מלחמת לבנון השנייה נמשכה הרבה יותר משבועיים וגם בה השגנו הכול על נייר שאף אחד לא התכוון לקיים והיה רק מס שפתיים, בשטח לא השגנו כלום.במלחמות שנמשכות שלוש שנים.
בעבר בצענו בפחות משבועיים.
זה ההבדל בין ביבי לכל מנהיג לאומי קודם.
נלחמנו שלוש שנים?מלחמת לבנון השנייה נמשכה הרבה יותר משבועיים וגם בה השגנו הכול על נייר שאף אחד לא התכוון לקיים והיה רק מס שפתיים, בשטח לא השגנו כלום.
נלחמנו שלוש שנים?
סבלנו מהפצצות על ישובים הישראל?
באותן מלחמות נלחמנו במדינות היום נלחמחים בפלגים
סוררים באותן מדינות.
ללבנון יש צבא שהוא נגד חיזבאללה, יש מנגננונים
צבאיים ומודעיניים שהיו מצטרפים אלינו אם היינו
מנהלים מדיניות.
בעזה חמאס היא רק תנועה פוליטית אחת שפאתח
מתנגד לה. תאום איתם ועם מצריים יחנוק אותם.
זה לא נכון שלא השגנו כלום. רצועת הבטחון השיגה מצב של 0 הרוגים ישראלים מאש חזבאללה על שטח ישראל. זה הישג אדיר. בוודאי ביחס למה שקרה לצערנו לאחר מכן. המלחמה הזאת אכן נמשכה כשני עשורים. משחקי התקופות רק נועדים להשמצת נתניהו. מוזר לענין זה שאתה כותב את מה שכתבת, שכן העמדה הרל"בית מחייבת לטעון אחרת.מלחמת לבנון השנייה נמשכה הרבה יותר משבועיים וגם בה השגנו הכול על נייר שאף אחד לא התכוון לקיים והיה רק מס שפתיים, בשטח לא השגנו כלום.
דיברתי על המלחמה ב-2006 ולא על המלחמה ב-1982. אחרי מלחמת 2006 נאלצנו לסגת עם הישגים רק על הנייר וללא שום רצועת ביטחון ואפילו לא החלפת יוניפיל בכוח יותר רציני ופחות אנטישמי.זה לא נכון שלא השגנו כלום. רצועת הבטחון השיגה מצב של 0 הרוגים ישראלים מאש חזבאללה על שטח ישראל. זה הישג אדיר. בוודאי ביחס למה שקרה לצערנו לאחר מכן. המלחמה הזאת אכן נמשכה כשני עשורים. משחקי התקופות רק נועדים להשמצת נתניהו. מוזר לענין זה שאתה כותב את מה שכתבת, שכן העמדה הרל"בית מחייבת לטעון אחרת.
מעבר לכך שזה כמובן כלל לא נכון ומהווה המצאה רל"בית גרידא, שאין לה כל אחיזה עובדתית במציאות ההיסטורית, המציאות היא שהזמנים השתנו. מה שיכולנו לעשות פעם אנחנו פחות מרגישים אפשרות לעשות גם היום. זה בהחלט נכון ויש לזה שלל סיבות.במלחמות שנמשכות שלוש שנים.
אולי (אם קודם ניישר קו ביחס לעובדות). אז מה? כל מנהיג ומה שהוא נאלץ להתמודד איתו בתקופתו.זה ההבדל בין ביבי לכל מנהיג לאומי קודם.
פעם עבדו פה אנשים מקצועיים ולכן הושגו הישגים כבירים.מעבר לכך שזה כמובן כלל לא נכון ומהווה המצאה רל"בית גרידא, שאין לה כל אחיזה עובדתית במציאות ההיסטורית, המציאות היא שהזמנים השתנו. מה שיכולנו לעשות פעם אנחנו פחות מרגישים אפשרות לעשות גם היום. זה בהחלט נכון ויש לזה שלל סיבות.
אתה לא מביא עובדות אלא סיפורים. המנהיגות היוםאולי (אם קודם ניישר קו ביחס לעובדות). אז מה? כל מנהיג ומה שהוא נאלץ להתמודד איתו בתקופתו.
כמובן. הכל הרי מושחת בממשלה הזאת. אין חדש תחת השמש (בכתיבתך סיסמאות נבובות חסרי תוכן, פירוט, הסבר, עובדות או אמת).פעם עבדו פה אנשים מקצועיים ולכן הושגו הישגים כבירים.
פעם היתה בקרה על עבודת העובדים.
היום ממונים אנשים לא מקצועיים. המינויים מושחתים.
חחח, וזה מפי מי ש100% מדבריך בדיון הזה הם נטו סיסמאות חסרי תוכןאתה לא מביא עובדות אלא סיפורים.
1. הממשלה הזאת צריכה למנות שופטים יש מחסור של מאות שופטים. האם בחרה?כמובן. הכל הרי מושחת בממשלה הזאת. אין חדש תחת השמש (בכתיבתך סיסמאות נבובות חסרי תוכן, פירוט, הסבר, עובדות או אמת).
רוצה עוד דוגמאות?כמובן. הכל הרי מושחת בממשלה הזאת. אין חדש תחת השמש (בכתיבתך סיסמאות נבובות חסרי תוכן, פירוט, הסבר, עובדות או אמת).
חחח, וזה מפי מי ש100% מדבריך בדיון הזה הם נטו סיסמאות חסרי תוכן. חמוד אתה ג'קי.
בכל מקרה, סלח לי, אבל אין לי כוח כרגע לעוד מניפסט רל"בי חסר קשר למשהו. כתוב את ספר הסיסמאות הגדול ואני מבטיח לרכשו (השולחן שלי מתנדנד ממילא). אבל פה זה סתם משעמם ובטח שאינך זקוק לי להנפצת המניפסטים שלך.
עידן אחר מלחמה אחרת, למה השוות בכלל?במלחמות שנמשכות שלוש שנים.
זה ההבדל בין ביבי לכל מנהיג לאומי קודם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.