מה רע בקנדה?

drz400e

New member
זה לא אנטישמיות , זה עובדות....

מה לעשות , אבל ברשימת עשרת האנשים העשירים בקנדה , אני חושב שיש שבעה יהודים...

זה לא אנטישמיות ולא עובדות

ברשימות של זוכי פרס נובל/עשירים/פוליטיקאים יש יהודים יותר משיעורם באוכלוסייה, אבל 1) אנשים מבלבלים "יהודים" עם "מעמד בינוני". יש ליהודים נטייה מסיבות היסטוריות לאכלס את שורות המעמד הבינוני (חוץ מישראל ששם הוא בסכנת הכחדה). אם בודקים את אחוזון היהודים ברשימות האלה לעומת שיעורם במעמד הבינוני אז לא תהיה סטייה משמעותית 2) הרשימות האלה מכילות בד"כ הרבה "יהודים" שאחד מהשניים: א) או שהם היו מופתעים לדעת שהם נחשבים ליהודים לפי קנה מידה כלשהו. ב) במקרה הטוב הם אולי יוכלו להבין מה מקור הטעות אבל הם לא יחשיבו את עצמם כיהודים.

ofneiarim

New member
מי הברזים של טורונטו

מגיעים מאגם אונטריו. הביוב של טורונטו נישפך לאותו אגם, מי הקירור למפעלי החשמל מגיעים מאותו אגם, אסור לרחוץ באגם עקב זיהום, לפי מה שכתוב בחוברת שמחלקת עירית ווג'ן לבתים (VAUGHN) המים עוברים סינון וניטור-אך תוצאות הבדיקות לא רשומות שם לא פלא שאני ואחרים קונים בקבוקים בסופר

מי הברזים של טורונטו

הם המים הכי נקיים בכל צפון אמריקה. בדוק. ואני מדברת על טורונטו ולא על ערי הלווין שלה. בבדיקות שנערכות אחת לשלושה חודשים באיזורנו קיבלנו הוכחה לכך. כבר לא נוגעים בבית בבקבוקים ו"מי מעין".

mikki01

New member
זה לא נכון כלל !!!

מי הברזים בטורונטו ובכלל לרוב אונטריו מגיעים מאגם HURON לא מאגם אונטריו. זה בתכלית לא נכון שהמים בטורונטו מגיעים מאגם אונטריו

הכל קונספירציה

יש הרבה דברים שאנחנו מתוכנתים ע"י המפרסמים להאמין שיותר טוב שנקנה משהו יקר בגלל שמה שיש זה לא טוב. הוכיחו לי באותות ומופתים שגם מי עדן מבקבוק מכילים יותר מתכות ממי ברז בתל אביב. שלא לדבר על זה שהמתקנים של BAR ופילטרים אקטיביים למיניהם - הם חממות פורחות למיקרובים ואצות. אני באופן _עקרוני_ לא קונה מים מבוקבקים, לדעתי זה כמו העניין הזה עם החיתולים הסופר-סופגים. תכלס לא ממש צריך את זה, אבל אם אומרים שזה יותר טוב, אז מי לא ישלם כפול בשביל הטוסיק של הצאצא? זה בפירוש צורך שנוצר ע"י המפרסמים ולא ע"י הצרכנים.

Nogi23

New member
מעידה שהוא מתעקש לשתות תמיד מהברז

טוב, מכוס, אבל המים מהברז.

dannyk27

New member
../images/Emo8.gifחכה חכה

עד שיה לך טוסיק כזה משלך ואז נראה איזה חיתולים תקנה לו.

drz400e

New member
בדיוק שבוע שעבר , בטלויזיה....

דיברו על זה שהמי שתיה בטורונטו (אמרתי טורונטו , רן , לא וונקור...) הם מהנקיים והראויים לשתיה בכל צפון אמריקה, ואיך זה קרה שכולם פתאום עברו לשתות מים מבקבוקים.

ofneiarim

New member
תמיד אמרתי אל תקבל

את מה שכתוב בעיתון כמובן מאילו-דו"ח בדיקה ראית?(בדומה למה שכתוב על תוית הבקבוק)- ריח הכלור ערב לאפך? לאפי לא.

ריח כלור במים של טורונטו?

נו טוב. כנראה ששטיפת המוח עובדת. אפשר להגיד על טורונטו המון דברים אבל המים שלה בהחלט טובים לשתיה. ואת זה אומרת אחת שמוכנה לא לשתות ובלבד שמים יהיו טובים וכבר קרו דברים מעולם. כאן אין לי שום בעיה . נגשים לברז ולרוויה. בישראל, קליפורניה ואפילו במונטריאול אני לא נוגעת במים מהברז גם לא אם עברו הרתחה. מפונקת מטבעי.

drz400e

New member
אני מ'כפת לי מה אומרים בעיתון

אני קנדי , לא שותה מים - רק בירה

dannyk27

New member
now u're talking

אודי43

New member
רחוק מהרמה של החומוסיות הטובות

בישראל...ובטח רחוק מהחומוס של "מי ומי" בדרך פ"ת.

למעלה