מה קרה לקרדיטים?

דרדסית85

New member
זה לא רק הקרדיטים...

הייתי סמויה כאן הרבה לפני ההצעה...משהו השתנה,החום,חיבוק וההכלה כבר לא כאן. יכול להיות שזו רק החוויה האישית שלי (במעט שרשורים שפתחתי קיבלתי מעט מאד עצות מועילות והרבה מאד תגובות שמוציאות את כל הרוח מהמפרשים). גם אני הייתי ממש בטוחה שאעלה קרדיטים (כבר התחלתי לחשוב איך הם ייראו ומה אכתוב על הספקים),אבל לנוכח האווירה הצוננת במקרה הטוב,לא נראה לי שאעשה זאת. אני לגמרי יכולה להבין בנות שבוחרות שלא להעלות,זה משהו אישי שדורש מידת מה של אומץ כדי לעשותו,וכשהסביבה לא כל כך מקבלת,זה לא שווה את ה"מחיר" (לדעתי האישית כמובן)

Princess Lotta

New member
מעולם לא קבלתי כל כך הרבה צפיות (2800)

וכל כך הרבה פרגון כמו בקרדיטים שלי...שהעלתי לפני 3 חודשים
&nbsp
אבל זו החוויה שלי

דרדסית85

New member
אני זוכרת את הקרדיטים שלך,נהנתי לקרוא:)

והלוואי ולכולן תהיה חוויה חיובית והפורום ימשיך לשגשג ולפרוח

Princess Lotta

New member

Frau Shnorkel

New member
אני דווקא חושבת

שזה אחד הפורומים היותר נחמדים ומכילים שיש בתפוז! אולי מה שהשתנה זה שהפכת מסמויה לפעילה, ואז יכול להיות שההרגשה שלך נובעת מהדיונים שהשתתפת בהם, שעקב אופיים נוטים לנפיצות (אני בעד להתדיין, רק שבתפוז תחת מעטה האנונימיות צריך להבין שיגיעו גם תגובות לא נעימות).

דרדסית85

New member
לא,זה לא זה

הייתי קוראת אחורה עד 2005 לפעמים,היה שונה לחלוטין. היו המון שרשורי (עוד כשהייתי סמויה) שממש גרמו לי לחוש עצב עבור הבנות שפתחו אותם וקבלו "שטיפה". אני לא מרגישה שזה פורום מכיל,למרות שהקבועות פה והמנהלות ממש מקסימות,והקרדיטים הכ"כ מושקעים ואישיים הפכו למס' 1 ברשימת הקריאה שלי.אבל שוב,זאת החוויה שלי,ובנתיים נראה שאני היחידה שחושבת ככה,אז הכל בסדר

Frau Shnorkel

New member
מותר לך

למרות שאם על זה את מתבססת, אז אני עדיין חושבת שזה קשור לזה שהיום את פעילה, כי גם אני הייתי סמויה כאן עוד מאז 2005 (וגם לפני, היה סיבוב קודם
) ובעיניי לא רק שעכשיו לא יותר גרוע, אלא דווקא השתפר מאז (למרות השקט היחסי בחודשים האחרונים). בכל מקרה לא משנה מה הסיבה, העיקר שאנחנו עוד כאן

ronitvas

New member
תודה על הפידבק!!

מאוד מעריכה את הדברים.
אני בפורום הזה שנים רבות מאוד ואני יכולה להעיד על עצמי שיש תקופות שגם אני הפכתי את עצמי לסמוייה.
היום אני יודעת שעשיתי זאת גם בגלל שלא אהבתי את האוירה, אבל גם בגלל דברים שאני עברתי ברמה האישית...
האוירה משתנה בהתאם לגולשים בפורום והניהול כמובן
אבל אנחנו יכולים לשנות. ככל שיהיו יותר גולשים, תהיינה יותר שאלות, יענו על יותר סקרים ויעלו יותר פינות קבועות - יהיה יותר מעניין.
יש לא מעט סמויים והמון ותיקים שהפכו לסמויים. אני מקווה שאנשים יחליטו בכל זאת לצאת מאחורי הקלעים, כיוון שכל דעה והתנסות תעזור לנו ולזוגות הבאים וזה יעזור להחיות את הפורום הנפלא הזה.

והערה חשובה (בלי ועם קשר לדבריך)....
אני נמצאת כאן לא מעט שעות במהלך היממה ורואה די מהר פרסומים והודעות פוגעניות.
אך, לעיתים, זה מתפספס לי... יש גולשות קבועות בפורום ששולחות לי מסרים ומבקשות ממני לבדוק (lanit למשל
)
ולפעמים מה שאני חושבת שאינו פוגעני יכול לפגוע.
במקרים האלה מסר אחד יעשה את העבודה

כולם מקבלים ממני התייחסות, גם אם אני חושבת לפעול הפוך ממה שהגולש/ת חושב/ת, ותמיד פתוחה להתדיין...

ובמה עוד גולשים יכולים לעזור?
כפי שכבר אמרתי, להיות שותפים ופעילים יותר.
אפשר להעלות פינות חדשות, סקרים וכיוב'.
אם מישהו עבר התנסות מסויימת וחושב שזה משהו שכדאי לשתף - זה המקום
אם מישהו כתב פוסט מעניין שיכול לעניין את כולם - אשמח להעלות אותו לספריות הפורום - הסיפריות מעודכנות כל הזמן. שווה לקפוץ ולבקר גם בהן.
בקיצור.... אני כאן לכל שאלה ותהיה

שוב תודה

רונית

למעלה