מה רוצה האיש?

אתה לא יודע שהם תמיד מגזימים

(בטח יש לה ג'ורה חבל על הזמן) גמני חשבתי שיש לכושים גדול

תכירי ,תנסי!עוד חוויה לימודית של..

.. החיים! אין לי מושג איך היפני הגיע אליך?! בדרך כלל הם חורשים בלימודים או עבודה-וכשאני מתכוון חורשים אני לא מדבר על שעות נוספות!24 שעות עובדים-ואת זה כולם יודעים. אני אישית שונא יפנים! בדיוק כמו שהם שונאים אותנו ואוהבים את הערבים וגם עוזרים להם להתפתח וההסיטוריה שלנו איתם לא טובה...נאמר זה לא קטע של פוליטיקה-אך בכל זאת רצוי שתדעי מי הם היפנים! ומצד שני מה יהיה רע?אם תכירי איזה יפני...את לא עומדת להנשא לו.. פשוט תלמדי עוד שיעור בחיים-תראי את זה כמשהי שהתמזל מזלה להכיר מישהו מתרבות שונה! רק תעשי לי טובה אל תסעי לשם..אחרת היאקוזה תחטוף אותך חחחחחחח שהוא יגיע לכאן..גם כך מפוצצים בכסף. לסיכום:כדאי להכיר ולראות--ראי את זה כחוויה לא יותר מזה!! דרך אגב לפני 4 שנים הכרתי משהי שאמרה לי על היכרות הולנדי דרך הicq הם התכוונו להנשא ולקח להם המון זמן לקבל אישור כניסה להולנד וממנה הבנתי גם אלה שיש להם ילדים מתקשים לקבל ויזה לבן זוג!לבסוף התחתנה איתו! ראיתי שרשמת על היפני ונזכרתי בה.גם היא התחילה ככה "הוא נראה חמוד" לא יודעת אם להיות איתו בקשר...וכו".

magenta73

New member
אני מזמן כבר לא באתרים הללו

אבל זה מריח לי כמו הודעת קופי פייסט... סורי.

ההודעה הראשונית ממש לא מעניינת

גם אם היא קופי פייסט..את זה עושים ישראלים בדיוק באותה מידע... זאת הדרך שלו להגיד שלום ראשוני... והשיחה איתו היתה מאוד מתוקה. וזין גדול /קטן...וואלה, אין לי שמץ.. אולי אני אדע ואולי לא...ימים יגידו. לילה טוב

magenta73

New member
מי דיבר על זיין???../images/Emo12.gif

צטערת... לא קראתי את כל השרשור... בכל מקרה, שיהיה בהצלחה!

דבר אחד בטוח!!הוא לא עבר ברית מילה

חחחחחחחחחחח
1-1 לטובת המלואכסן

בוא תבטח בי

ובגנים הפולניים שלי, שמדובר בהחלט בבחור איכותי( עוד לא פגשתי ועדיין לא בטוחה אם אפגוש...). ואני אעצור פה את הדיון בכן יפני או לא...כי איכשהו צמד ג'יפה ועיפה הרסו וכנראה עוד ימשיכו להרוס כל ניסיון לחלוק פה משהו שהוא מעבר לרמת האוננות הקיומית שלהם.

למעלה