מה קרה, נרדמתם? +סקר!

prince01

New member
מה קרה, נרדמתם? +סקר!

לפני זמן קצר הפורום הזה היה חם חם כמו הפועל! אבל פתאום אני שם לב שאני כבר יומיים או שלושה נכנס ואין שום הודעה או תגובה, זה ממש בושה.... תחשבו שמישהו שלא אדום נכנס לפורום ורואה שהוא יבש, אז הוא מקבל את הרושם שאין אוהדים או שהם פרשו מהפועל (חס וחלילה.טפו טפו טפו). רוצים בדיקה? תראו כמה זמן יקח לכם לתת תגובה להודעה הזאת אם בכלל! סקרון קטנטון: האם הפועל תעלה לשלב הבא? 1. ברור, אין ספק
2. אני די משוכנע
3. לא בהכרח
4.בטוח שלא!!!

טוב אז ככה....... אני מאד שמחה

שלפחות יש מי שמעיר את הפורום.... אני כאן כל יום אבל אין הודעות אז אני לא מגיבה... ולגבי הסקר.... אז אני לא רוצה להשמע כל כך בטוחה שאם יקרה משהו(חס וחלילה) ואז אני אתאכזב... אז אני בוחרת ב: אני די משוכנעת

הפועל תל אביב בטוח בשלב הבא../images/Emo57.gif

אני מחכה כבר בקוצר רוח למשחקים. אני רוצה לראות את הפועל פתח תקוה מושפלים. נווווווווו כבר שתתחיל הליגה מכינרת אחרת האדומה והצוהלת
חמסה חמסה שום בצל יין

prince01

New member
אני כל כך מאושר!

כל הזמן הזה המתנתי בקוצר רוח להודעות ותגובות סופסוף זה הגיעה... אתם לא יודעים כמה אני מאושר שאתם כאן ואתם מעורבים וקיימים. ברגע זה הסבתם לי אושר רב, הייתי בטוח שנעלמתם ואני נרקב בפורום..חח שמח מאוד עד הגג!!! Prince01 אולה ## הפועל ## תל אביב ## מלחמה נ.ב: אני בוחר בסקר את תשובה מספר אחד בלי ספק!

גם אני יהיה מאושרת ../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif|כלני

שהפועל תנצח באורוה שהפועל תנצח ותעלה למעלה ליהיות מקום ראשון בכל אופן שתהיה לך שנה נפלאה שנת אהבה ותקוה קדימה הפועל קדימה לאדומים באש ובמים נתגבר על כולם כפליים
חמסה חמסה שום בצל יין

ƒire

New member
לכל אוהדי הפועל ...

אני אוהד מכבי חיפה מאחל לכם את הצלחה ענקית לפחות כמו עונה שעברה! אלה לא ימים קלים ודרך הכדורגל נקבל טיפה אושר... ב ה צ ל ח ה

1.ברור, אין ספק../images/Emo99.gif../images/Emo57.gif

*
רק שאני לא אנחס
* אתם יודעים שהליגה נפתחת עוד 9 ימים?... יש קאונטר באתר שער5...

למעלה