לבעל, זה באמת בעל תומך.... הרבה בריאות

אימשל2

New member
טוב שאת לא בהריון

ברמת ההזדהות שהוא מפגין. שתהיה לשניכם החלמה מהירה. מקווה שיש בסביבה מי שיכין לכם כוס תה. יש לי דודה שהיא גרושה ואלמנה פעמים (פעם מבעלה השני ופעם מהגרוש שלה - אבי ילדיה). לצערה, היא לא מצאה בן זוג שלישי. לטענתה:"עדיף להתחתן אפילו עם פטרוזליה רק לא להיות לבד". לדבריה:"צריך שיהיה מי שיכין לך כוס תה כשאתה חולה". פאוליקה, לתזמורת הסימפונית ירושלים יש סידרת קונצרטים שנושאה תגליות מוסיקליות (מנגנים בירושלים ובת"א) - כדאי שתענינו את המנהל המוסיקלי שלהם ביכולות שאתם מפגינים - אולי תצליחו לקבל חשיפה ציבורית בזכות זה.

סמדר בנ

New member
יש לו

כשרון לקבל את הג'ובים המקסימים האלה..... כבר אמרנו שזה בד"כ סממן שהוא נראה להם רציני. שימשיך בדרך ההחלמה.

mikca

New member
../images/Emo51.gif סמדר, אכן "כשרון" אבל הפעם

הוא בכלל לא נשמע מבואס מזה, להיפך, יש לו כבר "פרקטיקה-קטן עליו
והחבר'ה צריכים להיות נחמדים וממושמעים כי נאמר להם ש 25% מהציון ומההחלטה הוא ה"סוציומטרי".

אימשל2

New member
שני הדברים החשובים בבה"ד1

הם: אמינות (האמת 4 דברים כי אמינות 3X) וסוציומטרי. מעיפים שם חופשי על כל שמץ של אי אמינות.

mikca

New member
אם כך, לבן יש סיכויים טובים כי

בכל הסוציומטירי עד היום קיבל ציונים גבוהים (אחרי המבחן חברים תמיד אמרו לו שהמליצו עליו למפקדים וקצינים וכו')

אז יש עדיין סיכוי.נחזיק לך ../images/Emo45.gif

מה שמטריד אותי זה לא שהבן לא יגיע לחג ,אלא המקום בו "יבלה" את החג.

mikca

New member
מחזיקה../images/Emo45.gif לאמא פולניה שיגיע וגם

לאילתית שיעבור על הבן ועליכם חג שקט היכן שלא יהיה.

אמא פולניה, יש סיכוי שתדעי בקרוב או

שתיאלצי להיות במתח עד ליל הסדר? מאחלת לך שיגיע!

כל יום, בערך בשעה 11 בלילה,

כשהיפיוף מתקשר אני שואלת אותה שאלה. "נו? תכבד אותנו בנוכחותך בליל הסדר? וכל לילה בערך בשעה 11 אני מקבלת את התשובה "עוד לא יודע. הלוואי". נו. סף המתח עולה ועולה. כבר קיבלתי כאב בקודקוד הראש. האם זה מקום בו ממוקם המוח? בררררררררררררררר

אימשל2

New member
את צריכ להתרגל -

היציאות לחגים נקבעות ממש ברגע האחרון. לפעמים יש גם שינויים לטובה או לרעה בדקה ה-90.

ה ../images/Emo195.gif שלנו יגיע לרבו"ש

נדמה לי שכך הוא אמר שקוראים לזה (ואומרים שעברית שפה קשה!
). אמנם השבת הוא לא יוצא אבל הוא יבוא הביתה בערב החג ויהיה בבית עד יום א' לאחר החג הראשון.

oshiko

New member
רבעוש

היציאות נקראות על שם היום שבו יוצאים עד ליום ראשון שאחרי, עם הסיומת "וש" (ush). אמור מעתה - שוש, חמשוש, רבעוש, שלישוש. אם זה מיום שני או ראשון זה כבר על תקן של רגילה.

oshiko

New member
היה |שלג| עכשיו ../images/Emo42.gif

גם כאן מזג האויר לא התאפס על עצמו

למעלה