מה שיפה בזכרונות...

טליה34

New member
אולי אין נוהל FIFO

אבל יכולת האיחזור של המח הינה בהחלט מוגבלת. רכיבי הזכרון, אשר המח החליט להדחיקם, מצויים כה עמוק עד שאולי רק באמצעות היפנוזה או טכניקות פסיכולוגיות אחרות ניתן לשולפם. וזה בהחלט מנגנון אנושי אשר קיים במח האדם.... ומטרתו הגנה וגם לאפשר לרכיבי זיכרון חדשים להיקלט. קיימת תאוריית הקרחון אשר מדגימה זאת בקלות. תאר לך פרמידה אשר בתחתיתה רכיבי זכרון מודחקים ואשר לא ניתן לשולפם. באמצע רכיבי זיכרון אשר ניתן לשלופם עם מאמץ קל. בקצה הפרמידה - נימצאים רכיבי הזיכון אשר מצויים בשליפה קלה ומיידית. ועם עובדות לא מתווכחים. לצערי....עברו מספר שנים מאז סיימתי את הלימודים בתחום ומוחי החליט להדחיק שמות של מונחים ותיאוריות.....אבל......הכניס המון פרטי זיכרון חדשים במקום...שאני יכולה לשלוף מייד. כמו למשל.....טוב...נו...עזוב....חחחחחחחחחחחחחחח

דיווויד

New member
טליה ../images/Emo20.gif

יכולת האיחזור של המח רכיבי זכרון היפנוזה מנגנוני הדחקה מזכיר לי שפעם מישהו אמר לי שלהבין את הגמרא יותר מסובך מאשר להבין פיזיקה קוונטית היכולת האינטלקטואלית שלך מדהימה ועוד יותר ראויה להערצה בשרב הכבד הפוקד אותנו מה שלומך חמודה???

זכרונות...

"דברים טובים יש לחרוט בזכרון... דברים רעים נדבקים שם בעצמם" (צ´ארלס ריד) ואני משתייכת לאלו שמנסה ללמוד גם לשכוח ולא רק לזכור...

זכרונות על אהבה ../images/Emo23.gif

זוכרת את ההרגשה אך לא זוכרת אותך לעיתים בכאב, לעיתים בשמחה לרוב כתמרור אזהרה. יודעת שאיתך חוויתי אהבה למרות שהיתה חד צדדית היא היתה שלי ורק שלי וחוויתי אותה כולי. והיום אני נזכרת בה מרגישה את הכאב מרגישה את הצביטה מרגישה את הלחלוחית טועמת את הדמעות. לא יודעת אם ארשה לעצמי לאהוב כך שוב לא יכולה להרשות לעצמי לחשוב על כך. אנונימי

../images/Emo140.gif

המח שלנו כמו מגירה... אנו מכניסים אליו גם את הטוב וגם את הרע. המח שלנו סופג בלי הפסק... לעיתים הדמעות מאפשרות לנו מעט להתפרק. למח שלנו אין פילטר או סוג אחר של סינון, הוא אוגר ואוגר, ואין הגבלה של כמות ומינון. המח שלנו אוגר את הכל, גם מילים, גם תמונות, המח שלנו שם חותמת "שייך לעבר" ומעביר למדף הזכרונות.

sahr12

New member
את רואה פורטיטו?????

אפילו צארלס.....כתב את זה בשביל לא לשכוח......חחחחחח

צ´ארלס כתב את זה בכדי...

שאנחנו לא נשכח... אם רק היתה לנו אפשרות להכניס פילטר בריטה לראש, ולזכור רק את הטוב...

זכרון - Memory

נראה לכם שאפשר בלי מילות השיר... (אנדרו לויד-וובר/CATS)
Midnight, not a sound from the pavement, Has the moon lost her memory, She is smiling alone. In the lamplight the withered leaves collect at my feet, And the wind begins to moan. Memory, all alone in the moonlight, I can smile at the old days, I was beautiful then. I remember the time I knew what happiness was, Let the memory, live again. Every street lamp, seems to beat a fatalistic warning Someone mutters, and a street lamp gutters, And soon it will be morning. Daylight, I must wait for the sunrise, I must think of a new life, And I mustn´t give in. When the dawn comes tonight will be a memory too, And a new day, will begin. Burnt out ends of smoky days, The stale cold smell of morning. The street lamp dies another night is over, Another day is dawning. Touch me, it´s so easy to leave me, All alone with the memory, Of my days in the sun. If you touch me you´ll understand what happiness is. Look a new day, has begun.​

שתהיה לי בריא... ../images/Emo140.gif

אני בדיוק מזמזמת את השיר, ושומעת את קולה של ברברה סטרייסנד.....

כפרה שלי !!! ../images/Emo141.gif

אתמול היה יום מטורף...אבל שבוע הבא עוד יותר מטורף... חחחחחחחח... "אכלתי אומצה אצל אמציה"

סנדי32

New member
ודווקא אני זוכרת את הדברים הכי ....

ודוקא אני זרכרת את הדברים הכי גרועים אני באמת לא יודעת למה איך חושבים על דברים טובים כל הזמן אולי תאמרו לי איך?

סנדי32

New member
אוי פנטום זה מה שאתה עושה ?

עצה גרועה
זה לא מעלה זכרונות יפים זה דופק ת´מוח

אוי סנדי זה מה שאת עושה ?

מאמינה לכל מה שאני כותב
תכונה גרועה
זה דופק ת´מוח |פשיט| אני סתם
לפעמים מתנהג כמו
חוטף
בראש או