מה שיש לי בסטוק כרגע

מה שיש לי בסטוק כרגע

http://lemchira.hevre.co.il יש פה חלק מהדברים שאני מציעה למכירה המידות של הג'ינסים OLD NAVY LEVIS הן כולן 14 כי כבר מכרתי את ה 16 ומתחת ל 14 14=44 מידות ש אמריקה ולכן אם את יותר שמנה טיפה או פחות שמנה זה עדיין יעלה עלייך גם השמלות הן 14 וכל החולצות והקפוצ'ונים הם XL החגורות מידה XL אני מציעה להכנס לאתר עוד שעה כי אני חושבת להעלות עוד מספר פריטים שימו במועדפים ותכנסו מידי פעם, שבוע טוב

על מה מדובר..?

חנות חדשה? השמלות נראות נחמד, אם כי בטח יהיו קטנות... אני מידה 46-48 כאן... מה דעתך?

מדובר על

רעיון שיש לי למכור בגדים לשמנות מאמריקה בגדים שלא יעלו הון תועפות ויהיו יפים חזרתי לאחרונה משם והבאתי איתי המון דברים, הרוב נמכר כבר וזה מה שנותר לי אם את גרה בפון את יכולה לבוא למדוד אני לא יודע אם לפתוח חנות עדיין אני בודקת את השוק בינתיים

זה התהליך

מתקשרים אליי וקובעים איתי פגישה אני גרה בקריות אני לא נוסעת לשום מקום אני בבית שלי מי שמעוניינת שתפנה אליי במייל או בטלפון יש לי יחידת דיור נחמדה אפשר לבוא למדוד ולהתרשם כל הרעיון שלי הוא שלא יהיה יקר מידי ושיישב טוב ולא להתפשר ולשלם הון תועפות רק כי זה "עולה" אין לי מחירים קבועים אני מתאימה מחיר לכל לקוחה כי אני כזו אם זה מפריע לך ולאחרות אני יכלה לשנות את זה אבל עד כה לא היו תלונות [email protected] 048754078

maya243

New member
לא נראה לי ששווה לנסוע עד לקריות בשביל למדוד

ג'ינס שביכלל לא בטוח שיעלה עליי ולכן אני חושבת שאוותר.

איזו מידה את

הג'ינסים הם מידה 44-46 חלקם סטרצ' מכיוון שזה מאמריקה אני אומרת שזה גם 46 שם הכול יותר גדול נעשה אם לא שווה לך לא שווה לך אני לא בעלת חנות אני עושה משהו קטן וטוב בבית שלי מי שרוצה תפאדל בינתיים מכרתי המון נשארו לי רק מידות 46 והשמלות ערב האלו

shani1711

New member
מחירים

סבבה... אני גרה בחיפה... רק לפני שאני באה (אני צריכה להגיע באוטובוס ולכן שואלת הרבה שאלות) - אני רוצה לדעת את טווח המחירים. למשל: החולצות עם הפסים (אפור-שחור) - 1345, 1346, 1347 (מספרי התמונות אצלך). תודה.

shani1711

New member
אז ככה...

תראי, צריך לראות... קצת קשה ככה להגיד מחירים. אני לא יודעת ממה זה עשוי ולכן קשה להגיד. את יודעת איך זה, כשאת קונה בחנות מסודרת, יש לך אחריות, יש למי לפנות אם קורה משהו, את משלמת גם על הנוחות של החנות, על המוכרות וכל זה. כשאת מוכרת בבית, אין את כל הדברים האלו, במיוחד את עניין האחריות על המוצרים. נניח 75 ש"ח? לא יודעת.. אולי פחות אולי יותר. קשה להגיד ככה. מה את אומרת?

בשבילך

אני אתן לך ב 70 הן הלכו לי כמו מיים מכרתי אותן ב 100 אבל נותרו לי רק 4 בצבעים האלו במידה הזו תבואי תראי מה אכפת לך זה גם חורפי וגם קייצי כי זה דק

shani1711

New member
איפה את גרה?

איפה את גרה? באיזה קרייה? ובאיזה שעות אפשר לבוא אליך?

קלריסה

New member
יש לי שיטה מאוד ייחודית, מקורית, מעניינת

אני מקווה שתצליחי גם לשרוד מבחינה כלכלית עם הגישה הזאת. לדעתי כדאי לתת גם מחירים באתר. מקסימום תראי שמישהי ממש נחמדה (או: לא יודעת לפי מה את קובעת מחירים, לפי הפנים שלה? לפי איך שהבגד מתאים לה?) - אז תגידי לה בחנות שאת נותנת לה הנחה

Agnetta

New member
מתאימה מחירים ללקוחה???

זה באמת מאוד נחמד...ז"א מי שנראית לך כאילו שיש לה הרבה כסף תיגבי ממנה יותר? קטעים איתך. בכל מקרה מי שמעוניינת ביחס כזה שתהנה...

marmalada4

New member
אלייה, צפי לביקור

של המכס.המכס לא "אוהב" את אלו שמבריחות בגדים לארץ. ואם אני מבינה גם אי אפשר לקבל אצלך חשבונית, כך שזה בטח יעניין גם את מס הכנסה ומע"מ. ובנוסף, גם מי שקונה שותפה לדבר עבירה

אבל ליוויס יש גם בישראל וגם יש מידות....

בעיקרון יש לי שני ג'ינסים מליוויס (שקניתי במכירת חיסול חח) ואני רוצה להגיד שגם בליוויס בישראל יש מידות מעל 40,לי יש שני ג'ינסים מליוויס במידה 45 ו-46 אצלנו זה פשוט נקרא 35 -36

קניתי את שניהם במבצע..

שניהם ביחד עלו לי 300 שקל זה היה מבצע של מכירת סוף עונה

למעלה