2 שירים: א)lithium-evenesence ב)love me or hate me-lady soverein והוחלפו ע"י: א) dolores dolora משהו.... ב) scissor sisters-she's my man... לא שיר משהו. לילה טוב!
הורדתי והתמכרתי והיום הלכתי לקנות את הדיסק שלהם! בתו השמיני היה חסר, יהיה מחר. והייתי ליד טאוור אז סתם הלכתי לראות כמה הוא עולה שם. וטוב שהם לא מגזימים עם המחירים של הדיסקים שלהם
במצעדים בעולם הוא ממש מצליח.וגם במצעדים של תחנות אחרות. לא מזמן היה כתבה בעיתון שהפלייליסט של גלגלצ מנתק את ישראל מהמזויקה העולמית-שלא משמיעים שירים לועזיים שחזקים מסביב לעולם וכו'...וזה לא היה נראלי הגיוני.עכשיו אני רואה שזה כן נכון-כי השיר של הילראי לא כ"כ גרוע.ובשאר התחנות בעולם ובארץ הוא כן הצליח.פשוט בפלילליסט של גלגלצ לא היה מקום.
לפי הפופלאריות שלו בעולם... אני לא ממש יודעת איך זה עובד עם שירים לועזיים אבל באופן ספציפי לגבי הילארי דאף אני חושבת שזה בעיקר בגלל שהיא בתור זמרת לא ממש מקבלת קרדיט בישראל בטח לא כמו בארה"ב ושירים קודמים שלה אף פעם לא נכנסו לפלייליסט ורק הושמעו מספר פעמים בסינגלס.
לפי הסיכוי שלו להצליח לדעת מומחים שמכירים את השוק בארץ, לכן יש זמרים בינלאומיים שבארץ מוציאים סינגל שונה ממה שיוצא בשאר העולם, כי כאן הסינגל הזה יצליח יותר מהסינגל האחר..
הקהל בארץ הולך הרבה פעמים לפי הפלייליסט של גלגצ-וגמאני אישית יכולה להגיד שמה שאני שומעת בגלגלצ,אני הרבה יותר מכירה ואוהבת מאשר מה שאני שומעת ב-mtv,ולכן הקביעה של הפלייליסט בגלגלצ לא להשמיע כמו שצריך את הילארי דאף,שגויה.
יש פה ושם אמנים שלא מקבלים מספיק קרדיט לעומת אמנים שמקבלים יותר ממה שמגיע להם. אבל בסה"כ אני חושב שהם בסדר. אם לא הייתי אוהב את הטעם שלהם בבחירת הפלייליסט מזמן הייתי עובר תחנה.