מה רוצה האיש?

מה רוצה האיש?

נכנסתי כרגע לאחד מהאתרים שאני רשומה בהם. וגיליתי פנייה תמוהה. 2 שאלות: האם מישהי קיבלה פניה שכזו?( סקר סמויי באתרים..:) ומה הייתן עונות במקרה והסקר היה נופל עליכן? Can I ask you a stupid question? From time to time I see you online at ____. How come Israeli men have kept you in the air for such a long time? Or do you have a specific requirement and criteria? What I hear from my female friends is: a) most men are sooooo insensitive and behave as though they were at tope of the world; b) they sometimes expose their bodies too much and women do not want to see their hairly bodies(!!!); c) they count the share at the restaurant or cafe to the agront or decimal level on the 1st. date. Is any one of them the case?

חייבת לעדכן...

כנראה שמדובר בבחור יפני. נראה חמוד. אבל וואלה, יפני. גורנישט של ישראליות. גורנישט של יהדות. לא יודעת מה להגיד לו... מצד אחד..נשמע מעניין להכיר. מצד שני..מה, אני מחפשת חוויה אנטרפולוגית? יפני? אשמח לשמוע דעות

איזה דעות את רוצה לשמוע בדיוק?

תעשי מה שטוב לך, מה יעזור לך אם יגידו לך שכדאי יפני או לא כדאי יפני... גורנישט או נו שויין, או סומו.. מה את רוצה לדעת? אם יפני זה טוב לישראלית? אם יפני יודע לספק? כמה סנטימטר יש לו? מה? אם יש אפשרות לעשות שהעיניים שלו לא יהיו מלוכסנות? אם אפשר להוסיף לו כמה סנטימטר לגובה? מה? אם הוא ילמד עברית? איך תתקשרו? מה?

../images/Emo6.gif

סליחה

נסיכון יקירי,

הבחור יודע עברית. ווואלה, עוד לא עלה בדעתי לחשוב על גודל איברו...( תתפלא). ו..לפחות ממה שכתוב הבחור גבוה. לא ממש קשה להיות יותר גבוהים ממני. הכוונה דרלינג, לעניין התרבותי. למחשבה אם מבחינה תרבותית יש בכלל סיכויי לגישור פערים. היפנים נחשבים קרים ומחושבים...אני לא. אני פועלת מהבטן...מתחממת מהר מאוד...

אמרת שהוא "כנראה" יפני...

איך אפשר בכלל להתחיל לחשוב לענות לך ברצינות, או את בעצמך לחשוב ברצינות אם את ברמה של "כנראה..." מבחינה תרבותית יש סכוי לגישור פערים, זה עניין עובדתי, ויש לא מעט זוגות כאלו. השאלה אם את בנויה לזה. אני אישית יודעת בוודאות שאני לא בנויה לזה , ברמה שאפילו קשה לי להבין איך אחרין כן מסוגלים, למרות שבדרך כלל יש לי אפשרות להזדהות עם כל דבר בין אם חוויתי אותו ובין אם לא... בשביל האטרקציה? תכניסי אותו למסנג'ר תראי אם הוא מעניין אותך בכלל את בשלב מאוד מוקדם בשביל לשבור את הראש לדעתי

מה?

את בכלל קראת מה שכתבתי לך? או שאת פשוט חיה בסרט מתמיד שיש לי עניין איתך? אני עניתי לך הכי ברצינות והכי אמיתי שרק יכלתי איפה ראית בדיחה??? קבלת את דעתי לגביי מה אני חושבת שאת צריכה לעשות, וגם שיתפתי אותך בלי שביקשת , ככה סתם, במה היחס האישי שלי לכל העניין. לא הבנתי איפה מצאת את ההומור כנראה שאני מצחיקה טבעי בלי להתאמץ... בקיצור,את מדמיינת ..

אז התשובה נמצאת אצלך

אף אחד לא יכול לגשר לך על הפערים התרבותיים ואף אחד לא יכול למזג בין החמימות הפורצת שלך לבין הקרירות המקפיאה שלו. לא יותר טוב לקנות שלגון בטעם סושי?

הוא לא יהודי

שאלתי:) הבחור נשמע מאוד מעניין. מודה, שאם הוא לא היה יפני לא הייתי חושבת פעמיים... אבל אני עם תסבוכת הפולניות של "מה יגידו.." ויותר עם הפחד לשוני העצום מבחינה תרבותית...וואלה לא יודעת. בינתם מאוד נעים ומעניין לדבר איתו.

דרך אגב יש לי חברה והיא רוצה

לשאול שאלה אם את יכולה לשאול אותו אני הודה לך (היא זאת אומרת) אז ככה האם זה נכון שהיפנים אוהבים בלונדיני למטה ? ובכלל נשים מערביות בהירות עור וגבוהות ??

זהו שזה בעיתי כי מתעדת להיות

גיישה וזה פרט חשוב כי אם כן אז צריך לעשות שינוים לוגיסטים ולהערך בהתאם (היא זאת אומרת )

passioneta

New member
In Japanese eyes

Most western women look alike - ie we basically all look like movie stars. So yes, in the same way every average Israeli man is dreaming of tall blond women with big breasts (and if they are twins it's even better), so do Japanese men. They feed on the same messages western culture promotes everywhere. The only difference is that they are less aware of the difference between me and a tall, blond swedish model:) When I was there I had long hair and they kept saying that I look like Farrah fawcett...

למעלה